FORUM   CHAT  REVISTA EUROPEEA  AJUTOR  CONTACT    
...
Text postat de Maria Prochipiuc
Maria în viziune graficã

Notã:

Aceastã graficã a fost inspiratã din versurile respective ºi a participat la expoziþia de graficã în cadrul Cenaclului din "Pod'" - 30 octombrie 2003 de la Iaºi. Expziþia a conþinut atât lucrãri inspirate din poeziile volumului Duminica Sinelui de Dan Tristian, cât ºi lucrãri inspirate din alte texte de pe poezie.ro.

vizitaþi>>>>>>Cuvânt ºi culoare ... - Maria Prochipiuc (Decembrie)
Parcurge cronologic textele acestui autor
Text anterior       Text urmator
Nu puteti adauga comentarii acestui text
DEOARECE AUTORUL ACESTUI TEXT NU PERMITE COMENTARII SAU NU SUNTETI LOGAT!

  Comentariile userilor    
         
 
  Elena,

am postat mai trziu explicaia acestei grafici tocmai pentru a vedea viziunea cititorilor.
Un tablou alegoric cu personalitate. O dimensiune a autoarei care va putea fi valorificat intr-una din galeriile de la sectiunea arta ale "Europeii"
Sper ca textul, excesiv calofil, din postare, nu se regaseste si in tablou.

i mulumesc de ngduina opririi asupra textului meu! i optesc un secret: verdele indiferent de nuan este culoarea care m definete.

N.A.I., m bucur oprirea ta, mngind cu privirea cuvintele regsite n imagine. Explicaia o gseti sub text, trebuie doar s dai clik dup>>>>


Sorin, Maria poate fi vzut i n viziune grafic s tii! Viziunea aceasta este a unei femei (o tnr la jumtatea vrstei mele a reuit s-o contopeasc pe Maria cu natura ).

Dana,
Vin i eu n livada ta, Maria! M primeti? Te atept cu mult drag! Cuvintele mele sunt simple, dar sufletul mi este o metafor.


 
Postat de catre Maria Prochipiuc la data de 2004-05-05 17:34:25
         
 
  Nicolae

aveam vise mari, s-au naruit toate intr-o clipa- Greeti ! Visul rmne vis! Poate s renasc i din cenua altui vis!

Un gand din crepusculul de lumina:
i mine e o zi______Azi, lumea se sfrete pentru tine, eti trist i i spui: Va fi i mine o zi dar tii bine c acel mine va fi tot un AZI, poate mine vei reui s zmbeti atunci cnd soarele va scpta primele raze, poate zmbetul va fi cel care i va acoperi chipul cu blndeea lui mngietoare. Esenial e s fii ncreztor n tine, s nu te vestejeti precum firul de iarb sub aria soarelui necrutor, trebuie s fii ca piatra peste care trec ruri i chiar dac o mut din locul ei va fi mereu piatr i... poate MINE, cel de AZI i va umple golul din inim cu iubirea ce va terge i ultimul rid. Da, i mine e o zi!


Gndul meu s-a materializat n : href="http://www.europeea.ro/atelierliterar/index.php?afiseaza_articol_nelogat=375 ">
Druind vei dobndi ... Maria Prochipiuc [Maria]

Voi ascrie un articol referitor la postarea imaginilor dar nc mai am de nvat, promit c voi face acest lucru, dac nu eu, rog pe altcineva.
 
Postat de catre Maria Prochipiuc la data de 2004-05-05 16:40:07
         
 
  Vin si eu in livada ta, Maria! Ma primesti?

Primul vers e fantastic! Potopul, acela care in mod normal ne duce cu gandul la frig si urat, capata aici expresie pozitiva! Nici nu stiu ce sa mai zic, cum sa ma argumentez..
 
Postat de catre l;'l da la data de 2004-05-05 00:19:54
         
 
  He! He! He!
Cica Maria in viziune grafica :) Eu cred ca pictorul are talent doar la pomi. Pe Maria n-a vazut-o bine, probabil obosise de atatia pomi si a baut o bere. Si mie mi se intampla sa mi se faca sete cand desenez. Odata am desenat-o pe Liliana, colega din banca a treia. Vroiam sa-i fac un cadou de ziua femeii. Am desenat-o cu creionul chimic si am cumparat un snur alb-rosu. Rezultatul a fost ca n-a mai vorbit cu mine pana in clasa patra. Atunci a recunoscut ca nu auzise, pana la mine, de pictorii modernisti si mi-a cerut autograf pe portretul desenat de mine. N-am putut sa-i dau pentru ca nu mai aveam creionul ala chimic. Dar nu s-a mai suparat pe mine, eram mari acum, eram in clasa patra.
Imi place textul,
st
 
Postat de catre Sorin Teodoriu la data de 2004-05-04 11:28:18
         
 
  Degetele verzi ale ierbii ... superb !
A cui viziune grafica este aceasta ?
 
Postat de catre Nicolae Alexandru Isaia la data de 2004-05-03 21:54:55
         
 
  Erata: "care va putea fi valorificata"  
Postat de catre Elena Stefan la data de 2004-05-03 21:31:24
         
 
  Un tablou alegoric cu personalitate. O dimensiune a autoarei care va putea fi valorificat intr-una din galeriile de la sectiunea arta ale "Europeii"
Sper ca textul, excesiv calofil, din postare, nu se regaseste si in tablou.

Pentru Nicolae: sa intelegem ca ti s-a cerut celebra "taxa de protectie" ? Daca este asa ma solidarizez cu tine, si ii rog si pe altii sa o faca.Protestez impotriva manifestarilor de tip mafiot tolerate de regimul actual. Daca vrei si ne dai amanunte putem protesta impreuna, putem initia demersuri, etc. Scrie un articol pentru sectiunea politica. Oricum atentie pe cine votati.
 
Postat de catre Elena Stefan la data de 2004-05-03 21:30:43
         
 
  Maria,
multumesc pentru ingrijorarea ta observand absenta mea de un timp. Asa este ,am luat calculatorul de-acasa si nu mai am internet. Am deschis un bar asa cum am mai spus, nu am dormit de 100 e ore si sunt obosit. M-am confruntat cu probleme grave. Cred ca exista Dumnezeu, azi dimineata a scos la poarta o vecina tocmai cand o gasca periculoasa care mi-a cerut pe datorie o noapte intreaga era pe punctul sa ...
Am deschis un bar amenajat cu gust, amangajat fetita mica si am dat "lectii" tuturor despre cum trebuie sa se desfasoare o atfel de activitae. OAMENI BATRANI IMI PUPA MAiNILE, nu mi s-a mai intamplat!
Au venit gastile (credeam ca sunt doar in filme)si Bianca e speriata, tremura incasa. Am nvestit toti banii aici, este implicata si politia, nu am cui sa ma adresez. Voi dormi cateva ore si voi cauta o solutie.
Despre poemul tau vizuat numai admiratie. Daca ai invatat sa postezi cu imagini, te rog sa scrii un articol si invata-ne si pe noi cum ai facut, pas cu pas, fiindca aducerea imaginilor invioreaza situl.
aveam vise mari, s-au naruit toate intr-o clipa.
 
Postat de catre nicolae tudor la data de 2004-05-03 19:58:40
Parcurge cronologic comentariile acestui autor
Text anterior       Text urmator
     
Pseudonim
Parola
Nu am cont!
Am uitat parola!

 
Texte: 23933
Comentarii: 120070
Useri: 1425
 
 
  ADMINISTRARE