FORUM   CHAT  REVISTA EUROPEEA  AJUTOR  CONTACT    
DEZBATERE
Text postat de Emanuel Cristescu
Sambata sunt de serviciu la facultate și este probabil ca totul să fie în regulă astfel încât sper să am mai mult timp pentru Europeea.

De aceea vă rog pe cei care aveți probleme pe site, de orice natură, să le postați, evident în termeni civilizați aici.

În ultimul timp au fost invalidate texte și comentarii absolut regulamentare. Ori din exces de zel, ori din alte cauze pe care mă străduiesc să le aflu ori poate altcineva dorește să facă rău Europeii și probabil și-a însușit identitatea userilor ori editorilor de pe Europeea.

Aștept și alte opinii față de cele întâmplate.

Până voi lămuri situația rog editorii să invalideze doar textele care conțin cuvinte vulgare. Textele considerate atac la persoană semnalați-mi-le pe e-mail.

Regret că nu pot fi prezent mai mult pe site. În plus, în locația unde este serverul și unde mă aflu mai mult timp nu pot accesa Europeea.
Parcurge cronologic textele acestui autor
Text anterior       Text urmator
Nu puteti adauga comentarii acestui text
DEOARECE AUTORUL ACESTUI TEXT NU PERMITE COMENTARII SAU NU SUNTETI LOGAT!

  Comentariile userilor    
         
 
  In adolescenta, ca sa facem un ban, parintii mei cresteau tauri. Exact aceeasi atmosfera tensionata era si-n grajd la noi, ca-n unele din comentariile de pe site. Trebe neaparat sa ne luam in coarne bucuriile si talentele, sa ni le sfirtecam? Nu gasiti altceva mai interesnt de facut cu ele? Oare cum ar fi sa veniti aici de drag? Va spun eu cum ar fi. N-am intrat de multa vreme pe site si azi am dat cu ochii de un comentariu facut de domnul Ioan Peia, la un text de-al meu: "Remarcați simplitatea lejeră și... serioasă cu care scrie. O naivitatea dramatică, simulată perfect."

De-oi ajunge sa public 100 de carti, tot la aceste cuvinte voi veni sa-mi incalzesc inima. Cuvinte care mi s-au adresat tocmai aici unde unii nu se simt creativi decit daca se-mpung cu cuvintele.
 
Postat de catre Medeec Meda la data de 2009-02-28 09:29:56
         
 
  Noapte bună domnule Cristescu!, văd că nu vrea nimeni să vă răspundă.

 
Postat de catre Luchi Tenenhaus la data de 2009-02-21 23:51:22
         
 
  Mirela, nu referitor la cuvântul din textul tău făceam vorbire, ci la incidentul cu acuzația, total nefondată, de plagiat, adusă distinsului Gheorghe Recheșan. Era o glumă. Scuze!
Postat de catre Ioan Jorz la data de 2009-02-09 22:21:48

Aceasta a fost opinia mea, legată de acuzația de plagiat.
 
Postat de catre Ioan Jorz la data de 2009-02-21 23:41:23
         
 
  OBSERV CA SI CRISTIAN VASILIU E VIZAT!

Rudy
 
Postat de catre MARELE MAESTRU INTERGALACTIC la data de 2009-02-21 23:32:47
         
 
  Noapte buna.

 
Postat de catre Emanuel Cristescu la data de 2009-02-21 23:31:35
         
 
  Noapte buna.

 
Postat de catre Emanuel Cristescu la data de 2009-02-21 23:31:34
         
 
  DOMNULE CRISTESCU, AU INCEPUT SA DISPARA STELUTZELE DIN DREPTUL TEXTELOR SEMNATE DE MINE SI DE RADU STEFANESCU!LUATI MASURI,VA ROG!

Rudy
 
Postat de catre MARELE MAESTRU INTERGALACTIC la data de 2009-02-21 23:31:31
         
 
  Noapte buna.

 
Postat de catre Emanuel Cristescu la data de 2009-02-21 23:31:17
         
 
  Ești sigur că nu confunzi marfa cu ambalajul? Când l-am acuzat eu pe Gheorghe Recheșan de plagiat, dar mai ales când m-am aliat eu cu Labela? Nu poți să afirmi așa ceva fără să aduci, măcar, un rânduleț din care să rezulte ceea ce spui!  
Postat de catre Ioan Jorz la data de 2009-02-21 23:29:18
         
 
  Maestre Cristescu,
Imi ceri insistent sa produc dovezi, pe care nu le mai am, deoarece mi-am sters, de scarba, textele. Dar aminteste-ti de cate ori m-ai jignit, fie direct fie lasand sa se intample asta. Fie dispunand sa fie sterse comentarii in care incercam sa ofilesc pe cate un atacator. Ba odata ai spus ca as avea potential conflictogen. Ai uitat? Eu nu. Si nici nu pot ierta. Atata timp cat nu-mi stergi contul te voi ataca nemilos, ori de cate ori voi vedea ca protejezi lichelele si neavenitii care nu stiu decat sa arunce acuze de plagiat sau sa ironizeze bolile batranetii unora, asa cum prea bine stii. Asa ca...mai bine sterge, e mai comod pentru amandoi, te asigur.K
 
Postat de catre sters sters la data de 2009-02-21 23:28:59
         
 
  Joarza,
Apelativul "neam prost" este asemenea unui bumerang. Stii, scula aceea a aborigenilor australieni care se intoarce inspre cel care a lansat-o. Asadar, ce fel de neam bun poti fi dumneata daca te aliezi cu Label Black pentru a-l acuza pe Rechesan de plagiat? Fara sa produceti dovezi, numai asa, ca sa va distrati? Esti neam de vaza? Te rog nu raspunde la intrebari. Poti sa-ti faci, insa o autoanaliza. Imi amintesc perfect toate postarile lui Rechesan si nicaieri nu a comis ceea ce va permiteti voi. Asadar, nu te mai osteni. Pentru mine nu existi si din acest moment nu-ti mai raspund la nicio provocare, oricat de scarboasa ar fi.K
 
Postat de catre sters sters la data de 2009-02-21 23:21:37
         
 
  Dascăl de limba gimnastică sau de șuruburi și piulițe, ce mai contează! Tot neam prost rămâi, Kosta! Să-ți fie rușine!  
Postat de catre Ioan Jorz la data de 2009-02-21 23:15:07
         
 
  Am invalidat comentariile off topic sau cele cu invective.

Domnule Kosta nu voi proceda arbitara nici acum. Dacă veți încălca regulamentul vă voi reduce nivelul.

Mai aștept să răspundeți la întrebare.

"ca sa fie liniste pe aici," detaliați.

"Compania mea nu ti-a produs decat neplacere."

Greșiți distinse domn. Până să-mi faceți procese de intenții, să mă acuzați și să mă insultați, mi-a făcut plăcere să discut, pe alocuri chiar polemic, cu domnia voastră.

În rest păcat că percepeți o falie între generații.
 
Postat de catre Emanuel Cristescu la data de 2009-02-21 23:06:17
         
 
  Stimate joarza, Viezure, barza
Esti gresit informat. Nu sunt dascal de nimic. Asta nu inseamna ca nu te-as putea invata gramatica limbii romane. Am o profesie tehnica, dar nu e treaba ta sa stii care. Am talent la limbi straine, pe care le prind din zbor, am invatat bulgareste privind la televizor.
Te asigur de intregul meu dispret pentru felul injurios si indecent in care te-ai adresat lui Rechesan. Esti nu Joarza ci o varza. Nu te deranja sa-mi raspunzi. Pentru mine esti de-o teapa cu Vasilica Ilie, Elena Toma etc.Sper sa nu te mai aud. K
 
Postat de catre sters sters la data de 2009-02-21 23:03:18
         
 
  Maestre Cristescu,
Nu sunt scurt de minte. Dar pur si simplu te las sa faci singur inventarul. Eu te rog doar atat: ca sa fie liniste pe aici, sterge-mi contul sau scade-mi nivelul. N-o sa mai auzi de mine si presupun ca vei fi mai fericit. Compania mea nu ti-a produs decat neplacere. Te las in compania tinerelor talente valoroase, nu le mai enumar, ca sa nu mai atrag injuriile atator capete fierbinti. So, again, please, delete me! Erase my account, please! Ca romaneste vad ca nu vrei sa pricepi.K
 
Postat de catre sters sters la data de 2009-02-21 22:56:11
         
 
  Domnule Kosta Vianu,

Repet pentru a treia oară întrebarea: când am fost eu insolent cu domnia voastră. Demonstrați-mi cu trimitere la text. Nu cu presupuneri. Ca aceasta cu Neuropeea. Se adresa strict manifestărilor de pe cele două topice care în urma apelului meu au dispărut. De ce extrapolați? De ce faceți presupuneri? De ce îmi faceți procese de intenție?

Aștept cu mult calm și bunăcredință să produceți dovada că EU v-am insultat vreodată.
 
Postat de catre Emanuel Cristescu la data de 2009-02-21 22:21:35
         
 
  Jorzică, da! E cu totul altceva.  
Postat de catre Ioan Jorz la data de 2009-02-21 22:21:09
         
 
  ...Kosta, vorba nu-știu-cui - nu trebuie să uiți, dar iartă. Pune mâna pe pix, arde un pamflet H2SO4, postează-l. Apoi, replay. Ai fi mult mai câștigat decât vei fi vreodată în zecilesutedemii de discuții ecointelectualomoraliste cu domnul Cristescu. Părerea mea. Sper să te văd pe aici!


Amical.
 
Postat de catre Adrian A. Agheorghesei la data de 2009-02-21 22:18:00
         
 
  Da' "Jorzică" putem să-ți spunem?

Rudy
 
Postat de catre MARELE MAESTRU INTERGALACTIC la data de 2009-02-21 22:17:44
         
 
  Nici eu nu iert.De asta nu ma retrag.Rezist aici de 4 ani si jumatate in ciuda editorilor care s-au perindat pe Europeea. Textele si comentariile mele erau ori cenzurate ori apareau dupa zeci de ore de la postare. Numai ca peste MINE e mai greu sa se treaca.Sper sa ramai,amigo!

Rudy
 
Postat de catre MARELE MAESTRU INTERGALACTIC la data de 2009-02-21 22:15:00
         
 
  Vianu, observ că te întreci cu gluma proastă și continui cu obrăzniciile. Eu nu-mi amintesc să mă fi luat, măcar o singură dată, de tine - așa că nu văd de ce mă pomenești, pocindu-mi și numele. Unui singur om i-am permis să-mi zică Joarză, dar dumnealui este un mare critic literar, Cornel Ungureanu, și-mi zice așa de vreo treizeci de ani. Ție, un dascăl de limba română care nu a scris mare lucru, nu-ți permit!  
Postat de catre Ioan Jorz la data de 2009-02-21 22:13:57
         
 
  Nu, Rudy, nu pot sa iert. Si mai ales nu pot sa uit cine se afla in spatele lor. Un om care sugereaza (cu finete, desigur, intr-un text postat ulterior, aparent fara legatura cu acesta) ca ar fi necesara infiintarea unei sectii speciale a acestui spital literar si anume "NEUROPEEA". Pe cine crezi ca face maestrul "nebuni"? Pe exi, joarza, crizdinika, label black? oh, nuuuu, nu pe ei, te asigur. Lor nu s-a injosit decat sa le mareasca nivelul, atat. K  
Postat de catre sters sters la data de 2009-02-21 22:01:56
         
 
  Kosta, mai gandeste-te,te rog.Un caracter puternic nu cedeaza niciodata in fata unor pigmei!

Rudy
 
Postat de catre MARELE MAESTRU INTERGALACTIC la data de 2009-02-21 21:38:02
         
 
  Ioan Jorz,

Nu putem rezolva toți, toate problemele simultan. Cu răbdare și bunăcredință putem lămuri totul.

Când am intrat pe site acum cca o jumătate de oră îmi venea să mă iau cu mâinile de cap. Iată că oamenii sunt înțelegători. Eu mizez pe acel bon naturel care există în fiecare dintre noi. Îmi asum vina de a nu putea fi prezent mai mult timp pe site și poate și o excesivă toleranță. Însă fac apel la toți membrii: înainte de a ofensa încercați cu vorbă bună pentru că spațiul public irascibilizează iar orgoliul creatorilor este de înțeles!
 
Postat de catre Emanuel Cristescu la data de 2009-02-21 21:36:29
         
 
  Da , Maestre,
o recunosc, sunteti un fin spadasin al cuvantului, cand va bateti joc o faceti cu minima grija ca apelatul sa nu simta prea tare duritatea batjocurii. Mi-ar fi greu si mi s-ar parea un pic sado-masochist sa fac acum inventarul "injuriilor fine", atent filtrate si selectionate pe care mi le-ati adresat nu odata.
Ati fost insa in mod constant dispretuitor si arogant, iar atitudinea de fin intelectual care nu se oboseste sa adreseze personal injuriile grosiere, preferand pentru asta mercenari josnici, nu va face mai putin odios. Prasila de pe Europeea subtire de talent dar groasa in exprimare va aduce asemenea servicii in mod constant si doar fatarnicia v-ar putea face sa negati. Repet: Dezgustat de tot ceea ce permiteti sa mi se spuna mie si altora aici, in casa dumitale, te rog (e pentru a treia oara) sa dai dispozitie sa mi se stearga contul de pe acest site. Nu este un sofism, acesta, ci o rugaminte. Atata timp cat aici vor misuna indivizi ca aceia enumerati de mine, consider sub demnitatea mea de a ma simti amestecat cu ei in vreun fel. Pacat de intentia dumitale buna. Te asigur, domnule, ca nu voi mai pune piciorul aici, dupa ce mi se va sterge contul. A propos, in pantofii mei si ai altora, Insultescu Spirtual , Miruna Dima si altii au turnat nu dulceatza ci fecale, de-a dreptul, dar dumneata ai nasul mult prea fin pentru asemenea ignominii. Sterge contul te rog! E asa de usor sa scapi de o musca indezirabila! Ajunge o simpla plesnitoare. Bucura-te in continuare de nobila companie a sceleratilor. Indecenti, vulgari si insolenti, ei par sa fie mai atractivi. K
 
Postat de catre sters sters la data de 2009-02-21 21:31:05
         
 
  Erată: Nu KK Vianu ci K Vianu.  
Postat de catre Ioan Jorz la data de 2009-02-21 21:28:34
         
 
  Domnule Emanuel Cristescu, am fost insultat chiar pe pagina dvs. de către user-ul KK Vianu, mai precis a spus despre mine că debitez. Ce debitez? Tablă, cherestea, țevi, cartoane? Nu cred că poate vorbi de respect unul care nu respectă. Vi-a insultat oaspetele, adică pe mine, nu la d-voastră în casă(site-ul Europeea) ci chiar în sufragerie, adică pagina dvs. Ce să mai vorbim?  
Postat de catre Ioan Jorz la data de 2009-02-21 21:28:00
         
 
  Dragă Kosta Vianu,

Repet întrebarea: când am fost eu insolent cu domnia voastră?

Vă rog răspundeți-mi cu trimiteri pe text nu cu silogisme ori sofisme. Eu respect și tratez în mod egal pe toți musafirii din casa mea. Iar ei au minima obligație ca, dacă vreunul dintre musafiri le pune dulceață în ghete, să-mi spună mie nu să le arunce el, fie și cu frișcă, în față. Însă "punerea dulceții" trebuie să fie reală nu percepută. Iar mie nu trebuie să-mi facă procese de intenți și să-mi atribuie acte și fapte pe care nu le-am comis. Cum a procedat domnia voastră acum mult timp când m-a acuzat absolut gratuit de faptul că v-aș fi făcut țigan când nici cel mai rău intenționat individ nu ar fi putut deduce așa ceva din textul meu. Fapt ce m-a făcut să nu mai continui discuția cu domnia vostră. Pentru că gestul domniei voastre trăda rea credință.

Aștept.
 
Postat de catre Emanuel Cristescu la data de 2009-02-21 21:13:06
         
 
  Ah, si era sa uit: consider ca acest site este ca si casa dumitale, in care odata intrat ma consider oaspetele dumitale. Daca un alt oaspete imi arunca in obraz cu laturi vinovat esti si dumneata, deoarece permiti ca acest lucru sa se intample. Iti amintesti? Eu ti-am vorbit decent si te-am respectat exact pana in momentul in care sluga dumitale netrebnica Insultescu a inceput sa improaste cu venin iar dumneata nu ai facut nimic, ba inca mi-ai spus ca "as fi frustrat", preluand exact discursul aceluia, impotriva mea. Nu este indecent? Nu este nepotrivit? Este tineretea inconstienta un merit asa de mare incat poate scuza orice dobitocie? Daca iti faci timp, spre deliciul dumitale, citeste ce debiteaza, de asemenea, Cristina Marek, Label Black, Ioan Jorz si altii (lista este departe de a fi incheiata)Pe unii i-ai premiat cu nivel chiar imediat dupa invectivele proferate. Este cumva insolentza aceasta? Din partea cui? K  
Postat de catre sters sters la data de 2009-02-21 19:04:52
         
 
  Maestre
Hai sa punem lucrurile la punct macar din punct de vedere semantic:
insolent=obraznic
As traduce acest cuvant prin "a avea obrazul gros, a intra in vorba neintrebat, a se purta nerespectuos cu oamenii mai in varsta decat el etc."
Nu ma recunosc in niciuna din aceste ipostaze, asadar nu inteleg tonul intrebarii care, asa cum este formulata presupune un fel de reciproca valabila: "eu n-am fost insolent cu tine, tu, in schimb..."
Nu pot sa nu remarc modul "parintesc" in care iti mangai pe crestet "puietul" obraznic si cat de dur ai reactionat intotdeauna fata de toti cei care te-au sfatuit sa le mai retezi din gheare si din clontzuri. Asadar, unde vezi insolenta? De ce nu recunosti ca m-ai etichetat adesea ca "dusmanul site-ului" si ca ai spus despre textele mele ca ar fi "de doi lei" (evident, fara sa precizezi daca e vorba de lei "vechi" sau de lei "noi").
Nu inteleg de ce nu faci pur si simplu ceea ce te rog, adica sa-mi stergi contul (gogosile de genul "e imposibil" sa la spuneti lu Mutu! Intr-o baza de date se poate sterge orice)
Declar aici cu intreaga responsabilitate de care sunt in stare ca IMEDIAT CE-MI VEI STERGE CONTUL NU VOI MAI COMITE EROAREA DE A-MI FACE VREO CLONA PENTRU A MAI POSTA SAU COMENTA PE EUROPEEA (adica exact ce iti doresti sa fac). L-ai mai vazut pe aici pe CTA? (dusman al site-ului) sau pe talentatul si pe nedrept ignoratul Vasile Munteanu? Aceasta adresare este singura insolenta pe care mi-o permit fata de dumneata: rugamintea de a ma trimite inapoi in neant, de unde am venit. Sa nu spui ca nu poti! Doar esti Dumnezeu (Emmanuel, adica Dumnezeu este cu noi)
Stii desigur ce vreau sa zic. K
 
Postat de catre sters sters la data de 2009-02-21 18:47:28
         
 
  Domnule Cristescu, regret ca am raspuns provocarilor in subsolul acestui text. Efortul dumneavoastra de a rezolva problemele editoriale, este de apreciat.  
Postat de catre Andrei Florian la data de 2009-02-21 09:39:52
         
 
  Pentru ecsintescu: s-a rezolvat. Ai nivel 10.

Pentru Kosta Vianu: când am fost eu insolent față de domnia voasră?

 
Postat de catre Emanuel Cristescu la data de 2009-02-21 09:29:14
         
 
  daca imi stergeti si cont notre respect

cu toata stima
 
Postat de catre ecsintescu virtual la data de 2009-02-21 08:42:29
         
 
  sincer, m-am plictisit!

va rog sa aplicati regulamentul, domnule Cristescu , si sa-mi acordati nivel 10.

imi sterg textele.

 
Postat de catre ecsintescu virtual la data de 2009-02-21 08:40:09
         
 
  gay? e o realitatea tv.  
Postat de catre ecsintescu virtual la data de 2009-02-21 08:33:20
         
 
  Kosta, si eu sunt trist.
Aici intra cine vrea si iese cine poate

te oftici?

hai sa fim prieteni.
 
Postat de catre ecsintescu virtual la data de 2009-02-21 08:32:04
         
 
  Cristescu,
Deoarece mi-au fost sterse mai multe comentarii in care nu foloseam cuvinte indecente TE SOMEZ PUBLIC, IN DIRECT SI LA ORA DE MAXIMA AUDIENTA PE SITE sa-mi stergi contul, asa cum te-am mai RUGAT, sau sa-mi scazi nivelul, chiar sub 10 (!), adica exact nivelul la care consideri ca ma aflu din p.d.v. literar si uman (de fapt, des-consideri)
Ai editori care nu fac cinste acestei pagini. Au aratat acest lucru mai multi useri. Nu ai luat nici macar o singura masura impotriva lor, in afara unor intrebari retorice, autoadresate.
Deriva totala in care se afla site-ul Europeea, "calitatea" postarilor si a comentariilor ar trebui, intr-o lume normala, sa te puna pe ganduri in mod serios. Din ce in ce mai multe chestiuni "extraliterare" - ca sa ma exprim eufemistic- sunt afisate si comentate, ba chiar un domn isi permite sa ne invete jocuri de carti. Toate sub blandele priviri incurajatoare ale editorilor si probabil ale dumitale.
Consider acest comentariu un protest ecoliterar. Stergerea lui va demonstra ca am dreptate. Pana nu ma vei elimina de aici, intr-unul din modurile aratate, imi rezerv dreptul moral de a protesta fata de ceea ce eu consider dispret fata de bunul simt. K
 
Postat de catre sters sters la data de 2009-02-21 08:25:28
         
 
  "De aceea vă rog pe cei care aveți probleme pe site, de orice natură, să le postați, evident în termeni civilizați aici."

Deocamdată le bat obrazul celor care au postat comentarii off topic. Prezentarea scuzelor ar putea diminua din grosime.
 
Postat de catre Emanuel Cristescu la data de 2009-02-21 07:01:51
         
 
  Da, recunosc ca sunt gay, lasati baieteii sa vina la mine. Situ ecsi, nu conteaza ca esti plin de cosuri, te iubesc neconditionat de ecoliterar Ș)  
Postat de catre Andrei Florian la data de 2009-02-21 01:58:35
         
 
  esti si gay Andrei?  
Postat de catre ecsintescu virtual la data de 2009-02-21 01:24:41
         
 
  Vezi, Andrei...Tata are intotdeauna dreptate...succesuri...prezumtia ca faci felatie la licurici...nu inseamna ca licuriciu e idiot...

crede-ma nu sunt.

Ai servetel?
 
Postat de catre ecsintescu virtual la data de 2009-02-21 01:23:16
         
 
  ecsintescu, am inteles. Nu ai icre atat de fertile!  
Postat de catre Andrei Florian la data de 2009-02-21 01:18:45
         
 
  ecsintescu, :)  
Postat de catre Andrei Florian la data de 2009-02-21 01:10:17
         
 
  IBG, pot avea acceptul oricarui editor vreau eu, nu asta e problema, Intrebarea era daca poate sa se exprime oricare user care se inscrie pe acest site, fara prezumtia ca este atat de idiot incat sa nu isi asume propriile derapaje.
Zexe
 
Postat de catre Andrei Florian la data de 2009-02-21 01:07:37
         
 
  sa ai acceptul licuriciului mare!

fara udare umanum est...


hi hi hi

 
Postat de catre ecsintescu virtual la data de 2009-02-21 01:04:06
         
 
  nu cred ca poate face astfel de minuni, florian. sau te umilesti ca sa ai acceptul unui editor sau capeti nivelul care sa faca posibil asta. stii cum.

...
 
Postat de catre I BG la data de 2009-02-21 01:03:04
         
 
  Hai, zi ca poti, pls!
 
Postat de catre Andrei Florian la data de 2009-02-21 00:52:53
         
 
  Ecsintescu, poti sa faci o minune si sa imi acorzi privilegiul sa pot posta pe Europeea si sa imi apara instantaneu fara sa ma umilesc sa am acceptul vreunui editor?  
Postat de catre Andrei Florian la data de 2009-02-21 00:52:05
         
 
  am fost la un pas sa fac o prostie aici si ma bucur ca s-a rezolvat problema.
Poeziei "ceata" i-au fost acordate 2 stele si acestea au disparut fara explicatii. au reaparut dupa comentariul meu si al Ginei, plus inca una.
voiam sa va cer, Domnule Cristescu, reducerea nivelului, sa ma puneti pe tusa, fiindca eram hotarat sa retrag toate stelele de la toate textele, fara nici un motiv. asa. sa va oblig sa dati doar dv stelele sau doar un om care credeti ca stie ce face.
 
Postat de catre nicolae tudor la data de 2009-02-20 21:05:05
Parcurge cronologic comentariile acestui autor
Text anterior       Text urmator
         
 
  Liviu, abia aștept ! Nostimă sunt, crede-mă ! Și dacă fac un mic efort, textele mele vor cuceri. Nu știam ce spirite deosebite voi întâlni aici. Sunteți f.f. speciali.  
Postat de catre Raluca Tanase la data de 2009-02-20 19:20:04
         
 
  Sper că într-o bună zi va fi valabilă și reciproca.

 
Postat de catre Liviu S. Bordas la data de 2009-02-20 19:17:13
         
 
  Nu mai înțeleg nimic din tot ce se întâmplă aici. Dar e timp, să tot citesc ce scrieți voi ! Oricum, sunteți nostimi, vă iubesc ! Pe toți, necondiționat !  
Postat de catre Raluca Tanase la data de 2009-02-20 19:08:02
         
 
  Batrane,

Replica este prea acneica deci nu o bag in seama.

Stai jos si cugeta atent la ce ti-am spus. Ai sansa sa te salvezi. Altfel, e criza si ISBN s-a scumpit.

Ai putea sa continui textul ,,Batranul". Ce zici?
 
Postat de catre ecsintescu virtual la data de 2009-02-20 16:13:12
         
 
  Usere,
Spală-te pe dinți înainte de a da sfaturi de comportament!
Cît privește îndemnurile tale generoase, pune-le la gazeta de perete!...
 
Postat de catre ioan peia la data de 2009-02-20 16:08:19
         
 
  Usere

A cata oara fugi din calea polemicii civilizate, a cata oara iti iei jucariile epidermice si o tai in pestera isbn-ului?

Fii destept si da-mi ascultare:
1. Vorbeste frumos si numai atunci cand esti intrebat.
2. Scrie texte literare.
3. Nu mai ataca doamnele si domnisoarele, indiferent de orientare.
4. Fii modest.
5. Fii vesel
6. Fii fericit ( stiu ca asta e cel mai greu pentru unii poieti)

Daca vei respecta sfaturile mele, te vei desavarsi.4.
 
Postat de catre ecsintescu virtual la data de 2009-02-20 15:52:18
         
 
  AMICE,

cred ca ai viziuni si premonitii...ca alea vazute pe desktop...iti doresc succes.

hi hi hi
Postat de catre ecsintescu virtual la data de 2009-02-20 15:36:59

Ești atît de prost, încît nu realizezi că prin acest mod semeț de dare în stambă, care se vrea miștocăreală stilată, te dai de gol.
 
Postat de catre ioan peia la data de 2009-02-20 15:44:06
         
 
  Vă autoinvectivați prin poza fals-pudică pe care o afișați!
Mă interesați tot atît de puțin pe cît evoluția amibei de la stadiul protoplasmatic la cel de babuin!
Sunt atît de acîrbit, încît atunci cînd aud de voi trebuie să iau antivomitive.
Dealtfel, am cam părăsit incinta și cred că definitiv.
Sper să nu-mi mai pomeniți numele, deși, cunoscîndu-vă, nu prea cred că puteți trăi fără să mă scărpinați.

 
Postat de catre ioan peia la data de 2009-02-20 15:42:17
         
 
  AMICE,

cred ca ai viziuni si premonitii...ca alea vazute pe desktop...iti doresc succes.

hi hi hi
 
Postat de catre ecsintescu virtual la data de 2009-02-20 15:36:59
         
 
  a doua la mana, iti atrag atentia ca orice "invectiva" vei folosi de acum inainte, in ceea ce ne priveste, va fi folosita impotriva ta.

...
 
Postat de catre I BG la data de 2009-02-20 15:34:27
         
 
  ioan peia, faci referire la comentariile de pe europeea? sau la discutii private pe care, iata!, nici macar nu poti fi sigur ca sunt sau nu sunt cu o anumita persoana. aici vorbim de lucruri verificate, nu de "banuieli". daca te referi la ilustra discutie pentru care lui traian i s-a retras nivelul, este arhivata si este ok sa o repostezi. fireste ca, la bunul simt al echilibrului, vom posta si comentariile tale mizerabile (nu o discutie, dar foarte multe, intinse pe pagini si pagini) in care faci afirmatii directe si cu martori, cu alte cuvinte acuzi la modul propriu de diverse lucruri, fara nicun fel de dovada. una la mana.

...
 
Postat de catre I BG la data de 2009-02-20 15:32:48
         
 
  Precum și repetatele agresiuni pe care le comite pe mess, împotrivă-mi, cu toate că-i dau tot felul de ignore, userului ecsintescu!
Aceasta ce spune?
Că umblați cu mizerii hakărești și faceți pe nevinovații mamii!!
Asta vă e hrana de zi cu zi: fitilele, bîrfa, mijloacele subdemne de obținere a notorietății.
Împotriva voastră e nevoie de un comando pentru a a fce față situației.
Și de vaccin antirabic!
 
Postat de catre ioan peia la data de 2009-02-20 15:31:11
         
 
  Ești mult prea lămurită.
La fel și eu.
Nu mai e nevoie de nici o explicație.
Dar îți ofer, drept material informativ, delirul alcoolic al "amicului" tău, dintr-un miez de noapte.
Poate vrei să-l postez aici?
Că tot ai căpătat pasiunea arhivelor, văd!
 
Postat de catre ioan peia la data de 2009-02-20 15:22:22
         
 
 
IATA CUM MINTE CRISTIAN VASILIU!

,,Mai ieri dna IBG marturisea ca a reusit sa obtina IP-ul "Batranului" de la IT-istul saitului. Sunt curios daca este adevarat si mai ales daca dl Corbu stie acest lucru. Parerea mea este ca IP-ul, ca si CNP-ul de altfel, sunt lucruri care trebuie protejate (sunt informatii de ordin personal). Asta ar insemna ca oricine are acces la informatii despre userii de pe sait...

Cristi
Postat de catre Cristian Vasiliu la data de 2009-02-20 10:28:59'''ACESTA ESTE TEXTUL INCRIMINAT DE VASILIU SI SEMNAT IBG.

Gina, doar nu ai de gand sa renunti. Asculta! Si eu si Traian primim tot felul de mesaje ok de la tot felul de persoane de pe site. Se presupune ca "sunt cu noi" in nesfarsitele razboaie in care cea mai buna metoda de a-l ataca pe Traian este aceea de a ma discredita pe mine si, mai nou, pe tine. Altfel, pe europeea nu vor sa se amestece in discutii, nu vor sa fie "luate la invectiva", "invectiva" devenind marea arta a pamfletarilor de serviciu pe care ii stim cu totii. Cu alte cuvinte, ai voie sa aduci orice fel de afront unui om daca o faci cu intoarceri din condei si “pari” al dracului de “dastept” cand spui despre mama aluia ca e naparca. Nu e nevoie sa-ti dau aici reteta. O cunosc, deja, toti care citesc pe site. Pe “am aflat ceva despre tine de la cineva” incep sa se bodeze invective, santaj, dovezi, martori, etc.. Femeile ies murdare rau din aceste zoaie pentru simplul motiv ca… sunt femei.

Cu ceva vreme in urma, o persoana talentata, normala si de respectat mi-a sugerat, in particular, ca nu "vom invinge" un oarecare user de aici tocmai pentru ca are aceasta "invectiva". Nu doream sa invingem pe nimeni. Doream doar putin echilibru. Devenise "trop" si, cu toate ca pare cinic, imi era efectiv mila de omul ala care nu se mai oprea din a varsa venin cu atata ardoare, de unde am tras concluzia ca el crede cu adevarat ce scrie. M-am gandit ca nu "invectiva" este ceea ce are userul respectiv, dar abjectia si marea frustrare. Nu o marea frustrare, dar chiar “marea frustrare:, precum “La grande bouffe” sau asa ceva. Cel putin un sfert din site are mai multa inteligenta si har pamfletar decat persoana in cauza, dar niciunul atata abjectie. Stim cu totii la cine ma refer si nu dau numele aici. Am conchis ca numai intr-un fel similar i se poate riposta pentru ca altfel va creste, va deveni un model si chiar un lider de opinie. Am fost atenti la userul respectiv, la cum isi construieste replicile, la pedalele pe care apasa si la cum este primit de diversi membri. Din nefericire pentru el informatiile pe care le-a primit sunt false, multe dintre ele. A fost intoxicat de alta persoana, iar caracterul lui patimas si usor naiv nu i-a permis sa vada dincolo de propriile tare. Sunt cativa ani buni de cand sunt atacata de o “persoana cumsecade” care nu mai stie ce sa inventeze ca sa ma discrediteze. Trimite poze cu femei goale in numele meu ca fiind ale mele, construieste discutii de mess perverse, povesti “credibile” despre si cu mine, strecoara jumatati de adevar, etc.. Cam ce se face in asemenea cazuri. Aceasta persoana a functionat si aici pe europeea sub numele de Andrei Caldararu. I-am verificat IP-ul cu it-istul sitului si era identic cu cel de pe care posta pe blogul meu sub numele de “cenaclista”, la inceput, si, apoi, sub multe alte diferite id-uri. Atata rabdare avea acest user sa-mi distruga viata ca nu cred ca mai avea timp de altceva. La inceput, m-a iritat. Traian m-a ajutat sa inteleg ca a ma lasa suparata, a fi interesata de ceea ce spune si ce face este singurul mod in care personajul imi poate face rau. Am inteles si mi-a trecut. Acum ma lasa total rece, indiferent ca ma injura, ca imi amentinta familia, ca “imi povesteste” viata intregului univers. Ce face userul nostru de aici - lungi si simpatice colportari - este nimic pe langa amicul de care vorbesc. Ma cunosc prea multe persoane face to face ca sa stie ca minte si atata tot. Iti spun toate astea ca sa stii ca poate fi ceva mai rau decat prin ce treci tu acum. Stiu cum este.

Gheorghe Rechesan este un nevinovat. La o inghesuiala mai strecoara si el o “invectiva”, doua, apoi mai vine si mai pune un text-comentariu, iute instelat, sufocant de “corect” ca sa ne arate ce ingrozitor e Buricea si cum se comporta el cu nu stiu cine pe site. Prostioare. Nu trebuie sa te superi. Se joaca si el cum se mai joaca si proprietarul sitului. E si normal cand ai atatia talentati la invective. Mai retrage un nivel, mai da pe cineva afara, mai mustruluieste pe cineva. E normal sa se joace, uneori. Este situl lui. Poate si tu ai face la fel. In ceea ce priveste “barbatii” de pe europeea, cei care iau apararea damelor, oricare ar fi ele, eu sunt pe deplin lamurita. Sunt atat de putine cazuri, incat le consider exceptii care confirma regula. In afara de Traian nu-mi amintesc sa-mi mai fi sarit vreun barbat in aparare. Doar cateva doamne: tu, Elena Toma, cred ca si Carmen, in cateva randuri. Poate au mai fost dar nu am vazut sau nu am retinut. Au fost si doamne care au sarit tot la beregata mea, fara nicun motiv. Pe una dintre ele o numesc aici tocmai pentru ca nu am inteles-o oricat m-am straduit: Anda Andries. Poate citeste aici si imi si raspunde pentru ca mi-a ramas un mare semn de intrebare.

So, Gina Goia, renunta la retrageri, pls. Stiu ca nu merita multi efortul pe care il faci aici dar sunt si cativa care chiar au nevoie de tine. De artistul din tine, de omul din tine, de criticul din tine, de profesorul din tine.

Regards

ioana"


cristian vasiliu fii barbat si cere-ti scuze!
 
Postat de catre ecsintescu virtual la data de 2009-02-20 15:13:33
         
 
  abia acum vad ca userul ioan peia foloseste numele meu in comentariile de la topicul lui stefanescu:

"De ce s-a interesat Barac de IP-ul "bătrînului"?
Simplu. Pentru că pune la cael altă porcărie cu juvetele ei din Bălți!"

ce cauta numele meu in comentariul tau, user ioan peia? ma acuzi de ceva si nu pricep? cine e juvetele meu de Bălți? cine s-a interesat de ip-ul tau si ce urmeaza sa puna la cale? sau te referi la o alta persoana cu numele meu? lamureste-ma, te rog!

...
 
Postat de catre I BG la data de 2009-02-20 15:02:58
         
 
  Radu Stefanescu, ultima oara cand ai baut coca-cola ti-a jucat o festa gravitatia. Lasa Vodca, mai bine imbatata-te cu un sonet Eftimiu..are 1 grad peste clasa marfarului de Constanta...

BUHU
 
Postat de catre ecsintescu virtual la data de 2009-02-20 15:00:55
         
 
  OK. Mulțumesc. Din păcate trebuie să plec și nu voi mai intra pe site decât după ora 23.

Sper să nu degenereze atmosfera pe site.
 
Postat de catre Emanuel Cristescu la data de 2009-02-20 14:58:25
         
 
  ecsi, pt ca vodca a inventat-o Sartre, ma duc sa beau una

succesuri si tie, prietene
 
Postat de catre Radu Stefanescu la data de 2009-02-20 14:57:59
         
 
  IN ATENTIA INFORMATICIANULUI DE SITE
Text postat de Radu Stefanescu

Se intampla de ieri o chestie ciudata. La fiecare logare in bara de internet de jos apare mesajul "phishing filter is checking this website", si intru greu in administrare, sau deloc.

Pana ieri toate erau ok.


Ce se intampla?


Parcurge cronologic textele acestui autor
Text anterior Text urmator
Voteaza acest text
Puteti adauga comentarii acestui text

Comentariul dvs.

Comentariile userilor


"Oricum, te asigur, IT-stul nu ar dezvălui nicio informație confidențială. Ar răspunde cu "da" sau "nu". Într-un singur caz. În care aș putea fi acuzat de complicitate cu un posibil infractor. "
(Marele Diriguitor - Cristescu)

N-am înțeles nimica-nimicuța din cele scrise de mai sus.
Dar trec peste asta și cer oficial:
Stimate dle Cristescu, eu am tot fost agresat de către un astfel de nidivid pe net.
Puteți să-mi dați IP-ul măgarului?
Postat de catre Ioan Peia la data de 2009-02-20 14:20:47


Ioan Peia tu ești Andrei Căldăraru?

În rest invectivele tale la adresa mea sunt jegoase. Nu m-am referit nicodată la persoana ta.

Limita mea de toleranța a fost atinsă. Dacă vei continua îți voi reduce nivelul. Punct.
Postat de catre Emanuel Cristescu la data de 2009-02-20 14:11:39
Parcurge cronologic comentariile acestui autor
Text anterior Text urmator


Răpuns în clar:
Degeaba umblă Ralucuța cu fentuța!
Amorul ei este strict direcționat spre Mandea Diriguitorul!
Postat de catre Ioan Peia la data de 2009-02-20 13:58:51


Și știți de ce se interesează madama?
Pentru că taman îi ieșise din vizor IP-ul ăla.
Asta ca să vedeți domniile voastre cu cine aveți de-afacere!
Că eu știuuuuu!
Postat de catre Ioan Peia la data de 2009-02-20 13:55:38


Și cine e informaticianul de ser-viciu?
Vlăduț?
Măi Vlăduțe, tu știi ce-ai făcut?
Mi se pare mie sau ești cam paralel cu deontologia aia care se cheamă că ar trebui să o cam iei la șale pentru treaba asta...!?
Ce-ar fi să-i dau și eu cuiva numărul tău de la pantofi!?
A?
Postat de catre Ioan Peia la data de 2009-02-20 13:53:23


"PS Apropos de IP: pentru încercarea de a "sparge" calculatorul cuiva, condiția esențială este ca atacatorul să-i cunoască IP-ul, după care începe să caute o vulnerabilitate.
Postat de catre Al Trep la data de 2009-02-20 10:56:21 "

Corect!
Este exact ce mi s-a întîmplat mie!
Un mizerabil de hakăr - nu e nevoie de prea multe exerciții logice să știți depre cine e vorba!... -
mi-a intrat în calculator și mi-a scris pe dekstop, mare: S...I P...A!
Și, probabil mi-a cotrobăit prin fișiere.
De ce s-a interesat Barac de IP-ul "bătrînului"?
Simplu. Pentru că pune la cael altă porcărie cu juvetele ei din Bălți!
La modul în care onor dl. diriguitor al saitului răspunde unor astfel de fapte mizerabile, nici că mai are rost să vă bateți capul cu exercițiile de oratorică ieftină pe care le ține, ex cathedra, de Paști și Sf. Mărie!
Oricum, regret că am tulburat amorul platonic al Ralucăi, concretizat în tulburătoarele stihuri de mai jos!
Numai "șatenul cu ochi verzi" nu bănuim cine ar putea fi! Dar, judecînd după felul cum calcă totul în picioare, parcă-parcă ne-am gîndi la Ildîrîm Savantul, adică, tradus neaoș: Fulgerică din Bucale!
Postat de catre Ioan Peia la data de 2009-02-20 13:47:06


" Va fi ca-ntr-o poveste: o noapte fără lună,
Iar noi iubito tandru, ținându-ne de mână,
Ca doua ape tulburi ce se-ntâlnesc în mare
Ne vom călca destinul și matca în picioare; "

esti romantic, sensibil, frumos la suflet si la chip. satenule, ai ochii verzi ?
Postat de catre Raluca Tanase la data de 2009-02-20 12:20:11


Cristian Vasiliu, " ceva mai mult decat nimic".
voi vizita acest site. o adresa de mail as vrea, sa putem comunica, auzi, pe mess, etc pana la o prima intalnire.
Postat de catre Raluca Tanase la data de 2009-02-20 12:17:53


Mulțumesc.
Postat de catre Emanuel Cristescu la data de 2009-02-20 12:15:58


@Raluca Tanase

http://cvasiliu.blogspot.com/

Cristi
Postat de catre Cristian Vasiliu la data de 2009-02-20 12:14:32


Dle Cristescu - multumesc pentru răspuns. Probabil că situația este mult mai complicată și mai delicată decât îmi imaginez eu astfel încât închei aici subiectul...

Cristi
Postat de catre Cristian Vasiliu la data de 2009-02-20 12:13:28


Cristian Vasiliu, chiar asa te cheama ? Frumos nume ! As prefera un link, un site cu mai multe informatii, daca nu exagerez. Poate ai și o carte cu poeziile tale. Vreau și un autograf. Citesc ce scrii pe Europeea, dar nu am îndraznit să las vreun semn, temându-mă de reacțiile voastre față de boboci, cum ar veni vorba.:)
Postat de catre Raluca Tanase la data de 2009-02-20 12:11:15


Deci - ti-am acceptat invitatia... Cum procedam mai departe?... :)

Cristi
Postat de catre Cristian Vasiliu la data de 2009-02-20 12:09:25


Cristi Vasiliu,

"IT-istul de exemplu care a dezvaluit informatii confindetiale care pot ajuta la descoperirea identitatii unei persoane!"

Așadar dacă am încredințat cuiva, pe bază de încredere câștigată, accesul la baza de date Europeea, din motive tehnice, am greșit?

De ce distinsul coleg Cristi este așa de vehement, inclusiv în urma apelului meu discret de a înceta escaladarea acestei presupuse "infracțiuni" ?

Ia să ne imaginăm că, distinsul coleg, ar fi hărțuit cu mesaje grosolane o lungă perioadă de timp, primind în căsuța poștală mesaje de amenințare, vulgare, etc. Prin nu știu ce metode află IP -ul celui care îl hărțuiește. Și, dacă, bănuind că acela care îl hărțuiește ar fi cineva de pe site, cu care s-ar afla în conflict deschis, mi s-ar adresa cu întrebarea: "Puteți să-mi spuneți dacă IP -ul userului X este IP-ul acesta (și-mi comunică IP-ul hărțuitorului) sau nu? Deontologic, spune-mi cum ar trebui să procedeze IT-stul? Oricum, te asigur, IT-stul nu ar dezvălui nicio informație confidențială. Ar răspunde cu "da" sau "nu". Într-un singur caz. În care aș putea fi acuzat de complicitate cu un posibil infractor. Situația descrisă este una ipotetică. Vorba unui moderator "Cristi Vasiliu, cum comentați?"
Postat de catre Emanuel Cristescu la data de 2009-02-20 12:08:45


Poza mea o gasesti pe toate saiturile :)...
Si ma chiama chiar Cristian Vasiliu...
Daca faci niste sapaturi pe net imi gasesti si adresa - a nu se considera ca iti fac vreo propunere indecenta!:)...

Cristi
Postat de catre Cristian Vasiliu la data de 2009-02-20 12:03:59


Am 1.72/65kg, roscata, ochii verzi. E bine, pana aici ? :))
Cred ca ar fi fost mai bine sa te fi intrebat pe tine ce inaltime ai. Ar fi fost mai prudent. :)) Dar te asigur, nu-mi place sa privesc de la inaltime, daca ar exista un asemenea impediment:)
Postat de catre Raluca Tanase la data de 2009-02-20 12:00:35


"Cristian Vasiliu, am până în 30 de ani. Te mai tentează ?:))" Categoric DA! Dar esti si draguta? :)

Cristi
Postat de catre Cristian Vasiliu la data de 2009-02-20 11:55:44


"Pe Europeea, userii decid dacă activează sub numele real sau pseudonim iar Europeea respectă această decizie" in acest caz cum explicati ca IT-istul a furnizat IP "Batranului" (orice ar fi el!" dnei Barac... Daca e tradare sa o stim si noi...

Cristi
Postat de catre Cristian Vasiliu la data de 2009-02-20 11:54:47


Cristian Vasiliu, am până în 30 de ani. Te mai tentează ?:))
Postat de catre Raluca Tanase la data de 2009-02-20 11:54:30


Al Trep, am primit, am apreciat, voi ține cont, mulțumesc.

Raluca Tănase, pe site-urile care obligă membrii să-și decline, public, identitatea sunt două mari pericole: expunerea până la posibilul furt de identitate și, mutatis mutandis, bararea accesului unor valori care din diverse motive scriu sub pseudonim. De exemplu pe astfel de site-uri Perpessicius n-ar fi putut publica.

Pe Europeea, userii decid dacă activează sub numele real sau pseudonim iar Europeea respectă această decizie. Evidient că pentru nivel care să permită postarea direct, Europeea trebuie să știe identitatea reală. Însă confidențialitatea este literă de lege.
Postat de catre Emanuel Cristescu la data de 2009-02-20 11:51:13


"Cine doreste sa ma cunoasca, pentru a se convinge ca nu sunt ET, să-mi spuna și ne vom întalni. " - doar daca ai sub 25 de ani si esti draguta...
:)

Cristi
Postat de catre Cristian Vasiliu la data de 2009-02-20 11:50:22


:)

Securitatea are mai multe aspecte...
Aici se pare ca nu avem probleme tehnice ci probleme datorate persoanelor (IT-istul de exemplu care a dezvaluit informatii confindetiale care pot ajuta la descoperirea identitatii unei persoane!). Saitul este vulnerabil la inginerie sociala in primul rand!

Cristi
Postat de catre Cristian Vasiliu la data de 2009-02-20 11:49:17


Domnule Cristescu, pentru a testa vulnerabilitățile, ar trebui sa se creeze o copie a saitului, pentru a nu afecta (eventual) saitul principal, iar adresa de acces să fie comunicată doar acelora care se simt în stare să facă astfel de teste.

Eu v-am semnalat într-un email câteva erori pe care le-am observat de-a lungul timpului. Având la dispozițe o "clonă" a sitului, probil că ar putea fi descoperite fără riscuri și alte probleme.
Postat de catre Al Trep la data de 2009-02-20 11:36:26


D-le Cristescu, nu-mi permit să vă întreb: câți de pe acest site v-au sunat să vă întrebe cine sunt ! Nu înțeleg, de ce-i frământă acest gând ? Există și coincidențe. Rezolvarea ar fi revenirea Elenei Toma pe Europeea. Se pare că i se simte lipsa, motiv pentru care unii o văd în toate cele, o boy !:)) O voi cauta si-i voi spune ce se intampla aici. Cine doreste sa ma cunoasca, pentru a se convinge ca nu sunt ET, să-mi spuna și ne vom întalni.
Postat de catre Raluca Tanase la data de 2009-02-20 11:25:07


Nu credeți că ar fi mai bine să vă dați cu părerea ce vulnerabilități mai are site-ul, ce ar trebui făcut "viața" pe site să fie normală decât să-mi faceți procese de intenție?

Cred că ideal ar fi să vedem mai mult ce ne unește pe acest site decât ce ne dezbină.

Europeea are și neprieteni. De ce vreți să le faceți jocul.

Postat de catre Emanuel Cristescu la data de 2009-02-20 11:03:30


vă crează.
Postat de catre Raluca Tanase la data de 2009-02-20 11:01:31


Cristian Vasiliu, Fiti amabil, ați putea renunța la a-mi mai scrie numele în van ? Dacă eu nu va deranjez cu nimic, nici nu intru pe paginile voastre, nu mă intereseaza cine/ce sunteți, pentru care motiv prezența mea vă creează atâtea suspiciuni ? Nu aveți treburi mai interesante de făcut ? Rostul acestor frământări, sincer, vă aruncă în derizoriu. Cine vrea să vorbească cu mine, o poate face, simplu, la o cafea, întâlnindu-ne, amical, deși nu văd dacă s-ar merita deranjul. Care e problema dvs. ?
Postat de catre Raluca Tanase la data de 2009-02-20 11:01:05


PS Apropos de IP: pentru încercarea de a "sparge" calculatorul cuiva, condiția esențială este ca atacatorul să-i cunoască IP-ul, după care începe să caute o vulnerabilitate.
Postat de catre Al Trep la data de 2009-02-20 10:56:21


Sa ne lamurim si noi ... de exemplu ... daca Raluca Tanase este intr-adevar Elena Toma sau nu. Cred ca dna IBG si ecsi stiu deja acest lucru... De ce sa stim si noi?

Cristi
Postat de catre Cristian Vasiliu la data de 2009-02-20 10:51:54


Radu, mă îndoiesc că s-ar fi întâmplat ceva cu saitul, mai degrabă cred că sistemul tău a suferit o actualizare. Caută la filtru opțiunea "excepții" și introdu acolo url-ul europeea.
Postat de catre Al Trep la data de 2009-02-20 10:50:59


Vreau sa spun ca de la IP la nume/prenume/user/parola este doar un pas. Totul cu concursul IT-istului. Hai sa-l contactam si noi...

Cristi
Postat de catre Cristian Vasiliu la data de 2009-02-20 10:49:12


si daca afli un IP, ce mare chestie? la ce-ti foloseste? poti sa te ascunzi dupa un proxy, poti sa intri la un internet cafe, sau sa scrii din orice alta locatie, unde esti in vizita, de la calculatorul unui coleg de birou, de la bunica de la tara, etc, etc

de altfel poti sa-ti ascunzi IP-ul, exista softuri

ma tem ca are ceva saitul, nu stiu, poate ma insel
Postat de catre Radu Stefanescu la data de 2009-02-20 10:43:38


Mai ieri dna IBG marturisea ca a reusit sa obtina IP-ul "Batranului" de la IT-istul saitului. Sunt curios daca este adevarat si mai ales daca dl Corbu stie acest lucru. Parerea mea este ca IP-ul, ca si CNP-ul de altfel, sunt lucruri care trebuie protejate (sunt informatii de ordin personal). Asta ar insemna ca oricine are acces la informatii despre userii de pe sait...

Cristi
Postat de catre Cristian Vasiliu la data de 2009-02-20 10:28:59


Au aflat că ești pescar și ți-au pus filtre! :))

Postat de catre Liviu S. Bordas la data de 2009-02-20 10:17:22
 
Postat de catre I BG la data de 2009-02-20 14:55:45
         
 
  radu, stii ce e absolut interesant?! ca tu scrii un astfel de topic dupa ce noi discutaseram acest subiect acum mai mult de un an, face to face, cu mare seriozitate. ce se intampla aici? bagam strambe in pauza de masa?

...
 
Postat de catre I BG la data de 2009-02-20 14:55:07
         
 
  Nu pe e-mail. Pune-l aici. Nu am nimic de ascuns. Vreau să se vadă până unde poate ajunge mizeria și josnicia și să nu fiu acuzat, în caz că se va recidiva și voi fi obligat să trec la măsura reducerii nivelului, că aplic măsuri de forță arbitrar.  
Postat de catre Emanuel Cristescu la data de 2009-02-20 14:54:37
         
 
  Se pune de un ...Euro-Click...

asta a apropos de succesuri....


sau:

Hrebe lasa-ne siteul in pace!!!

notre respect!
 
Postat de catre ecsintescu virtual la data de 2009-02-20 14:53:43
         
 
  l-am sters, pt ca incepuse o perinitza dedesubt, acum vad ca se pune de-un tango...

multe succesuri va doresc
 
Postat de catre Radu Stefanescu la data de 2009-02-20 14:52:08
         
 
  am si comentariile, daca aveti nevoie (plus foto). e ceva vreme de cand salvez absolut tot. asa am fost sfatuita.

il vreti aici sau mail?

vasiliu, tie iti place joaca sau chiar nu iti merg sinapsele? nu stii sa citesti or what? sper sa iti placa joaca.

...
 
Postat de catre I BG la data de 2009-02-20 14:51:37
         
 
  sorry, am crezut ca e gluma...  
Postat de catre ecsintescu virtual la data de 2009-02-20 14:48:30
         
 
  A salvat cineva topicul În atenția IT-istului cu toate comenariile aferente, dintre care unele de-a dreptul jegoase?  
Postat de catre Emanuel Cristescu la data de 2009-02-20 14:48:03
         
 
  Topicul a fost salvat pentru a fi introdus in CAPSULA Timpului...
 
Postat de catre ecsintescu virtual la data de 2009-02-20 14:47:02
         
 
  IN ATENTIA INFORMATICIANULUI DE SITE
Text postat de Radu Stefanescu

Se intampla de ieri o chestie ciudata. La fiecare logare in bara de internet de jos apare mesajul "phishing filter is checking this website", si intru greu in administrare, sau deloc.

Pana ieri toate erau ok.


Ce se intampla?


Parcurge cronologic textele acestui autor
Text anterior Text urmator
Voteaza acest text
Puteti adauga comentarii acestui text

Comentariul dvs.

 
Postat de catre I BG la data de 2009-02-20 14:45:51
         
 
  A salvat cineva topicul În atenția IT-istului ?  
Postat de catre Emanuel Cristescu la data de 2009-02-20 14:43:37
         
 
  Am deschis acet topic în principal pentru că în ultimele zile au fost invalidate de către unii editori texte absolut regulamentare. Vreau să înțeleg de ce dacă editorii care au invalidat acele texte și mă refer la Cris Banu și Dima d. Miruna au o motivație sau o acoperire regulamentară. Ori altcineva le-a utilizat conturile? Nu reușesc să mă dumiresc. Poate cineva să sintetizeze situația? Sau să o expună detaliat?  
Postat de catre Emanuel Cristescu la data de 2009-02-20 14:42:06
         
 
  cONSIDERAM SUBIECTUL INCHIS!  
Postat de catre ecsintescu virtual la data de 2009-02-20 14:37:46
         
 
  Nu a existat nicio insinuarea la adresa userului bosumflat. Repet, Cristian Vasiliu a facut referire la batran. Il rog sa-si asume afirmatiile.  
Postat de catre ecsintescu virtual la data de 2009-02-20 14:37:12
         
 
  Pentru cei interesați de bunul mers ai site-ului vă rog postați problemele aici.

Pentru aceia care vor să atragă Europeea și pe mine în jocuri murdare îi anunț că le vor fi invalidate textele și voi trece la reducerea nivelului.

Liberatea înseamnă responsabilitate și din păcate mulți nu înțeleg aceasta. Așa se ajumge la măsuri de forță. Păcat, am dorit și doresc Europeea un spațiu al libertății de creație. Înțeleg că pe unii îi dreanjează. Îi anunț că nu voi ceda.
 
Postat de catre Emanuel Cristescu la data de 2009-02-20 14:35:36
         
 
  Intamplarea face ca am habar despre ce s-a intamplat atunci.

Pe mai multe bloguri ale noastre aparea un individ/ individa care deversa tot felul de injurii. Mai tarziu, de pe aceleasi IP S-AU TRIMIS E-MAILURI care contineau chiar amenintari cu moartea. Avand banuiala ca individul activa si pe Europeea am trimis IP pe care il aveam informaticianului Europeei care a CONFIRMAT CA ACEL IP APARTINE USERULUI ANDREI CALDARARU. ( AVEM MAILS CARE CONFIRMA ACEST LUCRU)

Aceasta poveste face obiectul unui dosar penal. Cristian Vasiliu a scos eronat din context. Nu exista niciun "batran" nicaieri.

El a parut asa cum o face de fiecare data, cu invective si neputinte. Iar a furat-o.

Domnule Cristescu, imi cer scuze pentru deturnarea discutiei de la fenomenul literar.
 
Postat de catre ecsintescu virtual la data de 2009-02-20 14:34:41
         
 
  Și dacă IT-istul a răspuns cu "nu", ce rost își mai avea insinuarea, mr. Cristescu?
Tz, tz, tz! - cum s-ar minuna un cugetător antic.
Cine?
Lao tzî, tzî, tzî!
 
Postat de catre ioan peia la data de 2009-02-20 14:30:38
         
 
  Raluca, încearcă mai întîi un echilibru. Prea multă viață în tine și prea puțină în textele tale îți vor opri hîrjoana pe la jumătate.

N-ar fi păcat?

 
Postat de catre Liviu S. Bordas la data de 2009-02-20 12:57:06
         
 
  apropos, Raluca, hai sa ne harjonim :)  
Postat de catre Radu Stefanescu la data de 2009-02-20 12:56:37
         
 
  pentru harjoana, pana la limita unde eventual pot afla cu surprindere ca sunt betziv, pitic, chel, bolnav de prostata sau nu mi-am platit intretinerea...  
Postat de catre Radu Stefanescu la data de 2009-02-20 12:56:15
         
 
  Ne vom hârjoni extraliterar ? O, boy ! Vom prinde viață, fermecați ! Nu mai plec de aici. Never !  
Postat de catre Raluca Tanase la data de 2009-02-20 12:49:47
         
 
  Corect. Multe dintre aceste comentarii dau viață saitului. Dau senzația de comunitate, nu de cyberspațiu rece, străin.

E unul dintre elementele pentru care Europeea are farmecul ei. 
Postat de catre Liviu S. Bordas la data de 2009-02-20 12:30:38
         
 
  Multe dintre comentariile de sub texte sunt în afara cadrului strict literar. Unele sunt simple și banale formule de politețe, altele sunt schimburi reciproce de amabilități, unele sincere, altele contrafăcute, etc. Altele sunt simple hârjoane extraliterare.

Pe de altă parte știu că Forumul Europeea, din cauza unor inteligenți ticăloși, a trebuit să fie închis.

Așadar vă întreb: de ce ar trebui să interzicem astfel de comentarii? Pe mine personal nu mă deranjează, spațiu informatic pe HDD server este. Vă solicit părerea propunând ca, dacă sunt exprimate civilizat, aceste comentarii să fie permise. S-ar elimina astfel o sursă de conflict.
 
Postat de catre Emanuel Cristescu la data de 2009-02-20 12:25:27
         
 
  Sugerez crearea unei "clone" a saitului pe care să facem teste de vulnerabilitate. Eu unul, după întâmplarea din decembrie 2006, nu am curajul să fac aceste teste pe saitul principal, indiferent cât de des s-ar face salvarile de siguranță. Nu-mi asum riscul pierderii datelor, fie că e vorba o oră sau o zi de activitate.  
Postat de catre Al Trep la data de 2009-02-20 11:53:18
     
Pseudonim
Parola
Nu am cont!
Am uitat parola!

 
Texte: 23933
Comentarii: 120070
Useri: 1425
 
 
  ADMINISTRARE