FORUM   CHAT  REVISTA EUROPEEA  AJUTOR  CONTACT    
arbitraj. miza - curățarea site-ului
Text postat de Octavian Sergiu Ciurtin
cu referire la problemele de aici :

http://www.europeea.ro/atelierliterar/index.php?afiseaza_articol_nelogat=21971

Exact ieri vroiam să dau pe un alt site literar ideea la care s-a gândit și domnul Peia. Asta trebuie de făcut, pt a avea un spațiu virtual de calitate : să concepi un sistem prin care omul să fie obligat să își asume identitatea. In spațiul virtual la care m-am referit, o tipă cu ,,nume,, de comedioară romantică nu îl mai lăsa pe un tip care are un volum scos, postează cu numele lui, e cunoscut, a făcut ceva până acum, etc. Și m-am gândit : de ce să se permită acest amestec grețos de persoane, personalități și anonimi la limita patologicului ? Cui servește ? Nici măcar numărului crescut de click-uri, fiindcă, până la urmă, site-ul parazitat de prea multe non-valori ajunge un cerc închis, de nivel cultural scăzut, o simplă mahala cu pretenții pseudo-literare.

Eu, dacă mi-aș face un site și nu aș urmări să câștig bani din el, cum e cazul acestuia, care nici măcar nu e înscris în trafic.ro and stuff, aș proceda așa : când vrei să te înscrii pe site, îmi trimiți pe mail copie de pe buletin, numele tău real, tot. Și, la cerere, să poți publica sub pseudonim DE OM, dar să știi mereu că nu poți sări calul fără să îți fie dată în vileag identitatea (cât timp îți vezi de literatură rămâi anonim, dar dacă te apucă puseuri belicoase / caterincoase și te iei ba de unul, ba de altul să îți asumi consecințele). Nu să își permită un oarecare să jignească, la nesfârșit, sau să strice imaginea unui scriitor, a unui om care chiar face ceva.

Domnule Corbu, ați văzut care a fost reacția mea la ce se întâmplă aici : am atras atenția, în câteva rânduri, că nu e ok și m-am cărat, între timp am scos o carte, mulțumesc editurii Vinea pt încredere și omului de cultură Nicolae Tzone, aici intru extrem de rar, iar acum chiar cred că e important să spun aceste lucruri, poate intențiile dumneavoastră bune nu se mai opresc în modalitățile discutabile de acțiune, de până acum.

Mai bine faceți curațenie, schimbați regulamentul, țineți oamenii de valoare care își asumă identitatea. Până una alta, iată că Ioan Peia e scârbit, Ionuț Caragea e scârbit, eu m-am cărat și cu ce rămâneți în schimb ? Cu un pseudonim care nu va fi niciodată nimic în literatura română, și care, în afară de un umor plafonat și dubios, nu are nimic ?

Nu vă supărați, e doar o supoziție : am bănuiala că dumnevoastră sunteți, în realitate, Ecsintescu și reușiți, astfel, să vă împliniți fațeta ludic-agresivă pe care v-o simt. Altfel nu se explică.

Îmi cer scuze dacă greșesc în supoziția mea, numai bine tuturor și atenție ce oameni pierdeți și scârbiți și mai ales pt cine și ce !
Parcurge cronologic textele acestui autor
Text anterior       Text urmator
Nu puteti adauga comentarii acestui text
DEOARECE AUTORUL ACESTUI TEXT NU PERMITE COMENTARII SAU NU SUNTETI LOGAT!

  Comentariile userilor    
         
 
  Multumesc Elena, marti vorbim despre carti...cred ca ajung acasa si pot sa trec pe la
gara...

cu drag, tavy


Cristi frate, cred ca ma inadusi cu sperante, cu treceri si destine rasfirate-n fapte...
:))
cu drag, multam. tavy
 
Postat de catre Octavian Sergiu Ciurtin la data de 2007-10-07 02:51:08
         
 
  Această viață care ne pregătește permanent, această viață care se dăruiește pentru tine, pentru cei din jur...
Efortul sau eforturile nu-s lipsite de peripeții!
Unul este și acela prin care ai trecut!
Însă nu întâmplător...
Sufletul se metamorfozează!!!
El îți vorbește, îți răspunde!
Doar trebuie să-l asculți!
...
Ascultă-l, Tavy!!!
...
Un final cu un profund mesaj...
Vot de toamnă!
Cu drag și admirație,
Cristi
 
Postat de catre Cristi Stanculeasa la data de 2007-09-28 00:44:02
         
 
  Felicitari si numai bine! Ai un vot de la mine si astept un raspuns cu privire la carti.
 
Postat de catre Rodica Elena Lupu la data de 2007-09-27 12:53:39
         
 
  imi pare rau ca inca nu am acces la net.
corespondenta cu Coralia este dificila,
transmiterea (lipsa semmnal) este foarte grea din cauza ca trebuie sa ma deplasez in amonte multi chilometriiiiiii...
:)
imi cer scuze si va multumesc de bunele voastre intentii

multumesc Maria, multumesc Mariana, multumesc si iertati...
cu drag si dor, tavi

a consemnmat, Coralia.
 
Postat de catre Octavian Sergiu Ciurtin la data de 2007-09-26 23:45:59
         
 
  Te învață pietrele Semenicului, sihastrule, te trimit să spui oamenilor rostul zilelor. Ritmuri repezi poartă sufletul ca un șipot sărind din piatră în piatră. Acestea fiind spuse, unchieșule, dau votul și spusele le așez după ușă, să nu le sufle vântul precum unele stele de la texte. O zi fericită.  
Postat de catre Mariana Fulger la data de 2007-09-26 10:21:21
         
 
  Așa te vreau, Tavi! Răzbate ceva optimism în sfârșit printre rândurile de mai sus. dar tot draga de Coralia consemnează? Tu tot pe Semenic? Iți dau adresa de mail că aștept pozele promise: mia?grosu.yahoo.com.Frumos din partea ta că te-ai rdicat sfătos în picioare! Care vor înțelege că aurul curat și nu cel de alchimist se obține prin muncă se va și bucura de el. Care nu, îl va plăti într-o bună zi, că nimic nu rămâne neplătit. Cu drag, Maria  
Postat de catre Maria Grosu la data de 2007-09-25 23:02:12
     
Pseudonim
Parola
Nu am cont!
Am uitat parola!

 
Texte: 23924
Comentarii: 120160
Useri: 1423
 
 
  ADMINISTRARE