FORUM   CHAT  REVISTA EUROPEEA  AJUTOR  CONTACT    
arbitraj. miza - curatarea site-ului
Text postat de Octavian Sergiu Ciurtin
cu referire la problemele de aici :

http://www.europeea.ro/atelierliterar/index.php?afiseaza_articol_nelogat=21971

Exact ieri vroiam să dau pe un alt site literar ideea la care s-a gândit și domnul Peia. Asta trebuie de făcut, pt a avea un spațiu virtual de calitate : să concepi un sistem prin care omul să fie obligat să își asume identitatea. In spațiul virtual la care m-am referit, o tipă cu ,,nume,, de comedioară romantică nu îl mai lăsa pe un tip care are un volum scos, postează cu numele lui, e cunoscut, a făcut ceva până acum, etc. Și m-am gândit : de ce să se permită acest amestec grețos de persoane, personalități și anonimi la limita patologicului ? Cui servește ? Nici măcar numărului crescut de click-uri, fiindcă, până la urmă, site-ul parazitat de prea multe non-valori ajunge un cerc închis, de nivel cultural scăzut, o simplă mahala cu pretenții pseudo-literare.

Eu, dacă mi-aș face un site și nu aș urmări să câștig bani din el, cum e cazul acestuia, care nici măcar nu e înscris în trafic.ro and stuff, aș proceda așa : când vrei să te înscrii pe site, îmi trimiți pe mail copie de pe buletin, numele tău real, tot. Și, la cerere, să poți publica sub pseudonim DE OM, dar să știi mereu că nu poți sări calul fără să îți fie dată în vileag identitatea (cât timp îți vezi de literatură rămâi anonim, dar dacă te apucă puseuri belicoase / caterincoase și te iei ba de unul, ba de altul să îți asumi consecințele). Nu să își permită un oarecare să jignească, la nesfârșit, sau să strice imaginea unui scriitor, a unui om care chiar face ceva.

Domnule Corbu, ați văzut care a fost reacția mea la ce se întâmplă aici : am atras atenția, în câteva rânduri, că nu e ok și m-am cărat, între timp am scos o carte, mulțumesc editurii Vinea pt încredere și omului de cultură Nicolae Tzone, aici intru extrem de rar, iar acum chiar cred că e important să spun aceste lucruri, poate intențiile dumneavoastră bune nu se mai opresc în modalitățile discutabile de acțiune, de până acum.

Mai bine faceți curațenie, schimbați regulamentul, țineți oamenii de valoare care își asumă identitatea. Până una alta, iată că Ioan Peia e scârbit, Ionuț Caragea e scârbit, eu m-am cărat și cu ce rămâneți în schimb ? Cu un pseudonim care nu va fi niciodată nimic în literatura română, și care, în afară de un umor plafonat și dubios, nu are nimic ?

Nu vă supărați, e doar o supoziție : am bănuiala că dumnevoastră sunteți, în realitate, Ecsintescu și reușiți, astfel, să vă împliniți fațeta ludic-agresivă pe care v-o simt. Altfel nu se explică.

Îmi cer scuze dacă greșesc în supoziția mea, numai bine tuturor și atenție ce oameni pierdeți și scârbiți și mai ales pt cine și ce !
Parcurge cronologic textele acestui autor
Text anterior       Text urmator
Nu puteti adauga comentarii acestui text
DEOARECE AUTORUL ACESTUI TEXT NU PERMITE COMENTARII SAU NU SUNTETI LOGAT!

  Comentariile userilor    
         
 
  lerui ler ramane intre noi si vechi, intre noi si ei ..:)))
cui mult drag tavy
 
Postat de catre Octavian Sergiu Ciurtin la data de 2006-12-18 21:42:26
         
 
  este obeliscul fintei noastre traite/n remuscari...
iarta/mi tagada...
tavy
 
Postat de catre Octavian Sergiu Ciurtin la data de 2006-12-18 21:40:22
         
 
  Ral! DUPA MULTE LUPTE SECULARE...
ai reusit sa plonjezi in ograda mea
n-ai venit cu mana goala
ai adus ceva cu ea....
un u din distributie, un u din delasare, un u din vaicareala zilei catre noaptea, ingeriulor care vreaU SI POPT....
tu Ral poti eu nu mai pot...
dar sunt alaturi de tine azi si maine si ieri si...
sa fim impreuna tustrei
viata merge inainte...
multam tie...
cu drag tavy
 
Postat de catre Octavian Sergiu Ciurtin la data de 2006-12-18 21:36:44
         
 
  "Lerui ler"... dintr-un suflet de copil, pentru că toți devenim, la acest colin, copii.
(ai "mâncat" un "u" la "steluțele s-au pripit")

drag - Ralu
 
Postat de catre Raluca Oprita la data de 2006-12-18 20:22:58
         
 
  am îmbracat prin tradiție defrișarea nerațională a pădurilor noastre de brazi.sărbătorile creștine sunt un factor de bucurie de sinceritate și de dragoste aduse nașterii noastre prin fiul Domnului
nu un prilej de indestulare financiară...
este daca vrei acest poem, cu drag făcut despre credința spirituală si datina la noi

multumesc Mariana cred că ai inteles of-ul meu.

saptamana mare sa fie si saptamana luminata din sufletul tau de mamă și de soție. și să nu uităm și de părinții nostrii că incă mai suntem copii
sa le aduca sanatate si bucurie prin noi si prin năzuințele noastre
cu drag tavy
 
Postat de catre Octavian Sergiu Ciurtin la data de 2006-12-18 17:02:44
         
 
  Ai îmbrăcat pomul de Crăciun în fantezii, avea fanteziile lui, lumina le știe pe fiecare și le răsfață, cu raze de soare, cu raze de lună și de stele. Steluțele s-au pripit, te rog să fii atent la acorduri, una câte una să se răcească, am avut dreptate, lumina răsfață frunzele aciculare și le dă viață, chiar dacă ferăstrăul sau toporul a retezat trunchiul întregului. Ești un maestru al simțirii. Votez. O zi fericită.  
Postat de catre Mariana Fulger la data de 2006-12-18 15:37:16
     
Pseudonim
Parola
Nu am cont!
Am uitat parola!

 
Texte: 23889
Comentarii: 120201
Useri: 1420
 
 
  ADMINISTRARE