FORUM   CHAT  REVISTA EUROPEEA  AJUTOR  CONTACT    
caracatita
Text postat de nino ionica
CARACATITA DIN JUSTITIE SUSTINE CLANUL MAFIOT DIN UNIVERSITATEA CRAIOVEANA

Clanul mafiot al rectorului Ion Vladimirescu de la Universitatea din Craiova n-ar fi rezistat într-un stat de drept însă din nefericire pentru mine, corupția din justiție, slugărnicia judecătorilor și obediența față de clan au permis existența și supraviețuirea acestui clan.
Reamintesc celor care n-au citit capitolele anterioare ale acestui roman referitoare la cazul meu, în data de 8 dec. 2011, clanul mafiot al cuplului ION VLADIMIRESCU (rector) și POPESCU DAN (prorector) decid printr-o comisie formată din Popescu Dan, Sandu Alexandra, Nicu Bîzdoacă, Lungu Marin și Olteanu Edmond, executanți fideli ai ordinelor mafiote ale lui Ion Vladimirescu și ai numitei IOANA MIHAILA , director al Direcției Juridic și Control în Ministerul Educației, să-mi desfacă disciplinar contractul de muncă. Numai că în mintea încețoșată de ură a lui Popescu Dan, regizorul scenariului, scenariul este complet idiot executat de un individ mic pe scaun mare: am fost pus de Marian Gheorghe, șef de catedră, pe un post cu nr. 7 în Statul de funcțiuni al Facultății de Automatică, Calculatoare și Electronică, anul 2010/2011, post nelegal:
1. predarea era în limba engleză (cursul Input/Output Systems la secția de calculatoare – engleză) și
2. cu discipline pe care nu am dat concurs.
In acest fel clanul mafiot a încălcat: Constituția României art. 32 al. 2, legea 128/1997 art. 55 al. 9, legea 84/1995 art. 154 al. 1 și 5. Postul în specialitatea pe care m-am titularizat a fost trecut în posturi vacante – 13 și 16 – și distribuit la plata cu ora unui asistent Bărbulescu Lucian, favoritul decanului Bobașu Eugen.
Decizia 4340 A din 8 dec. 2010 emisă de rectorul ION VLADIMIRESCU, îmi indica ca direcții de contestație două organisme: Tribunalul Dolj – secția litigii de muncă, și Colegiul Central de Onoare al Ministerului (MECTS). Am contestat decizia 4340A atât în justiție cât și la Colegiul Central de Onoare al MECTS, și de aici încep zvârcolirile caracatiției din justiție în care judecătorii obedienți clanului mafiot al lui IOANA MIHAILA și POPESCU DAN nu mai știu ce să facă ca să intre în grațiile clanului.

CARACATITA DIN JUSTITIE SE ZVARCOLESTE
Clanul mafiot din Universitatea din Craiova a mizat totdeauna pe servilismul, slugărnicia judecătorilor de la instanțele craiovene care au legături ombilicale cu clanul: mulți judecători sunt cadre didactice asociate la Facultatea de drept (Ponea, Dan Spânu de la Curtea de Apel), au soții în poziții cheie la Universitatea din Craiova cum este cazul judecătoarei PREDA POPESCU MANUELA de la Curtea de Apel Craiova care are soțul lider de sindicat și s-a abținut după vreo 6 termene de judecată, adică după ce s-a achitat de rolul primit: tergiversarea judecării cauzei.
Ce vrea clanul mafiot al cuplului ION VLADIMIRESCU POPESCU DAN? Două obiective :
1. Tergiversarea judecării cauzei
2. Judecarea cauzei la Craiova

Cum a reușit? Simplu: caracatița din justiție cooperează cu clanurile mafiote, în special cu cele din învățământ.

Voi prezenta cele 4 procese legate de clanul lui Ion Vladimirescu- Popescu Dan care dovedesc că avem judecători incompetenți și de o slugărnicie ieșită din comun fată de clanurile cu ale căror interese se identifică.

Am asistat la asocierea într-un grup organizat de judecători cu scopul de a tergiversa judecarea unei cauze cu efecte dezastruoase pentru mine și familia mea. La data de 1 oct. 2010 am fost forțat să predau în limba engleză într-o Universitate de STAT în condițiile în care eu m-am titularizat pe un post cu predare în limba română, nu am nicio competență de a preda în limba engleză iar legea 128/1997 art. 55 al. 9. legea 84/1995 art. 154 al. 1 și 5, și Constituția României art. 32 îmi interzic șa predau într-o limbă străină și șa funcțiuonez pe un post pe care nu am dat concurs. PENTRU ACEST REFUZ AL MEU AM FOST DAT AFARA DIN INVATAMANT. Am contestat statul de funcțiuni, act administrativ unilateral. INSTANTELE AU REFUZAT SA VADA ACTUL SI SA JUDECE CAUZA.

TRIBUNALUL DOLJ - OBEDIENTA GAVRILA MARIANA în dosar 19232/63/2010

In termen legal am contestat decizia de sancționare 4340A a clanului la Tribunalul Dolj unde s-a format dosarul 19232/63/2010 cu prim termen de judecată 13 ian. 2011. Președinte al completului de judecată a fost GAVRILA MARIANA, cea care m-a judecat și în alte cauze cu Universitatea unde și-a dovedit cu prisosință slugărnicia față de clanul mafiot din universitate, motiv pentru care am făcut plângere penală împotriva sa.
Ce face Gavrilă Mariana?
1. A transformat ședințele de judecată în episoade ale unei telenovele de prost gust.
2. In 4 termene de judecată a dispus amânarea judecării cauzei pe motive care sfidează patologicul: nu înțelege cu cine mă judec, nu înțelege dacă mă judec cu Ion Vladimirescu ca persoană fizică sau ca reprezentant al Universității din Craiova, nu înțelege ce înseamnă excepția de nelegalitate a statului de funcțiuni.
3. La primul termen de judecată, judecătoarea Gavrilă Mariana a provocat râsul întregii săli de judecată, fapt ce a înfuriat-o la culme întrucât îi dovedisem obediența față de clan. Am depus o cerere scrisă în care am cerut numitei Gavrilă Mariana să desfășoare ședința de judecată în limba engleză. Mi-a respins cererea invocând Constituția României art 128 al. 1 cum că ședințele de judecată se desfășoară în limba română. După ce a consemnat acest refuz legal am ridicat excepția de nelegalitate a actului care a stat la baza desfacerii contracctului meu de muncă, Statul de funcții în anul academic 2010/2011, invocând Constituția României art. 32 al. 2. Când i-am cerut să consemneze excepția de nelegalitate invocată de mine a aruncat dosarul zicând : “se amână”. Si a trecut la următorul dosar de pe lista de ședință.
4. Pentru fiecare termen de judecată ulterior am folosit următoarea strategie: am depus în scris cererea de excepții, cererea de despăgubiri iar la termenul de judecată am reiterat aceste cereri în ședințe publice dar Gavrilă Mariana nu a consemnat aceste cereri.
5. Inalta Curte de Casație și Justiție a României mi-a admis cererea de strămutare. Ultimul termen de judecată a fost 7 apr. 2011 dar Tribunalul Dolj timp de 2 luni nu a trimis dosarul la Tribunalul Timiș conform dispozitiei de strămutare.
6. Este clar că a fost o palmă pentru această judecătoare care nu este la primul caz în ceea ce mă privește. Ea trebuie trimisă la reciclare sau pensionată.


TRIBUNALUL DOLJ - OBEDIENTA VARZARU (MOTATAIANU) EUGENIA
în dosar 3901/63/2011
Rolul jucat de judecătoarea Vărzaru Eugenia este mai mult decât comic întrucât a pozat într-un judecător care stăruie în aflarea adevărului dar singurul act contestat și aflat în posesia angajatorului nu l-a cerut iar la insistențele mele s-a prefăcut că solicită statul de funcțiuni. Această judecătoare are probleme grave cu interpretarea legii, ea judecând și după legea 53/2003 și după actualul cod al muncii. Ea a degenerat și genul literar numit comedie.
1. La data de 8 nov. 2010 am chemat în judecată Universitatea din Craiova prin care am solicitat anularea în parte a actului administrativ numit Stat de funcțiuni al Facultății de Automatică, Calculatoare și Electronică pentru an univ 2010/2011 referitor la poziția mea care nu corespunde specializării pe care m-am titularizat prin concurs, recunoașterea dreptului meu de a fi titular pe un post în specializarea pe care m-am titularizat prin concurs, emiterea unui nou ștat de funcțiuni cu încadrarea mea pe un post conform specializării pe care m-am titularizat, repararea pagubei ce mi-a fost cauzata prin emiterea actului administrativ mai sus menționat. Judecătorul de serviciu după consultări cu șefii săi care au durat peste o jumătate de oră, a calificat cererea mea ca fiind de contencios administrativ și s-a format dosarul 16255/63/20100, secția contencios administrativ și fiscal. S-a format dosarul 16255/63/2010, secția contencios administrativ și fiscal. Primul termen: 13 dec. 2010. Amână cauza pe 21 dec. 2010. Amână cauza pe 17 ian. 2011 când își declină competența.
2. La data de 18 nov. 2010 am chemat în judecată Universitatea din Craiova prin care am solicitat suspendarea actului administrativ Stat de funcțiuni al Facultății de Automatică, Calculatoare și Electronică pentru an univ 2010/2011, referitor la poziția mea , până la pronunțarea instanței pe fond. Am invocat legea 554/2004 art.1, art. 14 al. 1S-a format dosarul 17574/63/2001, secția contencios administrativ. Primul termen: 29 nov. 2011. Amână cauza pe 13 dec. 2010 . La termenul din 13 dec. 2010 dispune conexarea la dosar 16255/63/2010.
3. La data de 18 nov. 2010 am chemat în judecată pe funcționarul Marian Gheorghe de la Universitatea din Craiova prin care am solicitat anularea în parte a actului administrativ Stat de funcțiuni al Facultății de Automatică, Calculatoare și Electronică pentru an univ 2010/2011, referitor la poziția mea , până la pronunțarea instanței pe fond. Am invocat legea 554/2004 art.1, art. 14 al. 1. S-a format dosarul 17575/63/2010, secția contencios administrativ. Primul termen: 13 dec. 2010. Dispune conexarea la 16255/63/2010.
4. La data de 17 ian 2011 are loc conexarea celor trei dosare și declinarea competenței materiale pentru secția litigii de muncă. Până la această dată instanța nu a solicitat pârâtei actul pe care eu l-am contestat.
5. La data de 23 ian. 2011 cele trei dosare au fost trimise la Secția Conflicte de muncă cu prim termen de judecată 23 feb. 2011.
6. La data de 23 feb. 2011 am lipsit, am trimis un reprezentant (procurator) dar consilierul pârâtei a fost dar a ieșit din sală când s-a strigat dosarul. S-a suspendat cauza. Am solicitat repunerea pe rol.
7. La data de 18 mai 2011 are loc circul lui Varzaru Eugenia care s-a „milogit” la consilierul pârâtei să depună actul contestat de mine. Judecătoarea Vărzaru Eugenia și grefiera de ședință
8. au întocmit o încheiere care nu corespunde realității atribuind consilierul pârâtei fapte pe care nu le-a realizat
9. nu a consemnat cererea mea privind excepția de necompetență materială
10. s-a târguit ca la piață cu consilierul ca urmare a insistenței mele ca pârâta să depună actul contestat
11. Pe data de 18 mai nu m-am putut prezenta. S-a dat un nou termen pe 14 sept. 2011. Am consultat dosarul la arhivă și am constatat că pârâta nu a depus actul administrativ pe care l-am contestat ca fiind nelegal.
12. Pe data de 6 iulie 2011 am depus cerere de judecare în lipsă pentru pentru a nu mai da prilejul unor judecători corupți și incompetenți să amâne la nesfârșit cauza

CURTEA DE APEL BUCURESTI – dosar 841/2/2011
Decizia de sancționare 4340A a clanului mafiot de la Universitatea din Craiova am contestat-o atât la Colegiul de Onoare al MECTS pe 14 dec. 2010 cât și la Tribunalul Dolj, secția litigii de muncă, așa cum era precizat în decizia de sancționare.
1. Colegiul Central de Onoare al MECTS a refuzat soluționarea contestației la decizia de sancționare în termen de 20 zile (conform art. 122 al. 4 din legea 128/1997) , motiv pentru care am formulat plângere la secția de contencios administrativ, Curtea de Apel București. Dosarul 841/2/2011, termen 8 apr. 2011.
2. Președinta Colegiului pe nume Ioana Mihăilă depune o întâmpinare probabil în dimineața în care s-a judecat procesul adică pe 8 apr. 2011. A lipsit pârâtul. In Intâmpinarea depusă de Ioana Mihăilă s-a invocat excepția lipsei obiectului acțiunii printr-o minciună ordinară nesusținută de probe: cum că ar fi răspuns la contestația mea. Judecătorul a admis excepția pe baza unor probe care doar în imaginația lui existau. Ulterior judecării, pe 13 aprilie 2011 am primit răspunsul la contestația mea adică Hotărârea 11 emisa pe 16 febr. 2011 dar reținută de Ioana Mihăilă.
3. Am solicitat copie după sentință și mi s-a refuzat. Am făcut recurs fără să primesc sentința atacată, recurs care se va judeca în 2012 la Inalta Curte de Casație și Justiție a Romaniei.

CURTEA DE APEL BUCURESTI – OBEDIENTA VISOIU CLAUDIA în dosar 451/2/2011

Intrucât Colegiul Central de Onoare al MECTS nu a răspuns la contestația mea în 20 de zile de la sesizare așa cum prevede legea 128/1997 art. 122, am făcut o plângere identică cu cea din dosar 841/2/2011 la Curtea de Apel București – dosar 451/2/2011 cu termen de judecată 24 iunie 2011. Ce a făcut judecătoarea Vișoiu Claudia pe 24 iunie sfidează nu absurdul, ci slugărnicia fără margimi a judecătoarei Vișoiu Claudia față de un clan față de care are obligații mari întrucât un asemenea comportament ar duce într-un stat normal la trimiterea după gratii a unei asemenea judecătoare. Ori este incompetentă, ori este coruptă, consecințele sunt aceleași dar nu înțeleg ce caută asemenea persoane printre judecătorii serioși.
Succesiunea faptelor:
1. Colegiul Central de Onoare al MECTS a refuzat soluționarea contestației la decizia de sancționare emisă de CLAN în termen de 20 zile (conform art. 122 al. 4 din legea 128/1997) , motiv pentru care am formulat în termen legal plângere în justiție la Curtea de Apel București, la secția de contencios administrativ. Plângerea am depus-o la data de 14 ian. 2011 și a fost înregistrată la data de 18 ian.2011
2. S-a format dosarul 451/2/2011 la Curtea de Apel București. Primul termen de judecată a fost stabilit pe data de 24 iunie 2011.
3. Pe data de 13 apr. 2011 adică după 4 (patru) luni de zile de la sesizare am primit un răspuns nelegal de la Colegiul Central de Onoare al MECTS: Hotărârea nr. 11/2011 prin care mi s-a respins contestația la decizia de sancționare.
4. Când am primit Hotărârea nr. 11 în ziua de 13 apr. 2011, am depus la instanță o completare la acțiune ca urmare a primirii răspunsului tardiv al Colegiului Central de Onoare al MECTS.
5. Întrucât clanul mafiot controlat de IOANA MIHAILA urmărea ca toate procesele să aibă loc la Craiova unde clanul mafiot avea un grup mare de judecători care executau ordinele CLANULUI, prin Hotărârea 11 mi s-a impus drept de contestație la Tribunalul Dolj, secția litigii de muncă.
6. Am contestat pe data de 20 apr. 2011, în termen legal, Hotărârea nr. 11 la Tribunalul Dolj pentru că așa a dispus Ioana Mihăilă sa fie contestată la Tribunalul Dolj, secția litigii de muncă. S-a format dosarul 13350/63/2011.
7. La primul termen de judecată al dosarului 13350/63/2011, Tribunalul Dolj și-a declinat competența materială în favoarea secției de contencios administrativ a Curții de Apel Craiova.
8. In data de 24 iunie 2011, judecătoarea coruptă VISOIU CLAUDIA în dosarul 451/2011 și-a arătat pe față obediența, slugărnicia față de clanul lui IOANA MIHAILA și a transformat ședința de judecată în spectacol de circ. Astfel:
 Deși eram pe locul 14 pe lista de ședință din data de 24 iunie, adică nu eram pe ultimul loc, dosarul meu nu a fost strigat în ordine ci a fost luat ultimul, adică atunci când în sală am rămas singur cu judecătoarea și grefiera încât nu vadă altcineva abuzurile judecătoarei VISOIU CLAUDIA și nu s-a reținut conflictul de competențe negative pe care l-am invocat.
 A lipsit pârâtul Colegiul de Onoare care nu a depus întâmpinare și nicio probă
 Supărată că i-am anticipat soluția, aceea de a trimite cauza în Craiova, în bătaie de joc judecătoarea mi-a trimis cauza la o instanță (Tribunalul Dolj) care deja își declinase competența materială în cauza în speță. Eu am făcut dovada prin sentința nr.8046/2011 din 26 mai 2011, din dosarul 13350/63/2011 a Tribunalului Dolj, sentință pe care am depus-o la instanță în ședința publică din 24 iunie 2011
 Completarea la acțiune a subsemnatului nu a fost trimisă pârâtului. Grefiera a reținut duplicatul cererii mele de completare a acțiunii depusă în două exemplare prin poștă recomandată
 Scopul urmărit de judecătoarea Vișoiu Claudia a fost tergiversarea cauzei cu orice scop trimițând-o la o instanță din Craiova pentru că așa vrea ea deși Tribunalul Dolj și-a declinat competența materială.
 In bătaie de joc a trimis cauza la Tribunalul Dolj, secția Conflicte de muncă, în condițiile în care am invocat autoritatea de lucru judecat și declinarea competenței materiale a cauzei de către Tribunalul Dolj
 A dat o hotărâre irevocabilă încălcând dreptul meu de a mă adresa unei instanțe naționale
 JudecătoareaVișoiu Claudia este și incompetentă și coruptă. Nu știe ce să facă când apar conflicte negative de competență materială.
 Deși am solicitat verbal și în scris sentința civilă pronunțată în dosarul 415/2/2011, președinta Curții de Apel a refuzat solicitarea mea pe motiv că nu a fost redactată. CU ALTE CUVINTE JUDECATOAREA VISOIU CLAUDIA A PLECAT IN CONCEDIU DE ODIHNA IAR PANA LA ACEASTA DATA NU A REDACTAT SENTINTA.
 Deși am solicitat o copie după Încheierea de ședință din 24 iunie 2011, președinta Curții de Apel a refuzat și această cerere.
Parcurge cronologic textele acestui autor
Text anterior       Text urmator
Nu puteti adauga comentarii acestui text
DEOARECE AUTORUL ACESTUI TEXT NU PERMITE COMENTARII SAU NU SUNTETI LOGAT!

  Comentariile userilor    
     
Pseudonim
Parola
Nu am cont!
Am uitat parola!

 
Texte: 23931
Comentarii: 120070
Useri: 1425
 
 
  ADMINISTRARE