FORUM   CHAT  REVISTA EUROPEEA  AJUTOR  CONTACT    
SONDAJUL DE OPINIE DĂ ROADE - SE POATE PURCEDE LA TRECEREA-N REVISTĂ
Text postat de Corneliu Traian Atanasiu
cred că și aici ca și în toate cazurile de trecere a frontierei să se poată face doar cu buletinul, dar...și cu un cazier la purtătror ;) și verificarea strictă a AGONICILOR care sunt în special instruiți să pătrundă în spațiul Europeea mișelește (a se citi INCOGNITO ) cu sarcini precise de-a defăima credibilitate identității acestui site (ca diversiune)

în rest ...mai cred că există (aici pe Europeea) democrație mai multă ca-n America!

felicitări patronului.


ps. să nu uităm că orice nație are și ...scursurile ei!

Postat de catre octavian ciurtin la data de 2008-01-06 01:23:37Aurită să-i fie gura. Vajnică opinie! Spiritul europeeic dă în clocot!

Ideile demagogilor au fost cu grijă clocite în mintea lui Tavi și puișorii au spart coaja!

Detașamentul de gardă e gata să dea onorul comandantului!

Mare e Dumnezeu! Dar și grădina lui...

Oricum, brandul se confirmă și antologia e ca și gata.

(Octavian, greșelile tale de gramatică aU fost absolvite, ai o logică de invidiat. Mai știi la ce întrebări trebuia să răspunzi? Sau ridici și tu biserici?)

(Sau poate mă înșel, unii scriu premeditat cu greșeli de gramatică și alții o fac, numai în ciuda mea, cu picioarele... e plin site-ul de capcane!)

Parcurge cronologic textele acestui autor
Text anterior       Text urmator
Nu puteti adauga comentarii acestui text
DEOARECE AUTORUL ACESTUI TEXT NU PERMITE COMENTARII SAU NU SUNTETI LOGAT!

  Comentariile userilor    
         
 
  Nea Cornele,
Obosisi? Te puse domnul Kosta cu gandul pe role?
Te saturasi de circ? Ti se terminara bateriile?
Asta nu-i a buna. Vine apocalipsa. Tocmai cand asteptam urmatorul eseu. Sper sa te odihnesti bine. Noptile insomniace si-au pus amprenta si asupra geniului si asupra operei.
Daca vrei, ofer meditatii si teme de eseu.
1. Hommo homini lupus. Porniti de la gandurile lui Bator a fefelegii raportate la Lupul marilor al lui London cu conexiuni Cartea Junglei si Mencius.
2. Hommo res sacra homini. Porniti de la Diavolul schiop ca si cum ati fi cu rolele, triplu surup cu tzukahara in Biblia pentru copii si oprire in
Duios Anastasia trecea.
3.Homo sum et homini / nihil a me alienum puto Incepeti cu meniul de la Doi Cocosi, excurs tactici de posologie a viagrei plus Tratat de descompunere.
Daca mai vreti mai am idei....
 
Postat de catre ecsintescu virtual la data de 2008-01-06 22:43:16
         
 
  ''Dar pentru că vă respect nu din politețe de circumstanță, ci pentru că glasul dv. are autoritatea morală care-mi poate impune, o să-mi iau o vacanță de zel.''

plecări în masă?

dacă da! păcat!
totuși să nu vedem dect partea plină a paharului:))) let's go!

cu cântec, înainte!

A NU SE FOLOSI TRADUCEREA LIBERĂ!!!

 
Postat de catre hhhhhhhhhhhhh hhhhhhh la data de 2008-01-06 18:12:36
         
 
  Multumesc pentru explicatii. Sunt complete, concrete si la obiect. Va asigur ca si eu am remarcat cu cine stau de vorba. Ganea a trecut printr-o mare suparare care in acelasi timp pare a fi si o eliberare, depinde de cat de aproape privim lucrurile. Ii voi transmite salutul dumneavoastra. Sper ca nu par nici ipocrit, nici impostor, desi nimic din ce scriu nu pare sa sustina contrariul. Cu prietenie, K  
Postat de catre sters sters la data de 2008-01-06 10:34:33
         
 
  Recomandari din foaia de observatie a pacientului CTA - citite de sora K;

'Uneori o pauza poate fi folositoare (sau nu?), chiar in incrancenare (vezi acalmiad de la curtea becaliană), poate sa ofere un spor de avant (sau un simplu vânt), un plus de energie (e drept, cu E-uri), fie ea si negativa( Domnu-a dat - Domnu-a luat!). Sunt si eu suparat pe multe si pe multi (și ce dacă?). Las natura sa-si urmeze cursul (zăpezi, avalanșe, caramboluri), unii vor imbatrani si se vor intelepti (un procent aproape infim), altii, dimpotriva (se vor înțelepți doar... știți, chirurgia plastică). Ce indraznesc eu sa va intreb este altceva (fără nici o legătură): ce v-a suparat asa de tare (moale...chiar flasc)? Ati putea lua o pauza (de masă?)? Cu cea mai adevarata( foarte extraordinară) seriozitate de care sunt in stare (de șoc), K
 
Postat de catre moș teaca la data de 2008-01-06 10:25:18
         
 
 
Domnule Kosta,

Alexandru a spus-o. Îmi place circul. Și unde și-ar găsi el locul mai bine decît aici. Nu o fac atît din supărare, cît de plăcere.

Dar pentru că vă respect nu din politețe de circumstanță, ci pentru că glasul dv. are autoritatea morală care-mi poate impune, o să-mi iau o vacanță de zel.

Vă mulțumesc pentru modul inteligent și echilibrat în care mi-ați spus-o. Salutări domnului Ganea.

(Două lucruri sînt supărătoare, dacă asta vreți să știți: ipocrizia și impostura.)

 
Postat de catre Corneliu Traian Atanasiu la data de 2008-01-06 10:22:45
         
 
  Domnule CTA,
Uneori o pauza poate fi folositoare, chiar in incrancenare, poate sa ofere un spor de avant, un plus de energie, fie ea si negativa. Sunt si eu suparat pe multe si pe multi. Las natura sa-si urmeze cursul, unii vor imbatrani si se vor intelepti, altii, dimpotriva. Ce indraznesc eu sa va intreb este altceva: ce v-a suparat asa de tare? Ati putea lua o pauza? Cu cea mai adevarata seriozitate de care sunt in stare, K
 
Postat de catre sters sters la data de 2008-01-06 10:04:46
         
 
 
Ciurti are caș.
Face brînză? Aș!

Ciurti e român. Știe limba română? Aș!
O aproximează, dar n-are proprietatea ei.

Citind printre erori, înțeleg ce spune, deși gîndirea lui nu reușește să fie exprimată în sintagme coerente.
Cugetul său o ia mult înaintea competenței lingvistice de care uzează. Poate că impetuozitatea simțirii e atît de năvalnică încît debordează peste formele, nu-i așa, canonice ale limbii. Are facultatea vorbirii, dar nu i-a aflat rosturile. Facultatea lui este încă la grădiniță.

Democrația literară creează și asemenea rinoceri de buzunar. Dar literatura lor ține de o nouă limbă pseudo-literar㠖 gîngava. Poate că uniunea europeeică îi va recunoaște în curînd legitimitatea.

Întrebări: de ce apără Ciurti libertatea de exprimare cînd încă nu știe să se exprime? De ce s-ar simți oprimat și reprimat de unii sau alții, de locuri sau reguli și nu, în primul și în primul rînd, de lipsa sa veleitară de discernămînt? Ce a găsit dînsul în patria pe care o apără cu atît mai vajnic cu cît îi ignoră limba?

(Scuze domnului Alexandru. Într-adevăr, bătrînețea... Si multumiri ca scrie si majuscule.)

 
Postat de catre Corneliu Traian Atanasiu la data de 2008-01-06 10:01:05
         
 
  Octavian, greșelile tale de gramatică a fost absolvite, ai o logică de invidiat. Mai știi la ce întrebări trebuia să răspunzi? Sau ridici și tu biserici?

A fost saracele ca era multe rau...
Sunt convins ca a fost o scapare de-a batranetii tale dar chiar asa, tocmai cand faci critica altora... tztztztz

Intrebare: de ce scrii titlurile cu majuscule? Ti se pare ca nu iesi destul de in evidenta? Suferi de nebagare in seama? Calm, calm, ti s-a intins un deget si tu ai apucat ca hapsanul toata mana... atat ti-a trebuit sa incepi iar sa te joci pe aici. Abia asteptai... cred ca te plitiseai rau tare

A inceput circul!!
 
Postat de catre Dobos Alexandru la data de 2008-01-06 09:10:01
         
 
  e ușor să faci brânză dacă ai caș...
zerul oricum merge la porci!

pe mâine.
 
Postat de catre Octavian Sergiu Ciurtin la data de 2008-01-06 02:26:57
         
 
 
Ba picam pe mine de somn. Dar ai fost atît de hazliu încît mi-a pierit tot somnul. Nu poți dormi hohotind. Mulțumesc pentru vot, îi duceam lipsa. Uite, și eu mai citeam printre rînduri, dar mi-ai dat o idee, printre erate... nu m-am hazardat pînă acum. Și cînd te gîndești ce examen am mîine... de-a viața!

Noapte bună! Și fii vigilent la frontieră! Trec ăștia ca prin brînză. Scursurile, vreau să zic, zerul. Ne pîngărește țărișoara.

 
Postat de catre Corneliu Traian Atanasiu la data de 2008-01-06 02:21:24
         
 
  între timp am mai citit și eu stimate domn printre eratele dvs și m-am documentat ( am trecut cu brio examenul de-a viata și acum mă simt călit)
n-aveți somn? (... e plin site-ul de capcane!)

vot pentru că m-ați BĂGAT în seamă.
 
Postat de catre Octavian Sergiu Ciurtin la data de 2008-01-06 02:12:21
Parcurge cronologic comentariile acestui autor
Text anterior       Text urmator
     
Pseudonim
Parola
Nu am cont!
Am uitat parola!

 
Texte: 23887
Comentarii: 120201
Useri: 1420
 
 
  ADMINISTRARE