FORUM   CHAT  REVISTA EUROPEEA  AJUTOR  CONTACT    
arbitraj. miza - curățarea site-ului
Text postat de Octavian Sergiu Ciurtin
cu referire la problemele de aici :

http://www.europeea.ro/atelierliterar/index.php?afiseaza_articol_nelogat=21971

Exact ieri vroiam să dau pe un alt site literar ideea la care s-a gândit și domnul Peia. Asta trebuie de făcut, pt a avea un spațiu virtual de calitate : să concepi un sistem prin care omul să fie obligat să își asume identitatea. In spațiul virtual la care m-am referit, o tipă cu ,,nume,, de comedioară romantică nu îl mai lăsa pe un tip care are un volum scos, postează cu numele lui, e cunoscut, a făcut ceva până acum, etc. Și m-am gândit : de ce să se permită acest amestec grețos de persoane, personalități și anonimi la limita patologicului ? Cui servește ? Nici măcar numărului crescut de click-uri, fiindcă, până la urmă, site-ul parazitat de prea multe non-valori ajunge un cerc închis, de nivel cultural scăzut, o simplă mahala cu pretenții pseudo-literare.

Eu, dacă mi-aș face un site și nu aș urmări să câștig bani din el, cum e cazul acestuia, care nici măcar nu e înscris în trafic.ro and stuff, aș proceda așa : când vrei să te înscrii pe site, îmi trimiți pe mail copie de pe buletin, numele tău real, tot. Și, la cerere, să poți publica sub pseudonim DE OM, dar să știi mereu că nu poți sări calul fără să îți fie dată în vileag identitatea (cât timp îți vezi de literatură rămâi anonim, dar dacă te apucă puseuri belicoase / caterincoase și te iei ba de unul, ba de altul să îți asumi consecințele). Nu să își permită un oarecare să jignească, la nesfârșit, sau să strice imaginea unui scriitor, a unui om care chiar face ceva.

Domnule Corbu, ați văzut care a fost reacția mea la ce se întâmplă aici : am atras atenția, în câteva rânduri, că nu e ok și m-am cărat, între timp am scos o carte, mulțumesc editurii Vinea pt încredere și omului de cultură Nicolae Tzone, aici intru extrem de rar, iar acum chiar cred că e important să spun aceste lucruri, poate intențiile dumneavoastră bune nu se mai opresc în modalitățile discutabile de acțiune, de până acum.

Mai bine faceți curațenie, schimbați regulamentul, țineți oamenii de valoare care își asumă identitatea. Până una alta, iată că Ioan Peia e scârbit, Ionuț Caragea e scârbit, eu m-am cărat și cu ce rămâneți în schimb ? Cu un pseudonim care nu va fi niciodată nimic în literatura română, și care, în afară de un umor plafonat și dubios, nu are nimic ?

Nu vă supărați, e doar o supoziție : am bănuiala că dumnevoastră sunteți, în realitate, Ecsintescu și reușiți, astfel, să vă împliniți fațeta ludic-agresivă pe care v-o simt. Altfel nu se explică.

Îmi cer scuze dacă greșesc în supoziția mea, numai bine tuturor și atenție ce oameni pierdeți și scârbiți și mai ales pt cine și ce !
Parcurge cronologic textele acestui autor
Text anterior       Text urmator
Nu puteti adauga comentarii acestui text
DEOARECE AUTORUL ACESTUI TEXT NU PERMITE COMENTARII SAU NU SUNTETI LOGAT!

  Comentariile userilor    
         
 
  pe toti ne asteapta cineva,
chiar am aflat
nu acum, ci...oricand.
...un suflet curat.

inca avem toti un vis
poate s-au dus...primaveri
s-au dus si iubiri,
si avem...remuscari.

dar un simplu om
pe planeta ramas
ne asteapta solitar...
si azi si maine, cred eu
nu in zadar...


:))

multumesc draga Mariana.

cu drag
tavy
 
Postat de catre Octavian Sergiu Ciurtin la data de 2007-10-03 11:27:27
         
 
  Nu mă așteaptă nimeni, nu acum. Pe tine, da, o familie frumoasă, împliniri pe care le-ai uitat, vise. Frumos text ți-a trezit piesa - vibrăm, precum teii și sălciile la trecerea aerului, a râului, când ne cuprinde în mrejele ei muzica. Votez. O zi fericită.  
Postat de catre Mariana Fulger la data de 2007-10-03 09:23:14
         
 
  draga NIco. Dan a fost si va ramane... permanent cu noi. el si noi vom fi permanent noi, impreuna.
si el si noi, promovam spre impreuna,
un tic normal care va fi permanent tic voit, tic inevitavil voit, tic.,

si tu si eu aceeasi melodie...
:))

acum ne fortamn sa fim
o forta,
cu drag
tavy
 
Postat de catre Octavian Sergiu Ciurtin la data de 2007-10-03 00:01:27
         
 
 
Frumoasa poezie, Tavy!

In amintirea marelui nostru interpret, Dan Spataru, o plecaciune si o candela aprinsa, in fereastra, sa stie ca nu l-am uitat...

Si nici pe tine! De aceea, trimit gandurile mele bune + urari de sanatate si bucurie.

O seara frumoasa!

Drag, Nico

 
Postat de catre Nicole Kumar la data de 2007-10-02 22:19:02
     
Pseudonim
Parola
Nu am cont!
Am uitat parola!

 
Texte: 23952
Comentarii: 120166
Useri: 1424
 
 
  ADMINISTRARE