FORUM   CHAT  REVISTA EUROPEEA  AJUTOR  CONTACT    
nu conteaza ca sunt prost
Text postat de nicolae tudorParcurge cronologic textele acestui autor
Text anterior       Text urmator
Nu puteti adauga comentarii acestui text
DEOARECE AUTORUL ACESTUI TEXT NU PERMITE COMENTARII SAU NU SUNTETI LOGAT!

  Comentariile userilor    
         
 
  melodia mi-a fost recomandata pe feisbuc. am remarcat versul "nu conteaza ca sunt prost,dar SUNT OM SI VREAU SA AM UN ROST". iata un strigat catre elitele care conduc tara si lumea: sa se ia in seama ca toti suntem oameni si ultimul din comunitate are dreptul la un "rost" in viata.
multumesc pentru comentarii.
 
Postat de catre nicolae tudor la data de 2012-03-21 15:28:28
         
 
  Domnul Nicolae,
Nu pot decat sa va felicit pentru pescuirea perlei. Versurile cu care ce-i trei poeti populari (banuiesc ca ei le-au compus) reusesc sa nenoroceasca o melodie populara cunoscuta sunt de de o prostie geniala. Cred ca au asudat mult la ea, fiindca o gogomanie de asa dimensiuni cere o truda indelungata. Daca reusesc sa faca si bani cu ea, se auto-contrazic, fiindca asta inseamna ca prostia lor, nu numai ca conteaza, dar este si mult mai apreciata astazi in Romania decat desteptaciunea unor oameni decenti care, din pacate, nu prea reusesc sa faca bani cu inteligenta lor.
In folclorul roman exista versuri de jale geniale cum ar fi cele din renumiata "Lume-lume, soro lume!" (nici Eminescu nu ar fi putut gasi un vers atat de genial in simplitatea lui ca cel din titlul poeziei populare) dar cei trei parati ciobani se jeneaza probabil sa mai cante asa ceva,
ca de, vor sa fie ei poeti!
 
Postat de catre Dumitru Cioaca la data de 2012-03-20 20:29:04
         
 
  Domnule Nicolae Tudor, nu vreau să comentez postarea dumneavoastră (decât, eventual, să rezonez cu titlul ei :), ci doar să vă atenționez, în legătură cu versurile cântecului: avem pe sait pe unul alergic rău la flinte :) Amușină prin zonă, trebuie să apară.  
Postat de catre Ninel Dambla la data de 2012-03-20 12:27:12
     
Pseudonim
Parola
Nu am cont!
Am uitat parola!

 
Texte: 23933
Comentarii: 120070
Useri: 1425
 
 
  ADMINISTRARE