FORUM   CHAT  REVISTA EUROPEEA  AJUTOR  CONTACT    
arbitraj. miza - curățarea site-ului
Text postat de Octavian Sergiu Ciurtin
cu referire la problemele de aici :

http://www.europeea.ro/atelierliterar/index.php?afiseaza_articol_nelogat=21971

Exact ieri vroiam să dau pe un alt site literar ideea la care s-a gândit și domnul Peia. Asta trebuie de făcut, pt a avea un spațiu virtual de calitate : să concepi un sistem prin care omul să fie obligat să își asume identitatea. In spațiul virtual la care m-am referit, o tipă cu ,,nume,, de comedioară romantică nu îl mai lăsa pe un tip care are un volum scos, postează cu numele lui, e cunoscut, a făcut ceva până acum, etc. Și m-am gândit : de ce să se permită acest amestec grețos de persoane, personalități și anonimi la limita patologicului ? Cui servește ? Nici măcar numărului crescut de click-uri, fiindcă, până la urmă, site-ul parazitat de prea multe non-valori ajunge un cerc închis, de nivel cultural scăzut, o simplă mahala cu pretenții pseudo-literare.

Eu, dacă mi-aș face un site și nu aș urmări să câștig bani din el, cum e cazul acestuia, care nici măcar nu e înscris în trafic.ro and stuff, aș proceda așa : când vrei să te înscrii pe site, îmi trimiți pe mail copie de pe buletin, numele tău real, tot. Și, la cerere, să poți publica sub pseudonim DE OM, dar să știi mereu că nu poți sări calul fără să îți fie dată în vileag identitatea (cât timp îți vezi de literatură rămâi anonim, dar dacă te apucă puseuri belicoase / caterincoase și te iei ba de unul, ba de altul să îți asumi consecințele). Nu să își permită un oarecare să jignească, la nesfârșit, sau să strice imaginea unui scriitor, a unui om care chiar face ceva.

Domnule Corbu, ați văzut care a fost reacția mea la ce se întâmplă aici : am atras atenția, în câteva rânduri, că nu e ok și m-am cărat, între timp am scos o carte, mulțumesc editurii Vinea pt încredere și omului de cultură Nicolae Tzone, aici intru extrem de rar, iar acum chiar cred că e important să spun aceste lucruri, poate intențiile dumneavoastră bune nu se mai opresc în modalitățile discutabile de acțiune, de până acum.

Mai bine faceți curațenie, schimbați regulamentul, țineți oamenii de valoare care își asumă identitatea. Până una alta, iată că Ioan Peia e scârbit, Ionuț Caragea e scârbit, eu m-am cărat și cu ce rămâneți în schimb ? Cu un pseudonim care nu va fi niciodată nimic în literatura română, și care, în afară de un umor plafonat și dubios, nu are nimic ?

Nu vă supărați, e doar o supoziție : am bănuiala că dumnevoastră sunteți, în realitate, Ecsintescu și reușiți, astfel, să vă împliniți fațeta ludic-agresivă pe care v-o simt. Altfel nu se explică.

Îmi cer scuze dacă greșesc în supoziția mea, numai bine tuturor și atenție ce oameni pierdeți și scârbiți și mai ales pt cine și ce !
Parcurge cronologic textele acestui autor
Text anterior       Text urmator
Nu puteti adauga comentarii acestui text
DEOARECE AUTORUL ACESTUI TEXT NU PERMITE COMENTARII SAU NU SUNTETI LOGAT!

  Comentariile userilor    
         
 
  Corectează reziduri = reziduuri

REZÍDUU, reziduuri, s.n. Rest rămas în urma unui proces chimic sau fizic efectuat asupra unui material brut. ♢ Reziduuri furajere = deșeuri din industria alimentară care pot fi valorificate în alimentația animalelor. ♦ Materie care se depune pe pereții sau pe fundul recipientelor în care se păstrează substanțe lichide

Comentariile lipsite de discernământ, nu fac decât să sporească ridicolul situației de-a nu ști să scrii corect în limba română. Despre fudulie există un foarte vechi proverb românesc.

Corectează greșelile sau textul va fin invalidat.
 
Postat de catre carpe diem la data de 2007-02-26 12:23:59
         
 
  multumesc Mariana, din suflet...
esti principesa discordiei... inter Liviu ssssssssssssssi
te recuperez...
:)))
 
Postat de catre Octavian Sergiu Ciurtin la data de 2007-02-25 00:23:01
         
 
  E în DOOM, Tavy, la pagina 688, normă recentă, să nu fie discuții. Ai pus iubire și speranță. Da, știam un râu ce curge liniștit... Cum schimbă timpul totul, și oamenii... și ca să nu-mi ies din obișnuință, un vot și o seară fericită.  
Postat de catre Mariana Fulger la data de 2007-02-24 20:11:51
         
 
  Mai caută... :)

 
Postat de catre Liviu S. Bordas la data de 2007-02-24 20:01:10
         
 
  multumesc Liviu,

reziduu =Rămășiță provenită în urma prelucrării chimice sau fizice a unui material brut...etc!

reziduuri= Cuvântul reziduuri nu a fost găsit. Rezultate aproximative (0)

multumesc iedera mea.:))
 
Postat de catre Octavian Sergiu Ciurtin la data de 2007-02-24 19:55:17
         
 
  Reziduuri. Cu doi u.
Asta fără nicio dorință de a lovi în spirit. Ci din dorința de a respecta spiritul. Pe cel al limbii romane.

Semnat: o algă. Sau o iederă, cum vrei. :)

 
Postat de catre Liviu S. Bordas la data de 2007-02-24 19:10:12
         
 
  am trecut pe la tine am lasat semn dar n-am spus nimic sa nu se interpreteze...

mulțumesc și bine-ai revenit!

drag tavy
 
Postat de catre Octavian Sergiu Ciurtin la data de 2007-02-24 18:40:56
         
 
  Molcom, Octavian te rog dacă vrei să schimbi „mărșăluind nervos” cu „învolburat ca niciodată”.
În rest sunt de acord cu tine.

Votez

Drag - Ralu
 
Postat de catre Raluca Oprita la data de 2007-02-24 18:36:22
     
Pseudonim
Parola
Nu am cont!
Am uitat parola!

 
Texte: 23889
Comentarii: 120201
Useri: 1420
 
 
  ADMINISTRARE