FORUM   CHAT  REVISTA EUROPEEA  AJUTOR  CONTACT    
Începutul sfârșitului… ( sau cum ne-a mulțumit Dan Cârlea în sărbătorile de iarnă din 2007)
Text postat de Octavian Sergiu Ciurtin


“Stimate domnule Emanuel Cristescu,imi cer scuze ca apelez la aceasta metoda de a va transmite un mesaj,dar nu stiam cum sa dau altfel de dumneavostra.
Va rog sa analizati activitatea mea pe site,am peste 22 de texte,nu am avut niciun derapaj,nu deranjez in niciun mod si am avut urmatorul ghinion: doamna Daniela Luca a avut bunavointa acum vreo 2 saptamani sa ma recomande pentru nivelul 100,dar tocmai atunci domnul Ion Corbu era plecat din tara si nu a putut cerceta activitatea mea si sa ia o decizie astfel, ca in momentul asta AM TOT NIVELUL 10 !!!
Sunt extraordinar de suparat pe aceasta chestiune,nu pot vota textele care mi se par valoroase,(nu mai zic de dat stele)astept ore intregi sa imi apara un text si intru deja la jumatatea paginii,etc.
Va rog frumos sa analizati cu toata seriozitatea ce am scris pana acum si sa luati o decizie justa.
Multumesc anticipat,cu respect,Dan Carlea
Postat de catre Dan Carlea la data de 2006-06-15 18:02:33”

Lerui-ler-ul de crăciun!

„arbitraj. miza - curățarea site-ului

cu referire la problemele de aici :

http://www.europeea.ro/atelierliterar/index.php?afiseaza_articol_nelogat=21971

Exact ieri vroiam să dau pe un alt site literar ideea la care s-a gândit și domnul Peia. Asta trebuie de făcut, pt a avea un spațiu virtual de calitate : să concepi un sistem prin care omul să fie obligat să își asume identitatea. In spațiul virtual la care m-am referit, o tipă cu ,,nume,, de comedioară romantică nu îl mai lăsa pe un tip care are un volum scos, postează cu numele lui, e cunoscut, a făcut ceva până acum, etc. Și m-am gândit : de ce să se permită acest amestec grețos de persoane, personalități și anonimi la limita patologicului ? Cui servește ? Nici măcar numărului crescut de click-uri, fiindcă, până la urmă, site-ul parazitat de prea multe non-valori ajunge un cerc închis, de nivel cultural scăzut, o simplă mahala cu pretenții pseudo-literare.

Eu, dacă mi-aș face un site și nu aș urmări să câștig bani din el, cum e cazul acestuia, care nici măcar nu e înscris în trafic.ro and stuff, aș proceda așa : când vrei să te înscrii pe site, îmi trimiți pe mail copie de pe buletin, numele tău real, tot. Și, la cerere, să poți publica sub pseudonim DE OM, dar să știi mereu că nu poți sări calul fără să îți fie dată în vileag identitatea (cât timp îți vezi de literatură rămâi anonim, dar dacă te apucă puseuri belicoase / caterincoase și te iei ba de unul, ba de altul să îți asumi consecințele). Nu să își permită un oarecare să jignească, la nesfârșit, sau să strice imaginea unui scriitor, a unui om care chiar face ceva.

Domnule Corbu, ați văzut care a fost reacția mea la ce se întâmplă aici : am atras atenția, în câteva rânduri, că nu e ok și m-am cărat, între timp am scos o carte, mulțumesc editurii Vinea pt încredere și omului de cultură Nicolae Tzone, aici intru extrem de rar, iar acum chiar cred că e important să spun aceste lucruri, poate intențiile dumneavoastră bune nu se mai opresc în modalitățile discutabile de acțiune, de până acum.

Mai bine faceți curațenie, schimbați regulamentul, țineți oamenii de valoare care își asumă identitatea. Până una alta, iată că Ioan Peia e scârbit, Ionuț Caragea e scârbit, eu m-am cărat și cu ce rămâneți în schimb ? Cu un pseudonim care nu va fi niciodată nimic în literatura română, și care, în afară de un umor plafonat și dubios, nu are nimic ?

Nu vă supărați, e doar o supoziție : am bănuiala că dumnevoastră sunteți, în realitate, Ecsintescu și reușiți, astfel, să vă împliniți fațeta ludic-agresivă pe care v-o simt. Altfel nu se explică.

Îmi cer scuze dacă greșesc în supoziția mea, numai bine tuturor și atenție ce oameni pierdeți și scârbiți și mai ales pt cine și ce !”

Mostra,
din arhiva noastra personala…

...ȘI NE-A COLINDAT DE NU NE-AM MAI REVENIT NICI ASTĂZI...( ION ILIESCU)

Dumnezeu să-l ierte că nu știu pe unde a mai umblat de atunci și cât rău o mai fii făcut și altora!p.s....îl crede cineva?
(http://www.europeea.ro/atelierliterar/index.php?afiseaza_articol_nelogat=23557 )
Parcurge cronologic textele acestui autor
Text anterior       Text urmator
Nu puteti adauga comentarii acestui text
DEOARECE AUTORUL ACESTUI TEXT NU PERMITE COMENTARII SAU NU SUNTETI LOGAT!

  Comentariile userilor    
         
 
  Domn Radu, oare nu ne ajunge 2o de ani cât am fost sifonați?
acum, încă cinci... cu apă minerală!

p.s. bine că trăim.
 
Postat de catre Octavian Sergiu Ciurtin la data de 2009-12-20 14:16:51
         
 
  dom Tavi, mai baga dracului si niste sifon...  
Postat de catre Radu Stefanescu la data de 2009-12-20 13:54:37
         
 
  "Știai cine l-a pus pe Dan să dea foc site-ului?"
CTA

mă bucur că recunoașteți, măcar acum știm că sunteți doi!
curat haită!
 
Postat de catre Octavian Sergiu Ciurtin la data de 2009-12-20 13:20:20
         
 
  Pînă n-o spui p-aia cu Băsescu, nu te cred. Știai cine l-a pus pe Dan să dea foc site-ului? Îmi place cum gîndești, dar și mîrșăvia se face cu ștaif. Ești tare superficial.

Noroc că site-ul ăsta suportă...

 
Postat de catre Corneliu Traian Atanasiu la data de 2009-12-20 11:02:42
         
 
  cum domn Radu, adică acest "revolutionar" mai poate fi crezut(ca a vazut cu ochii lui, în fața lui, chiar lângă el, eram acolo la intrare, etc. cum?...și moare gornistu, portdrapelul... ) după ce, pe noi, chiar el ne-a luat în cătare....și-a tras!!! și ce-a ieșit se vede. punct, părerea mea.  
Postat de catre Octavian Sergiu Ciurtin la data de 2009-12-20 10:15:12
         
 
  si ce legatura au toate astea cu revolutia, maestre Tavi?

am si eu dosar in arhiva matale personala?
 
Postat de catre Radu Stefanescu la data de 2009-12-20 08:58:07
         
 
  "din născare, am o chestie: în situațiile de mare risc, atunci când marea majoritate a oamenilor sunt prinși în vâltoarea emoțiilor (uneori colective), ca în timpul cutremurelor sau a evenimentelor sociale explozive, mie mi se decuplează aproape total planul emoțional de cel rațional, cel emoțional e aproape anulat și gândesc totul foarte rece, ca o mașinărie."
c Dan Cârlea
 
Postat de catre Octavian Sergiu Ciurtin la data de 2009-12-20 03:11:34
     
Pseudonim
Parola
Nu am cont!
Am uitat parola!

 
Texte: 23916
Comentarii: 120178
Useri: 1422
 
 
  ADMINISTRARE