FORUM   CHAT  REVISTA EUROPEEA  AJUTOR  CONTACT    
arbitraj. miza - curățarea site-ului
Text postat de tudor loredana
cu referire la problemele de aici :

http://www.europeea.ro/atelierliterar/index.php?afiseaza_articol_nelogat=21971

Exact ieri vroiam să dau pe un alt site literar ideea la care s-a gândit și domnul Peia. Asta trebuie de făcut, pt a avea un spațiu virtual de calitate : să concepi un sistem prin care omul să fie obligat să își asume identitatea. In spațiul virtual la care m-am referit, o tipă cu ,,nume,, de comedioară romantică nu îl mai lăsa pe un tip care are un volum scos, postează cu numele lui, e cunoscut, a făcut ceva până acum, etc. Și m-am gândit : de ce să se permită acest amestec grețos de persoane, personalități și anonimi la limita patologicului ? Cui servește ? Nici măcar numărului crescut de click-uri, fiindcă, până la urmă, site-ul parazitat de prea multe non-valori ajunge un cerc închis, de nivel cultural scăzut, o simplă mahala cu pretenții pseudo-literare.

Eu, dacă mi-aș face un site și nu aș urmări să câștig bani din el, cum e cazul acestuia, care nici măcar nu e înscris în trafic.ro and stuff, aș proceda așa : când vrei să te înscrii pe site, îmi trimiți pe mail copie de pe buletin, numele tău real, tot. Și, la cerere, să poți publica sub pseudonim DE OM, dar să știi mereu că nu poți sări calul fără să îți fie dată în vileag identitatea (cât timp îți vezi de literatură rămâi anonim, dar dacă te apucă puseuri belicoase / caterincoase și te iei ba de unul, ba de altul să îți asumi consecințele). Nu să își permită un oarecare să jignească, la nesfârșit, sau să strice imaginea unui scriitor, a unui om care chiar face ceva.

Domnule Corbu, ați văzut care a fost reacția mea la ce se întâmplă aici : am atras atenția, în câteva rânduri, că nu e ok și m-am cărat, între timp am scos o carte, mulțumesc editurii Vinea pt încredere și omului de cultură Nicolae Tzone, aici intru extrem de rar, iar acum chiar cred că e important să spun aceste lucruri, poate intențiile dumneavoastră bune nu se mai opresc în modalitățile discutabile de acțiune, de până acum.

Mai bine faceți curațenie, schimbați regulamentul, țineți oamenii de valoare care își asumă identitatea. Până una alta, iată că Ioan Peia e scârbit, Ionuț Caragea e scârbit, eu m-am cărat și cu ce rămâneți în schimb ? Cu un pseudonim care nu va fi niciodată nimic în literatura română, și care, în afară de un umor plafonat și dubios, nu are nimic ?

Nu vă supărați, e doar o supoziție : am bănuiala că dumnevoastră sunteți, în realitate, Ecsintescu și reușiți, astfel, să vă împliniți fațeta ludic-agresivă pe care v-o simt. Altfel nu se explică.

Îmi cer scuze dacă greșesc în supoziția mea, numai bine tuturor și atenție ce oameni pierdeți și scârbiți și mai ales pt cine și ce !
Parcurge cronologic textele acestui autor
Text anterior       Text urmator
Nu puteti adauga comentarii acestui text
DEOARECE AUTORUL ACESTUI TEXT NU PERMITE COMENTARII SAU NU SUNTETI LOGAT!

  Comentariile userilor    
         
 
  Lol, rudy, daca vrei, o sa te tin la curent cu datele de concert - te poti duce, sa auzi cu urechile matale:-)  
Postat de catre tudor loredana la data de 2007-10-07 18:02:15
         
 
  Pentru folk, e un text ok... Daca nu e pt folk, trebuie revizuit din temelii:)

Kiss your hands
Rudy
 
Postat de catre MARELE MAESTRU INTERGALACTIC la data de 2007-10-07 17:55:21
         
 
  si eu Loredana sunt pe faza si mie-mi place muzica folk
:)
sper ca nu te superi
:)
cu drag, tavy

ps.

oare se imparte la doi...sau la zece!
:))
tavy
 
Postat de catre Octavian Sergiu Ciurtin la data de 2007-10-07 03:08:16
         
 
  e DOAR cantec, dar aici nu stiu sa pun melodia:-), asa ca am pus textul. Daca vrei, in semn de salut, ca nu am mai vorbit de mult timp cu lumea de pe europeea. Si, de regula, vin si eu la taclale cand sunt toti in week-end, obositi si plictisiti si off-line:-)noroc cu tine!:-)  
Postat de catre tudor loredana la data de 2007-10-06 22:36:54
         
 
  a, daca e si cantec, ok, merge rima!

:)

petre
 
Postat de catre Andrei Petre la data de 2007-10-06 22:15:45
         
 
  andrei, titlul s-a vrut intrucatva si o informatie despre genul textului (sau utilizarea lui) : e un text pentru o piesa de muzica folk. De aceea, nu doar ca nu pot renunta la rima, dar rima chiar se impune! In plus, tu stii deja ca imi place sa scriu cu rima si ca versul alb pentru mine e inca un experiment. Anyway, bucuroasa de regasire!  
Postat de catre tudor loredana la data de 2007-10-06 22:06:11
         
 
  loredana, interesant subiectul, inedit titlul. Insa renunta la rima, te trage mult inapoi, apare intreaga poezie ca fortata.

te urmaresc

petre
 
Postat de catre Andrei Petre la data de 2007-10-06 21:39:39
     
Pseudonim
Parola
Nu am cont!
Am uitat parola!

 
Texte: 23895
Comentarii: 120177
Useri: 1422
 
 
  ADMINISTRARE