FORUM   CHAT  REVISTA EUROPEEA  AJUTOR  CONTACT    
arbitraj. miza - curatarea site-ului
Text postat de Corneliu Traian Atanasiu
cu referire la problemele de aici :

http://www.europeea.ro/atelierliterar/index.php?afiseaza_articol_nelogat=21971

Exact ieri vroiam să dau pe un alt site literar ideea la care s-a gândit și domnul Peia. Asta trebuie de făcut, pt a avea un spațiu virtual de calitate : să concepi un sistem prin care omul să fie obligat să își asume identitatea. In spațiul virtual la care m-am referit, o tipă cu ,,nume,, de comedioară romantică nu îl mai lăsa pe un tip care are un volum scos, postează cu numele lui, e cunoscut, a făcut ceva până acum, etc. Și m-am gândit : de ce să se permită acest amestec grețos de persoane, personalități și anonimi la limita patologicului ? Cui servește ? Nici măcar numărului crescut de click-uri, fiindcă, până la urmă, site-ul parazitat de prea multe non-valori ajunge un cerc închis, de nivel cultural scăzut, o simplă mahala cu pretenții pseudo-literare.

Eu, dacă mi-aș face un site și nu aș urmări să câștig bani din el, cum e cazul acestuia, care nici măcar nu e înscris în trafic.ro and stuff, aș proceda așa : când vrei să te înscrii pe site, îmi trimiți pe mail copie de pe buletin, numele tău real, tot. Și, la cerere, să poți publica sub pseudonim DE OM, dar să știi mereu că nu poți sări calul fără să îți fie dată în vileag identitatea (cât timp îți vezi de literatură rămâi anonim, dar dacă te apucă puseuri belicoase / caterincoase și te iei ba de unul, ba de altul să îți asumi consecințele). Nu să își permită un oarecare să jignească, la nesfârșit, sau să strice imaginea unui scriitor, a unui om care chiar face ceva.

Domnule Corbu, ați văzut care a fost reacția mea la ce se întâmplă aici : am atras atenția, în câteva rânduri, că nu e ok și m-am cărat, între timp am scos o carte, mulțumesc editurii Vinea pt încredere și omului de cultură Nicolae Tzone, aici intru extrem de rar, iar acum chiar cred că e important să spun aceste lucruri, poate intențiile dumneavoastră bune nu se mai opresc în modalitățile discutabile de acțiune, de până acum.

Mai bine faceți curațenie, schimbați regulamentul, țineți oamenii de valoare care își asumă identitatea. Până una alta, iată că Ioan Peia e scârbit, Ionuț Caragea e scârbit, eu m-am cărat și cu ce rămâneți în schimb ? Cu un pseudonim care nu va fi niciodată nimic în literatura română, și care, în afară de un umor plafonat și dubios, nu are nimic ?

Nu vă supărați, e doar o supoziție : am bănuiala că dumnevoastră sunteți, în realitate, Ecsintescu și reușiți, astfel, să vă împliniți fațeta ludic-agresivă pe care v-o simt. Altfel nu se explică.

Îmi cer scuze dacă greșesc în supoziția mea, numai bine tuturor și atenție ce oameni pierdeți și scârbiți și mai ales pt cine și ce !
Parcurge cronologic textele acestui autor
Text anterior       Text urmator
Nu puteti adauga comentarii acestui text
DEOARECE AUTORUL ACESTUI TEXT NU PERMITE COMENTARII SAU NU SUNTETI LOGAT!

  Comentariile userilor    
         
 
  interventiile citate au fost atacuri la persoana, inadmisibile intr-o comunitate civilizata, si nu exista inca o regula pentru a se face ordine.
Cine face regula si cand?
 
Postat de catre nicolae tudor la data de 2006-07-06 00:35:32
Parcurge cronologic comentariile acestui autor
Text anterior       Text urmator
         
 
  ecsi hai ma, te rog eu, lasa-l pe bade atanasiu in pace, destul rau isi face si singur, nu vezi ...

ce sa cerem ?
 
Postat de catre Rotaru Alexandra la data de 2006-07-06 00:16:15
         
 
  intreb pertinent
de ce o somitate derazitoare fuge de raspunsuri
promit ca trimit viagra plic ptr raspunsul corect
 
Postat de catre ecsintescu virtual la data de 2006-07-06 00:14:20
         
 
  D-le Atanasiu,
Credeti-ma ca nu am nevoie nici de avocati aparatori nici de bodigarzi semantici pentru a va demonta enormitatile postate la hectar.
Joe King este unul din cei mai fini umoristi cititi de mine in spatiul virtual. Si un polemist de exceptie. Baiatul este fantastic atunci cand ataca. O face la baioneta cuvantului sacadat intr-un ritm infernal. Textele lui sunt spumoase si pline de substanta.
Nu știu de unde provine ipochimenul, dar limbajul și ticurile mizerabilității e lesne de văzut de ce extracție sînt. Și mărturisesc multe după cunoscuta vorba: spune-mi cu cine te aduni...

uite iar o enormitate care va caracterizeaza.
Nu-l cunosc pe Joe King altfel de cat din postarile sale. M-ar onora insa sa-i fiu amic chiar numai in mediul virtual. Sagacitatea verbului pe care o poseda este infernala intr-o stagnare cauzata de non talent care din pacate acest site o afirma uneori. Am spus candva ca prezenta dvs este necesara pe acest site. Asta pentru ca este nevoie sa judecam prin comparatie. Asa da si asa nu. Nu mi-as dori ca Joe King care are de altfel un forum de succes sa se simta scarbit si sa paraseasca Europeea. Pentru ca ar fi o mare pierdere. Si nu spun cuvinte mari. Despre spiritul de gasca maestre va spun doar ca aici exista de mult o gasca formata de Sorin Teodoriu unde pupati toti piata independentei. Elia Ghinescu, Dvs, Dl Tudor nico LAE si inca putini. Ati dorit si vad ca nu renuntati o anumita imunitate pe site. Dar Dl Corbu care este mecena acestui spatiu virtual, din pacate sufera de inteligenta si sarm cultural. V-a cam taiat macaroana si asa fiarta de anii necrutatori care v-au trecut peste unele organe devenite acum inutile, din pacate. Ii multumesc pe aceasta cale. Personal jur ca nu am nimic cu dvs. Dar nu pot admite ca semidoctii sa emita judecati de valoare intr-un spatiu liber unde doar valoarea obliga. Va recomand Din Dragoste si Iarta-ma. Maestre Joe King te rog respectuos sa i faci distinsului coleg matusalemic SURPRIZE-SURPRIZE. Am glumit.
la buna vedere
 
Postat de catre ecsintescu virtual la data de 2006-07-05 16:52:11
     
Pseudonim
Parola
Nu am cont!
Am uitat parola!

 
Texte: 23932
Comentarii: 120070
Useri: 1425
 
 
  ADMINISTRARE