FORUM   CHAT  REVISTA EUROPEEA  AJUTOR  CONTACT    
Rugăminte
Text postat de Emanuel Cristescu
Scrisul, cum spuneam altă dată, poartă amprenta, voința și poate speranța celui care scrie. Motivația scrisului? Infinită. Valoarea literară a scrisului? Se poate constata de către comunitate. Și se poate impune sau nu în cadrul comunităților din ce în ce mai extinse. Prin urmare, insist, aici pe Europeea vă rog să comentați texte, să vă spuneți punctul de vedere, onest, cu sinceritate dar la modul civilizat

Vă rog să renunțați să mai atacați autorii. Să le mai inventați boli ori să-i trimiteți la spital. Astfel de atitudini sunt în afara regulamentului europeic.

Am invalidat, în această dimineață, comentariile a doi membri. Comentarii care erau jignitoare. Vă anunț că, din păcate, pentru cei care vor continua să procedeze astfel, voi recurge la reducerea nivelului.

dorias șerbănescu (sic!) și MMI sunt doi autori cu un stil al lor, consacrat. Că vă plac sau nu este opinia dumneavoastră. Dar nu le puteți contesta dreptul de a scrie și de a publica aici. Dacă textele lor ori ale altora, nu vă plac scrieți despre texte de ce nu vă plac. Dar atât.

Vă mulțumesc.
Parcurge cronologic textele acestui autor
Text anterior       Text urmator
Nu puteti adauga comentarii acestui text
DEOARECE AUTORUL ACESTUI TEXT NU PERMITE COMENTARII SAU NU SUNTETI LOGAT!

  Comentariile userilor    
     
Pseudonim
Parola
Nu am cont!
Am uitat parola!

 
Texte: 23933
Comentarii: 120070
Useri: 1425
 
 
  ADMINISTRARE