FORUM   CHAT  REVISTA EUROPEEA  AJUTOR  CONTACT    
MAFIA UNIVERSITARA
Text postat de nino ionica


“Un câine cum latră, ceilalți câini după el se iau.”
(Proverb)



Când foloseam cuvântul mafie cu zeci de ani în urmă, ne gândeam fără să vrem la mafia italiană sau la Casa nostra, la acțiuni pe care le vedeam în filmele cu mafioți italieni și americani. Astăzi vorbim despre o mafie românească, despre structuri mafiote ale căror protagoniști și acțiuni poartă sigla made in Romania. Faptul este cunoscut până la cele mai înalte instituții ale statului. Fenomenul a penetrat aproape orice segment al societății și nu poate fi eradicat decât luând barda și tăind în carne vie. Dar cine s-o facă? Cine are interesul să stopeze fenomenul? Nimeni.
Există în lumea universitarilor o serie de specii care sunt greu de descris în termeni academici. Cameleonii, fariseii, impostorii, plagiatorii, lingăii, pupincuriștii, jigodiile și frustrații sunt doar o parte din speciile care au populat universitățile românești. Aceste categorii s-au organizat în structuri mafiote cu ierarhii bine precizate și titluri academice fără acoperire profesională, structuri care controlează absolut totul în mediul universitar, de la stabilirea salariului la promovarea membrilor care cotizează la aceste structuri. Ministerul Educației și Cercetării Stiințifice întreține și încurajează aceste structuri fără de care o armată de funcționari din minister n-ar funcționa.
Ar trebui tomuri de hârtie pentru a prezenta numai în rezumat faptele acestor structuri mafiote, motiv pentru care mă voi limita la câteva personaje reprezentative pentru fiecare categorie, personaje care trăiesc în mediul academic craiovean. Comportamentul lor este de mafioți necalificați pentru că încalcă voit legea fără să le pese că vor fi pedepsiți. Mafia universitară cooperează cu Mafia din Justiție făcându-si servicii reciproce. Judecători de la instanțele craiovene, procurori de la parchetele din Craiova, sunt doctoranzi la Facultatea de drept a Universității din Craiova, sunt profesori cu posturi la cumul (cazul judecătorului Dan Spînu de la Curtea de apel Craiova), urmează cursuri de master , au copiii și nepoții studenți la facultățile de stat din Craiova. Ca urmare își servesc cu sârg stăpânii, ling mâna care îi plătește. Modul cum lucrează cele două mafii îl voi exemplifica prin fapte concrete într-un capitol special dedicat mafiei din justitie.

NASII

Nașul în înțelesul mafiot al cuvântului, este o persoană care conduce o structură mult mai puternică decât amărâtele de găști care s-au format prin universitățile românești. La noi din nefericire există o categorie de indivizi ajunși prin mila lui Dumnezeu șefi de catedre, decani, prorectori, rectori etc. și care au comportamentul nașului dar sunt atât de mediocrii și incompetenți că la o primă cercetare penală o iau la fugă.
Voi folosi cuvântul naș cu înțelesul lui firesc: cel care a purtat lumânările la cununie, cel care a botezat copii cuiva. Si m-am oprit la această categorie de indivizi pentru a ilustra până la ce nivel a fost distorsionat sufletul unor indivizi numai pentru a-și atinge scopurile meschine. Universitățile s-au umplut de cupluri naș-fin și nu este un lucru rău în asta. Rău este că nașul este în stare să-și calce în picioare tata, mama, finii numai pentru a parveni, pentru a-și umple mai bine tubul digestiv.
La nivelul facultăților de profil tehnic din Craiova deja sunt celebre duelurile Marian Gheorghe - Cârstea Ion și Lungu Romulus-Preotu Octavian, cu primii având rol de nași. Nașii au dat în judecată fini și având și funcții de șefi de catedră, și-au folosit funcțiile și influența pentru a tortura psihic și distruge fizic pe finii lor. Fenomenul în sine este normal dacă s-ar desfășura în stil fair-play dar când tu naș, profiți de funcția de șef de catedră ca să lovești în finul tău, prin refuzul de a-i recunoaște drepturile conferite de lege, fenomenul este condamnabil și trebuie tratat ca o boală. Leacul este unul : cei care au transformat o părticică dintr-o instituție de stat într-o feudă personală, cei care își folosesc funcția ca instrument de tortură psihică trebuiesc dați afară și trimiși acolo unde este locul infractorilor.

NASUL MARIAN GHEORGHE

Fiecare țară are regiuni ai căror indivizi au anumite particularități native atât la nivel comportamental cât și la nivel intelectual. Citeam pe vremuri cu mult nesaț cărțile despre muschetari și identificai câte un erou care după temperament și limbaj știai din ce regiune vine : este gascon, sau este parizian. In America de azi recunoști un texan după felul în care vorbește. Si noi avem moldoveni, ardeleni, olteni etc. care au particularități specifice în gândire și în obiceiuri tradiționale. Despre ardeleni se spune că gândesc încet dar asta nu înseamnă că gândesc bine tot timpul, cum de altfel se poate întâmpla și la olteni. Despre oltenii se spune că sunt temperamentali, iuți la mânie și câte alte trăsături pozitive sau negative nu identifici la fiecare categorie.
Marian Gheorghe (M.G.) este un ardelean care gândește încet dar defectuos. El a încercat să-și suplinească zestrea intelectuală limitată prin eforturi considerabile, fără să înțeleagă că natura nu poate fi forțată dincolo de anumite limite. Inteligența nativă pe care o au unii oameni nu poate fi înlocuită cu muncă. Sigur că un om inteligent care nu muncește pierde mai mult în viață decât unul mai puțin dotat cu intelect dar care muncește mult. L-am pus naș gândind că este ardelean cu minte înceată dar cu coloană vertebrală. De unde să știu caracterul acestui individ, de unde să știu că acest individ calcă totul în picioare pentru a intra în grațiile unuia cu putere cum era Cernian Oleg la un moment dat. L-am ales naș crezând că va fi un coleg și un prieten. O alegere nefericită pentru că servilismul, slugărnicia acestui individ față de șeful său Cernian Oleg sunt proverbiale.
Când am plecat ca bursier NATO în 1998 la Politehnica din Milano, Marian Gheorghe care îndeplinea funcția de șef de catedră, făcea informări pe ascuns, una din acestea intrând în posesia mea prin bunăvoința șefului secției judiciare de la Secția 4 Poliție Craiova. Limbajul suburban, caracterul josnic al acestui individ în acest document numit INFORMARE mi-a dovedit fără echivoc că am gresit numai și pentru faptul că am stat de vorbă cu un asemenea cetățean.
M-a mușcat o dată de fund, m-a mușcat a doua oară dar când am văzut insistența paranoică a acestui individ de a mă urmări pentru a-mi vâna greșelile și a lovi în mine și familia mea, un individ care se crede un fel de dumnezeu pe pământ, am început să mă apăr. Și așa am ajuns în anul 2006 să fiu dat în judecată de profesorul Marian Gheorghe pentru calomnie și insultă. Intr-un proces civil am arătat că acest individ ajuns șef de catedră prin mila lui Dumnezeu, nu mai are discernământul propriilor fapte și că este un cameleon. In mintea lui încețoșată de ură, individul nu a sesizat că tot ce am afirmat despre despre el a fost susținut cu înscrisuri care nu au nevoie de vorbe.
Am susținut că M.G. a ajuns șef de catedră prin “mila lui Dumnezeu”. Omul s-a simțit profund lezat privind inteligența sa nativă. Probabil că nu a citit nici cronicarii români, nici Istoria lui Bălcescu ca să înțeleagă că nu a fost domnitor român care să nu spun㠓 ... ajuns domnitor prin mila lui Dumnezeu”. Asocierea cu divinitatea nu era o jignire pentru oamenii mari pentru că în fond nimeni nu a ajuns într-o poziție privilegiată în societate decât prin mila lui Dumnezeu care a ales unul dintre supușii sai să păstorească o turmă de credincioși. Rău este când alesul nu se ridică la înălțimea postului dar el va plăti în fața unui Dumnezeu care nu iartă răul.
Am susținut că M.G. este cameleon și individul a început să se plângă la toți că este insultat. Insă posed o parte din aprecierile elogioase la adresa mea pe căre le făcea acest individ înainte de 1989 și după. Atunci însă când mentorul său spiritual Cernian Oleg i-a comandat “lovește tu în Cârstea”, individul a sărit în sus de bucurie că în sfârșit șeful său l-a băgat în seamă. Si a trecut la îndeplinirea ordinului cu un zel, cu o sârguință demnă de alte cauze mai nobile decât de a da în finul tău. Copilul lui era student la secția de calculatoare și avea examen cu Cernian Oleg dar asta nu–l scuză de ceea ce a făcut acest individ numai să intre în grațiile unui Cernian Oleg, individ care nu a reușit în 34 de ani să obțină titlul de doctor.
Am susținut că M.G. nu mai are discernământul propriilor fapte și că lașitatea lui este proverbială. După ce în anul 2004 a informat eronat conducerea Facultății de Automatică și conducerea Universității privind modul de apreciere al studenților la o disciplină pe care eu am predat-o, acest individ fără coloană vertebrală m-a acuzat pe mine de lipsă de comunicare cu studenții. Am înțeles încă o dată că individul ori nu știe ce face, ori este un laș ordinar care fuge de răspundere.
Cum s-a terminat procesul în justiție? Am fost achitat la prima instanță dosar 1241/P/2006. A făcut sau nu recurs nașul, nu știu, până în acest moment întrucât nu am primit citație.
In ura sa arhicunoscută față de persoana mea, nașul nu s-a mulțumit numai cu acționarea mea în justiție pentru insultă și calomnie, ci a făcut o plângere la Senatul Universității din Craiova și a cerut sancționarea mea. O echipă din prorectorul Panea Ion, decanul Popescu Dan și liderul de sindicat Bâzdoacă, cu un zel demn de cauze mai nobile, au trecut la efectuarea cercetării « faptei » și au propus imediat sancționarea mea pe 13 martie, iar pe 14 martie rectorul Ion Vladimirescu a emis decizia de sancționare a subsemnatului. Prin sentința judecătorească a Tribunalului Dolj în dosarul 762/CM/2006, s-a anulat decizia de sancționare emisă de rector. Că va face recurs sau nu, este mai puțin important.

DUMI

Prietenii îl alină cu numele DUMI dar numele lui adevărat este Burdescu Dan Dumitru. Acesta poate să-și atârne orice titluri în coada numelui său pentru că rămâne ce a fost : un mediocru ilustru.
Inițial a dat examen de admitere la Facultatea de Electrotehnică și nu a putut intra. Pe vremea lui Ceaușescu selecția era riguroasă și intrau cei care știau carte și nu ca acum, mulți analfabeți. Individul a intrat la Facultatea de Matematică din Craiova în perioada în care erau și examene orale de admitere, după care s-a transferat la secția de automatică. Așa a devenit absolvent al Facultății de electrotehnică din Craiova, secția automatică.
Prin anii 1982-83 acest individ asista la examenele mele și a reușit să influențeze aprecierea unor studenți prin mijloace murdare. Am aflat că mama sa obținea avantaje materiale de pe urma studenților care aveau examen cu mine iar Burdescu Dan mă asista. Când am aflat aceste fapte murdare, am făcut plângere la parchet. Procurorul Farc de la procuratura din Craiova, prieten cu familia Burdescu, a instrumentat cazul și împreună cu decanul facultății de electrotehnică, m-au rugat să stopez acțiunea invocând c㠓este un coleg de-al nostru”. L-am iertat dar vorba românului: “Pe cine nu lași să moară, nu te lasă să trăiești”.
Tatăl lui a fost doctor chirurg în Craiova și unul din candidații la primăria Craiova în perioada postdecembristă. Dumi însă a obținut titluri peste titluri în condițiile în care plagiatul celebru al acestuia după cartea profesorului Crețu de la Politehnica Timișoara a făcut înconjurul țării. Au apărut pe Internet pagini întregi din plagiat și deși bănui cine ar fi fost în spatele acestei acțiuni, mă abțin. Cert este că eu am sesizat conducerea Universității despre ce se difuza pe Internet iar fostul decan Răsvan Vladimir, un susținător al lui Dumi în realizarea profesională a acestuia, mi-a răspuns că nu ia în seamă anonime. Logica defectuoasă a acestui fost decan este notorie iar argumentul său cu anonimatul dezonorează genul literar numit comedie: eu am semnat sesizarea pe care am făcut-o iar fapta exista. Curat murdar, profesore Burdescu D-tru.

DE CE MĂ ALUNGI RĂSVANE?

Profesorul Răsvan Vladimir, evreu român, este individul care merită o atenție specială pentru că fără el, fără manifestările sale paranoice nu ar fi existat nicio faptă din cele descrise în această carte, nu ar fi existat această carte. Moralitatea acestui individ este zero. După revoluție și până în anul 2004 a ocupat funcția de decan, profitând ca și alții de un vid de legi și de o conjunctură favorabilă care l-a propulsat într-un scaun mare pentru un om mic. Nu mă pot pronunța asupra pregătirii lui profesionale pentru că domeniile noastre de competență sunt divergente dar caracterul său, josnicia faptelor, opacitatea și ura față de mine, insistența cu care m-a urmărit zeci de ani pentru a mă distruge, îl situează în sfera patologicului. Câteva acțiuni ale acestuia merită să fie prezentate pentru că dovedesc fără echivoc că ura poate încețoșa mintea unui om atât de mult că nu mai are discernământul propriilor fapte. Si când acestea se întâmplă într-un mediu academic ne dăm seama că învățământul românesc are cancer….
Neavând copiii, Răsvan Vladimir nu a putut și nu poate înțelege problemele și grijile zilnice pe care le ridică creșterea copiilor. Dar nu-l condamn pentru aceasta însă vreau să scot în evidență că față de acest cetătean care nu a avut decât grija sa, eu am avut și am și grija celor doi copiii ai mei. Aceasta este marea diferență dintre mine și acest cetățean înrăit, diferență care ne situează pe scări diferite ale existenței.
Am trăit până în clasa a șasea primară la țară, într-un sat mic din apropiere de Slatina, Grădiștea. Am fost crescut de bunici pentru că din motive necunoscute prea bine de mine, părinții mei s-au despărțit iar bunicii mei după tată au avut sarcina de a se ocupa de mine si sora mea. Si au făcut-o cu un zel pe care puțini bunici îl au față de nepoții lor. Si m-au învățat să merg la biserică iar singura carte pe care o aveau era o biblie cu coperți negre și ponosite, moștenire din vremuri mai vechi. Am citit Biblia fără să o înteleg în profunzime la vârsta respectivă. In ani am pătruns mai mult în tainele acestei cărți care este un love-story incomparabil cu toate cărțile de acest gen pentru că ilustrează fără echivoc o mare iubire: iubirea lui Dumnezeu pentru oameni, o iubire atât de mare că și-a sacrificat fiul pentru iertarea păcatelor oamenilor. Si ce iubire poate fi mai mare decât iubirea părinților pentru copiii.
Sunt oameni fără copiii și nu trebuie să-I condamnăm pentru că natura în manifestările ei, chiar negative, nu poate fi condamnată. Dar sunt de condamnat acei care lovesc în copiii tăi pentru că nu pot lovi în tine. Pentru aceștia nu există iertare, nici pe pământ și nici în ceruri.
Pornind de la puțina cultură pe care o am într-un domeniu în care mintea omenească nu poate să pătrundă, creștinii au fost prigoniți și uciși la începuturile creștinismului. Așa cum îmi amintesc, Biblia povestește de un evreu cu numele de Saul , cu cetățenie romană, care prigonea creștinii și care a plecat spre Damasc să ucidă creștini. In pustiu Dumnezeu i-a luat vederea pentru a-i arăta câtă putere are Domnul, dar tot Dumnezeu I-a redat vederea. Si în deșert s-a auzit vocea Domnului întrebând “De ce mă alungi Saule?”. Acel evreu a devenit apostolul Pavel, adică din prigonitor al creștinilor a devenit el creștin. O pildă de convertire de la un comportament de asasin la cea de om bun, cu crediință în Dumnezeu.
De ce am făcut această introducere? Povestea biblică îmi aduce în față un personaj din lumea Universitătii din Craiova: Răsvan Vladimir. Este evreu, este cetătean român și seamănă până la un punct cu Saul. Numai că acest prigonitor al meu nu a înțeles niciodată pe Dumnezeul meu și ura cu care m-a urmărit și urmărește să mă distrugă, mă face să-mi pun întrebarea “De ce mă alungi Răsvane? .
Povestea acestui individ este greu de descifrat. A venit în Craiova înainte de 1989, fiind un prieten al profesorului Belea C-tin, cel care a creat Facultatea de Automatică din Craiova în anul 1966. La Universitatea din Craiova s-au aciut ani de zile diverse persoane din capitală unde nu aveau loc, erau rejectate de o anumită elită a societății dar în Craiova erau cocoțăți în scaune moi cu funcții de conducere. Insă în mod cert nu a fost o regulă generală pentru că în Craiova au venit și profesori de marcă din București ca Marius Preda, Mihail Botez, Belea C-tin ș.a.care au avut un rol pozitiv în dezvoltarea învățământului craiovean. Dar au venit și o serie de mediocrități, unele dispărute și cum despre morți trebuie să vorbim de bine, mă opresc în a le pomeni numele.
Nu am înțeles niciodată ura acestui Răsvan Vladimir față de mine, nu am înțeles niciodată inverșunarea cu care a urmărit să-mi facă rău. Nu îmi amintesc să-i fi făcut vreun rău pentru că domeniile noastre erau total diferite: eu sunt specialist în calculatoare, el poate în teoria sistemelor. Am sa vă prezint câteva fapte care dovedesc fără echivoc ca acest individ nu are ce căuta într-o instituție de învățâmânt. Nu are copii și nu are grijile celor cu copiii. Nu am avut niciodată pretenția să înțeleagă aceste lucruri. Un om cu copii mai își fură din timpul său și-l dăruiește acelor vlăstare care au nevoie de el. Dacă nu aș fi avut famile aș fi avut mai mult timp pentru studiu dar mă consider mai bogat și mai deștept pentru că am copii. Ei rămân după mine. Suntem cruci vii cum scria Adrian Păunescu, care după moarte suntem acoperiți de uitare și de praf iar cărțile noaste sunt aruncate la gunoi. Nu le mai citește nimeni. Rămân operele poeților și ale savanților dar nu cărțile mele sau ale altora publicate în reprografie sau în edituri necunoscute. Statistica arată că sunt foarte puțini oameni de știință valoroși dar care nu schimbă fundamental istoria sau mersul unei societăți. Si atunci cum putem crede că acesti profesori fabricați pe bandă după anul 1989 vor avea un loc nu în istorie, ci în istoria unei instituții de felul Universității din Craiova?





TUTEA
De ce au existat întotdeauna resentimente fata de ovrei? - Stilul lor de viata. Cînd în Antichitate, au intrat în contact cu romanii, acestia

îi întelegeau la nivelul sticlei. Nu stiau ce sînt. Nu semanau cu romanii. Eu nu vorbesc rasial, vorbesc antropologic: pur si simplu nu-i

întelegeau.


IO, MIRCEA VOIEVOD, DOMN AL ...

Profesorul Mircea Ivănescu care a fost rector din 1989 până în 2004 este personajul care din poziția pe care a avut-o, a distrus spiritul academic din universitate. El este principalul protagonist al haosului, al corupției, al imposturii instaurate în Universitatea din Craiova. Sigur ar fi vrut ca și marii noștri domnitori să moară pe tronul Universității din Craiova, să fie domn al Universității din Craiova și să emită legi și edicte care să facă să pălească toți marii noștri domnitori. Dar în anul 2004 au avut loc alegeri și PSD-ul a căzut și cu el și inițiativa guvernamentală prin care rectorii trebuiau să rămână rectori pe viață. Ei își motivau inițiativa legislativă cu argumentul că trebuiau să finalizeze opera pe care au început-o, opera de distrugere a învățământului tradițional românesc.
In anul 2002 m-am prezentat la postul de televiziune local 3TV la emisiunea TOP SECRET a lui Ion Spînu, emisiune în care am făcut o serie de dezvăluiri privind “opera” lui Mircea Ivănescu. Emisiunea l-a înfuriat pe acest voievod oltean iar mafia universitară a trecut la acțiuni de exterminare a mea. Timp de un an și jumătate nu mi-a dat salariul încercând în mod diabolic să mă exileze la Râmnicu Vâlcea, la un colegiu care între timp a dispărut. Rar mi-a fost dat să văd o asemenea acțiune de exterminare fizică într-o instituție de ivățământ, acțiune susținută în totalizate de ministeriatele Ecaterina Andronescu și Atanasiu și continuată cu același zel de actualul ministru Mihail Hărdău.

CERNIAN OLEG STEFAN

Acest personaj care pâna în anul 2005 a jucat unul din rolurile nefaste în povestea vieții mele, a fost un reprezentant tipic de mediocritate atât pentru era socialistă cât și pentru produsele așa zisei revoluții române. Spun a fost pentru că din data de 1 martie 2005 a devenit pensionar. A obținut titlul de doctor în anul 2005, după pensionare, întrucât în luna februarie 2005 a susținut teza în târgul Ieșilor iar pâna la confirmarea titlului a fost pensionat.
Zvârcolirile de-o viață ale acestui individ de a obține un titlu en vogue în vremea zilelor noastre, neputința de a fi o autoritate profesională într-un domeniu extrem de dinamic, l-au transformat într-un individ al cărui comportament simptomatic îl recomanda să fie oriunde, numai nu într-o instituție de stat cu rol educațional. Așa a fost să fie istoria. A venit prin anii 1965-1966 la Facultatea de Electrotehnică din Craiova, adică atunci când secția de automatică din Craiova ducea o lipsă de cadre didactice autothtone. Numai că dintre colegii săi de atunci Ivănescu Mircea, Nicolae Dan, Marin Constantin ș.a. el a fost singurul care nu a progresat pe scara valorilor universitare iar această neputință l-a dus la fapte greu de catalogat în termeni juridici și medicali.
El merită o atenție specială având în vedere că a ocupat ani de zile funcția de șef de catedră în condițiile în care nu a putut obține un titlu de doctor decât după pensionare. Singurul merit al său este acela că s-a înconjurat de un grup de lingăi, de oameni fără coloană vertebrală care au ajuns în stare să-și calce în picioare și rudele. A reușit să creeze o gașcă de indivizi al căror comportament antisocial ar trebui să fie supus atenției organelor abilitate ale statului.
Mediocritatea unui individ nu este influențată decisiv de regimul care este la putere. Argumentul în susținerea acestei afirmații este Cernian Oleg. El a avut șansa istorică să fie admis la doctorat în anii 1970-1971 pentru că ulterior se cerea avizul Comitetului Județean de Partid pentru a participa la așa zisul concurs de admitere la doctorart. Ori în această perioadă comunistă cine și ce l-a împiedecat pe acest individ să oțină titlul de doctor? După 1989 și până în februarie 2005, Cernian Oleg s-a chinuit să obțină titlul de doctor și l-a obținut după ce s-a transferat de la Universitatea din Craiova la Universitatea din Iași iar din comisia de doctorat a făcut parte profesorul german Soceanu Alexandru, (fost coleg al acestuia la Universitatea din Craiova înainte de a părăsi țara).
Comportamentul acestui cetățean ar trebui studiat în manualele de medicină pentru că este greu să înțelegi comportamentul acestui cetățean într-un spațiu universitar și mai ales felul în care acest cetățean desfășura examenele cu studenții. Maniera lui de lucru a dus la fracturarea destinelor unor studenți. Examenele acestui individ începeau stereotip: nu se prezenta niciodată la ora 8 așa cum era ora planificată de către decanat. Practic întârzia examenul cu câteva ore încât studentul era torturat psihic și obosit. Incepea examenul la ore târzii și îl termina în noapte, examenul fiind practic o vânătoare de greșeli ale studentului și amplificarea lor la cote extreme. Am dat examen cu acest individ, am asistat la examenele acestuia și a asistat la examenele mele până când am luat atitudine față de comportamentul de torționar al acestuia care mi-a viciat o serie de examene.
Realizările cele mai cunoscute și unice ale lui Cernian Oleg sunt:
 Acordarea unei note foarte mici unei studente care era peste medie: fata fostului rector Mircea Ivănescu, atunci când acesta în funcție
 M-a pus absent nemotivat și mi-a reținut drepturi salariale atunci când am fost să-mi susțin teza de doctorat în 12 iulie 1992, adică într-o zi în care studenții terminaseră cursurile
 Timp de peste 34 de ani s-a zvârcolit să obțină titlul de doctor pe care l-a obținut după pensionare
 A fost retrogradat pe post de șef de lucrări suplinitor întrucât nu a reușit să obțină titlul de doctor în termen legal
 Intocmirea pe ascuns de informări privind persoana mea și din lașitate a cerut tuturor subalternilor să semneze aceste informări.
 Crearea unei așa zise catedre plină de lingăi care să-l preamărească și să suporte
A discuta toate faptele acestui cetățean reprezintă o atenție pe care n-o merită. Pentru mine și pentru mulți alții, nu a fost o autoritate profesională. Acum se luptă prin tribunale cu Universitatea din Craiova pentru că a fost pensionat legal și pentru că a pierdut un concurs la care am participat și eu, concurs anulat în final pentru vicii de procedură.
Nu a înțeles acest dictator în miniatură că totul este finit, că traseul lui la Universitastea din Craiova s-a încheiat. Acum poate să-și scrie memoriile dar dacă le va termina în același interval de timp cât a durat finalizarea tezei de doctorat, mă tem că nu va scrie nici cuvântul de introducere. Ar trebui să-mi mulțumească că-l amintesc în această carte pentru că altfel ar fi dat uitării.
tezei
“Caeterum censeo, Universidade di Craiova delendaum esse.”







Parcurge cronologic textele acestui autor
Text anterior       Text urmator
Nu puteti adauga comentarii acestui text
DEOARECE AUTORUL ACESTUI TEXT NU PERMITE COMENTARII SAU NU SUNTETI LOGAT!

  Comentariile userilor    
     
Pseudonim
Parola
Nu am cont!
Am uitat parola!

 
Texte: 23931
Comentarii: 120070
Useri: 1425
 
 
  ADMINISTRARE