FORUM   CHAT  REVISTA EUROPEEA  AJUTOR  CONTACT    
Ce facem pentru Romania?
Text postat de ecsintescu virtual
Parcurge cronologic textele acestui autor
Text anterior       Text urmator
Nu puteti adauga comentarii acestui text
DEOARECE AUTORUL ACESTUI TEXT NU PERMITE COMENTARII SAU NU SUNTETI LOGAT!

  Comentariile userilor    
         
 
  OK. Învingătoooor la puncte Andrei Florian! Regimul criminal pedelist este în delir. Defunctul regim criminal comunist a fost redus la tăcere. Că doar de aceea este defunct!  
Postat de catre Emanuel Cristescu la data de 2011-12-17 21:57:57
         
 
  De acord, dialogul nostru nu poate continua in aceasta maniera. Poate altadata.
O seara pe gustul dumneavoastra!
 
Postat de catre Andrei Florian la data de 2011-12-17 21:48:37
         
 
  Sigur, sigur că am scris ceea ce ați ghilimelat: Dar vă amintiți al câtelea? Adică al "primulea" ori al doilea? Are ori n-are relevanță cronologia? Ori este doar simplă cronofagie? Nu vă obosiți să-mi răspundeți. Eu știu răspunsul. Efortul, dacă îl faceți, vă este necesar.  
Postat de catre Emanuel Cristescu la data de 2011-12-17 21:39:33
         
 
  Aveti dreptate cand faceti vorbire despre memoria de scurta durata. Acum imi amintesc perfect. Spuneam ca "atunci cand citesc despre oxidarea metanului, in mod absolut involuntar, regimul criminal comunist imi inunda sinapsele" :)
Asta ca sa glumesc si eu :)
 
Postat de catre Andrei Florian la data de 2011-12-17 21:34:45
Parcurge cronologic comentariile acestui autor
Text anterior       Text urmator
         
 
  Știți care sunt avantajele amneziei? Afli întotdeauna lucruri noi. De pildă că nu eu am invocat sinapsele în această discuție, nici domnul Cioacă nici nimeni altcineva cu excepția, ei bine, nu ați ghicit, cu excepția domniei voastre care ați scris negru pe bleu sau "blio" cum ar spune unii critici " n-as fi crezut ca va trezesc amintiri atat de dureroase incat sa atentati la sinapsele mele."

"Cine nu invata din greseli, risca sa le repete." Depășiți stadiul de clișeu. dacă se poate.

 
Postat de catre Emanuel Cristescu la data de 2011-12-17 21:26:18
         
 
  Sunteti prea incrancenat pentru o discutie argumentata, iar acest lucru se intampla exact astazi, pe 17 decembrie, ziua revolutiei anticomuniste, adica o data comemorativa. Macar din respect pentru victimele comunismului si ale regimului criminal comunist, putem discuta fara aluzii la sinapsele celuilalt. Cine nu invata din greseli, risca sa le repete.  
Postat de catre Andrei Florian la data de 2011-12-17 21:19:53
         
 
  Intenția mea, distinse coleg, a fost să vă trezesc amintiri din prezent. Însă, din păcate, constat, dumneavoastră vă este străin prezentul și viitorul. Ce vă va fi marcat așa de mult că nu vă puteți exorciza mândrețe de sinapse?

O minimă sinapsosofie v-ar putea revela un fapt oarecum ciudat. Condamnarea comunismului de către comuniști nu poate fi, euristic vorbind, decât un paradox ori o ipocrizie. Dar somnul sinapselor regim criminal comunist visează!
 
Postat de catre Emanuel Cristescu la data de 2011-12-17 21:11:27
         
 
  Domnule Cristescu, n-as fi crezut ca va trezesc amintiri atat de dureroase incat sa atentati la sinapsele mele. Imi cer scuze, dar am fost patruns de mesajul filmuletului si am cautat sa fac o legatura intre acesta si miscarea anticomunista din decembrie '89. Aveam cateva clipuri cu si despre condamnarea comunismului, dar nu stiu daca imi mai pot permite sa le postez.  
Postat de catre Andrei Florian la data de 2011-12-17 21:00:08
         
 
  Cred că dacă, domnia voastră, domnule AF, citiți despre oxidarea metanului, regimul criminal comunist vă inundă sinapsele. Ce mult vă va fi marcat acel regim criminal!  
Postat de catre Emanuel Cristescu la data de 2011-12-17 20:52:36
         
 
  Si articolul tau, ecsintescu, mi-a adus aminte de condamnarea comunismului si a regimului criminal comunist. Ce lume rea!
 
Postat de catre Andrei Florian la data de 2011-12-17 20:42:04
         
 
  Un text marca exintescu, ecoliterar, cursiv, concis. Poate concura cu Viețile Sfinților și cu Viețile paralele (Plutarh). Doar în privința titlului aș putea avea oarece reproșuri. Eu l-aș fi intitulat: "Ce face România pentru mine?"
De unde se vede că, uneori, chiar dacă în umbra unui bărbat talentat stă o Ana Ipătescu, tot nu-l poate promova în nici un club(literar).
Aviz admiratorilor (eu am fost unul dintre ei!)!
 
Postat de catre latunski criticul la data de 2011-12-15 17:59:44
     
Pseudonim
Parola
Nu am cont!
Am uitat parola!

 
Texte: 23930
Comentarii: 120070
Useri: 1425
 
 
  ADMINISTRARE