FORUM   CHAT  REVISTA EUROPEEA  AJUTOR  CONTACT    
arbitraj. miza - curatarea site-ului
Text postat de Corneliu Traian Atanasiu
cu referire la problemele de aici :

http://www.europeea.ro/atelierliterar/index.php?afiseaza_articol_nelogat=21971

Exact ieri vroiam să dau pe un alt site literar ideea la care s-a gândit și domnul Peia. Asta trebuie de făcut, pt a avea un spațiu virtual de calitate : să concepi un sistem prin care omul să fie obligat să își asume identitatea. In spațiul virtual la care m-am referit, o tipă cu ,,nume,, de comedioară romantică nu îl mai lăsa pe un tip care are un volum scos, postează cu numele lui, e cunoscut, a făcut ceva până acum, etc. Și m-am gândit : de ce să se permită acest amestec grețos de persoane, personalități și anonimi la limita patologicului ? Cui servește ? Nici măcar numărului crescut de click-uri, fiindcă, până la urmă, site-ul parazitat de prea multe non-valori ajunge un cerc închis, de nivel cultural scăzut, o simplă mahala cu pretenții pseudo-literare.

Eu, dacă mi-aș face un site și nu aș urmări să câștig bani din el, cum e cazul acestuia, care nici măcar nu e înscris în trafic.ro and stuff, aș proceda așa : când vrei să te înscrii pe site, îmi trimiți pe mail copie de pe buletin, numele tău real, tot. Și, la cerere, să poți publica sub pseudonim DE OM, dar să știi mereu că nu poți sări calul fără să îți fie dată în vileag identitatea (cât timp îți vezi de literatură rămâi anonim, dar dacă te apucă puseuri belicoase / caterincoase și te iei ba de unul, ba de altul să îți asumi consecințele). Nu să își permită un oarecare să jignească, la nesfârșit, sau să strice imaginea unui scriitor, a unui om care chiar face ceva.

Domnule Corbu, ați văzut care a fost reacția mea la ce se întâmplă aici : am atras atenția, în câteva rânduri, că nu e ok și m-am cărat, între timp am scos o carte, mulțumesc editurii Vinea pt încredere și omului de cultură Nicolae Tzone, aici intru extrem de rar, iar acum chiar cred că e important să spun aceste lucruri, poate intențiile dumneavoastră bune nu se mai opresc în modalitățile discutabile de acțiune, de până acum.

Mai bine faceți curațenie, schimbați regulamentul, țineți oamenii de valoare care își asumă identitatea. Până una alta, iată că Ioan Peia e scârbit, Ionuț Caragea e scârbit, eu m-am cărat și cu ce rămâneți în schimb ? Cu un pseudonim care nu va fi niciodată nimic în literatura română, și care, în afară de un umor plafonat și dubios, nu are nimic ?

Nu vă supărați, e doar o supoziție : am bănuiala că dumnevoastră sunteți, în realitate, Ecsintescu și reușiți, astfel, să vă împliniți fațeta ludic-agresivă pe care v-o simt. Altfel nu se explică.

Îmi cer scuze dacă greșesc în supoziția mea, numai bine tuturor și atenție ce oameni pierdeți și scârbiți și mai ales pt cine și ce !
Parcurge cronologic textele acestui autor
Text anterior       Text urmator
Nu puteti adauga comentarii acestui text
DEOARECE AUTORUL ACESTUI TEXT NU PERMITE COMENTARII SAU NU SUNTETI LOGAT!

  Comentariile userilor    
         
 
 
Tare mă bucur că ai renunțat la umanismul deșănțat ca să te poți distra fără pîslari. Și eu îi las pentru la iarnă. Îmi place "strategia coacerii", cu multe conotații și ecouri (mai ales că limba noastră, bat-o vina, are un cuvînt mai exact pentru ce este doar morbid - coptură). Mulțumesc pentru ochiul tău rapace de șoim (încă nedresat).

 
Postat de catre Corneliu Traian Atanasiu la data de 2006-08-06 09:58:15
         
 
  veleitar.....nu sunt Cucu....iar v-am prins
hi hi hi hi
ma dati in judecata hi hi
oau
stiti la ce ma refer...
pentru ortaci este vb de ultimul numar din Evenimentul Zilei
pardon ortace...
p.s.
Astept un mail cu monografia lignitului draga Lory
 
Postat de catre ecsintescu virtual la data de 2006-08-06 07:27:46
         
 
  CTA- zau m-am distrat la textul tau, acum o sa spun ca draga noastra minora Lory, scoate-ti paslarii si hai sa dansam o zorba, pe 11 mese intinse in vazul lumii...eu ma simt in stare, tu?...sincer am apreciat plamadeala textului, gustul, strategia coacerii...detaliile textile imprejmuind partile ascunse...ei na, uite unde se ascunde ochiul de soim...insa zau, nu vreau sa scap episodul urmator...ma jur, drag, goia  
Postat de catre nula nada la data de 2006-08-06 02:35:04
         
 
  Domnule Enache, cand ati zambit ultima oara?... mai stiti cum se face ?...
Va rog nu mi-o luati in nume de rau, dar daca nu sesizati nuanta exercitilui de umor, la care sincer, toti suntem deficitari, atelierul o sa capete curand un grad de impotenta la care nici tinuta obligatorie, nici Viagra nu vor mai avea efect.
Un -40 grade...inghet total si rating pe masura.
Imaginati-va totul doar ca un pretext, sau inventati dvs unul si va vom fi alaturi...daca ne vreti, evident.
Cu drag,
 
Postat de catre Andrei Ghejan la data de 2006-08-05 21:45:44
         
 
 
Împrejurările fiind triste, m-am profilat pe texte umoristice. C-așa-i românul, programat pe epigramă. Și pamflet. Rog pe cei cărora nu le place să nu mă citească. Mi-ar părea rău să le stric dispoziția. Dar nici pe cei care se bucură nu vreau să-i dezamăgesc. N-am ce face, mă simt sfîșiat.

 
Postat de catre Corneliu Traian Atanasiu la data de 2006-08-05 21:32:17
         
 
  cine aproba in continuare porcariile astea ?
eu cred ca mata nene corneliu chiar n-ai ce face acasa, pune-te mai bine si scrie un eseu si lasa frustrarile astea de copchil virgin cu testosteronul peste 7000 de ture,
ca deja faci circ de doi bani, zau asa
aveam alta impresie despre tine.
literatura deh

astept carte cu autograf
 
Postat de catre Rotaru Alexandra la data de 2006-08-05 21:17:21
         
 
  :)) Ma duce cu gandul la una veche, nereproductibila, se termina cam asa : "...pace tie cititorule..."

Precis nu "vom ierta" nimic din ce urmeaza : ))
Permiteti participari la show si din public ?
...presimt o mare distractie la karaoke.
Infinit respect,
 
Postat de catre Andrei Ghejan la data de 2006-08-05 21:08:03
     
Pseudonim
Parola
Nu am cont!
Am uitat parola!

 
Texte: 23931
Comentarii: 120070
Useri: 1425
 
 
  ADMINISTRARE