FORUM   CHAT  REVISTA EUROPEEA  AJUTOR  CONTACT    
arbitraj. miza - curățarea site-ului
Text postat de Octavian Sergiu Ciurtin
cu referire la problemele de aici :

http://www.europeea.ro/atelierliterar/index.php?afiseaza_articol_nelogat=21971

Exact ieri vroiam să dau pe un alt site literar ideea la care s-a gândit și domnul Peia. Asta trebuie de făcut, pt a avea un spațiu virtual de calitate : să concepi un sistem prin care omul să fie obligat să își asume identitatea. In spațiul virtual la care m-am referit, o tipă cu ,,nume,, de comedioară romantică nu îl mai lăsa pe un tip care are un volum scos, postează cu numele lui, e cunoscut, a făcut ceva până acum, etc. Și m-am gândit : de ce să se permită acest amestec grețos de persoane, personalități și anonimi la limita patologicului ? Cui servește ? Nici măcar numărului crescut de click-uri, fiindcă, până la urmă, site-ul parazitat de prea multe non-valori ajunge un cerc închis, de nivel cultural scăzut, o simplă mahala cu pretenții pseudo-literare.

Eu, dacă mi-aș face un site și nu aș urmări să câștig bani din el, cum e cazul acestuia, care nici măcar nu e înscris în trafic.ro and stuff, aș proceda așa : când vrei să te înscrii pe site, îmi trimiți pe mail copie de pe buletin, numele tău real, tot. Și, la cerere, să poți publica sub pseudonim DE OM, dar să știi mereu că nu poți sări calul fără să îți fie dată în vileag identitatea (cât timp îți vezi de literatură rămâi anonim, dar dacă te apucă puseuri belicoase / caterincoase și te iei ba de unul, ba de altul să îți asumi consecințele). Nu să își permită un oarecare să jignească, la nesfârșit, sau să strice imaginea unui scriitor, a unui om care chiar face ceva.

Domnule Corbu, ați văzut care a fost reacția mea la ce se întâmplă aici : am atras atenția, în câteva rânduri, că nu e ok și m-am cărat, între timp am scos o carte, mulțumesc editurii Vinea pt încredere și omului de cultură Nicolae Tzone, aici intru extrem de rar, iar acum chiar cred că e important să spun aceste lucruri, poate intențiile dumneavoastră bune nu se mai opresc în modalitățile discutabile de acțiune, de până acum.

Mai bine faceți curațenie, schimbați regulamentul, țineți oamenii de valoare care își asumă identitatea. Până una alta, iată că Ioan Peia e scârbit, Ionuț Caragea e scârbit, eu m-am cărat și cu ce rămâneți în schimb ? Cu un pseudonim care nu va fi niciodată nimic în literatura română, și care, în afară de un umor plafonat și dubios, nu are nimic ?

Nu vă supărați, e doar o supoziție : am bănuiala că dumnevoastră sunteți, în realitate, Ecsintescu și reușiți, astfel, să vă împliniți fațeta ludic-agresivă pe care v-o simt. Altfel nu se explică.

Îmi cer scuze dacă greșesc în supoziția mea, numai bine tuturor și atenție ce oameni pierdeți și scârbiți și mai ales pt cine și ce !
Parcurge cronologic textele acestui autor
Text anterior       Text urmator
Nu puteti adauga comentarii acestui text
DEOARECE AUTORUL ACESTUI TEXT NU PERMITE COMENTARII SAU NU SUNTETI LOGAT!

  Comentariile userilor    
         
 
  multumesc Valeriu, una calda una neagra ca-n viata sau ca la teatru...o masca plange alta rade!

multumesc Mariana pentru atentionare, mi-a scapat. a fost intuneric afara si frig, mi-au inghetat degetele pe tastatura...:) multumesc si de vot.
esti o dulce!

cu drag va multumesc de trecere si semn.

tavy
 
Postat de catre Octavian Sergiu Ciurtin la data de 2007-05-30 10:16:28
         
 
  Votez și eu,Tavy, cu rugămintea să renunți la niște i: a ne-ntâlni; să putem vorbi; aș fugi. Grozavă stare de spirit și carne ai creat. Mulțumesc pentru cuvânt. O zi fericită.  
Postat de catre Mariana Fulger la data de 2007-05-30 08:50:48
         
 
  Draga Tavy,
pot spune ca am ramas placut impresionata citind aceasta poezie. Ar fi multe de spus despre ea dar eu nu ma pricep sa fac comentarii lungi. Toata aprecierea mea ptr tine, esti un om deosebit, sensibil, un suflet cald si iubitor.
Ti-as da trei stele ptr ea. Dar sa stii ca ti le-am dat deja in clipa cand citesti aceste randuri.
Lasa iubirea sa se reverse din tine! Ii vei bucura pe toti cei din jur si tie insuti acest lucru iti va... vindeca inima de dor.

Cu drag si pretuire, Nico
 
Postat de catre Nicole Kumar la data de 2007-05-30 07:33:17
         
 
  Te facui sa razi de dimineata si tu ma faci in seara asta melancolic. Bravos !
Versuri foarte reusite. Felicitari, valeriu
 
Postat de catre Valeriu Cercel la data de 2007-05-30 05:22:33
         
 
  preluata dintr-o melodie veche de I. Micolov si prelucrata in asentimentul meu...

multumesc Cristi pentru semn si vot,

cu drag,

tavy
 
Postat de catre Octavian Sergiu Ciurtin la data de 2007-05-30 04:35:12
         
 
  Poem recomandat melancolicilor, romanticilor, visătorilor.
...
Eu cred că te cunosc!!!
...
Poate niciodată n-am să te întâlnesc, dar când te prind...
...
...te cunosc de-o veșnicie!
...
Votez cu drag și simpatie!
CRISTI S.

 
Postat de catre Cristi Stanculeasa la data de 2007-05-30 04:16:40
     
Pseudonim
Parola
Nu am cont!
Am uitat parola!

 
Texte: 23951
Comentarii: 120159
Useri: 1424
 
 
  ADMINISTRARE