FORUM   CHAT  REVISTA EUROPEEA  AJUTOR  CONTACT    
arbitraj. miza - curatarea site-ului
Text postat de Octavian Sergiu Ciurtin
cu referire la problemele de aici :

http://www.europeea.ro/atelierliterar/index.php?afiseaza_articol_nelogat=21971

Exact ieri vroiam să dau pe un alt site literar ideea la care s-a gândit și domnul Peia. Asta trebuie de făcut, pt a avea un spațiu virtual de calitate : să concepi un sistem prin care omul să fie obligat să își asume identitatea. In spațiul virtual la care m-am referit, o tipă cu ,,nume,, de comedioară romantică nu îl mai lăsa pe un tip care are un volum scos, postează cu numele lui, e cunoscut, a făcut ceva până acum, etc. Și m-am gândit : de ce să se permită acest amestec grețos de persoane, personalități și anonimi la limita patologicului ? Cui servește ? Nici măcar numărului crescut de click-uri, fiindcă, până la urmă, site-ul parazitat de prea multe non-valori ajunge un cerc închis, de nivel cultural scăzut, o simplă mahala cu pretenții pseudo-literare.

Eu, dacă mi-aș face un site și nu aș urmări să câștig bani din el, cum e cazul acestuia, care nici măcar nu e înscris în trafic.ro and stuff, aș proceda așa : când vrei să te înscrii pe site, îmi trimiți pe mail copie de pe buletin, numele tău real, tot. Și, la cerere, să poți publica sub pseudonim DE OM, dar să știi mereu că nu poți sări calul fără să îți fie dată în vileag identitatea (cât timp îți vezi de literatură rămâi anonim, dar dacă te apucă puseuri belicoase / caterincoase și te iei ba de unul, ba de altul să îți asumi consecințele). Nu să își permită un oarecare să jignească, la nesfârșit, sau să strice imaginea unui scriitor, a unui om care chiar face ceva.

Domnule Corbu, ați văzut care a fost reacția mea la ce se întâmplă aici : am atras atenția, în câteva rânduri, că nu e ok și m-am cărat, între timp am scos o carte, mulțumesc editurii Vinea pt încredere și omului de cultură Nicolae Tzone, aici intru extrem de rar, iar acum chiar cred că e important să spun aceste lucruri, poate intențiile dumneavoastră bune nu se mai opresc în modalitățile discutabile de acțiune, de până acum.

Mai bine faceți curațenie, schimbați regulamentul, țineți oamenii de valoare care își asumă identitatea. Până una alta, iată că Ioan Peia e scârbit, Ionuț Caragea e scârbit, eu m-am cărat și cu ce rămâneți în schimb ? Cu un pseudonim care nu va fi niciodată nimic în literatura română, și care, în afară de un umor plafonat și dubios, nu are nimic ?

Nu vă supărați, e doar o supoziție : am bănuiala că dumnevoastră sunteți, în realitate, Ecsintescu și reușiți, astfel, să vă împliniți fațeta ludic-agresivă pe care v-o simt. Altfel nu se explică.

Îmi cer scuze dacă greșesc în supoziția mea, numai bine tuturor și atenție ce oameni pierdeți și scârbiți și mai ales pt cine și ce !
Parcurge cronologic textele acestui autor
Text anterior       Text urmator
Nu puteti adauga comentarii acestui text
DEOARECE AUTORUL ACESTUI TEXT NU PERMITE COMENTARII SAU NU SUNTETI LOGAT!

  Comentariile userilor    
         
 
  Elenuta pe faza esti draga cu cromozomi cu tot:))
da fain m-ai luat draga :))
multumesc de trecere si semn
cu drag tavy
 
Postat de catre Octavian Sergiu Ciurtin la data de 2006-12-04 22:52:26
         
 
  sa traiti bine in duminica orbului, intoxicati cu alea-alea de sarpe|:)
cromozomi, tavy, corecteaza, te rog..in loc de cromozoni, scrie..CROMOZOMI
 
Postat de catre ambigua departare la data de 2006-12-04 15:09:13
         
 
  chestia asta cu mamaliga explodata merge de minune cu...:))Photobucket - Video and Image Hosting  
Postat de catre ambigua departare la data de 2006-12-04 15:06:58
         
 
  erata
sufleteste este permanent in legatura...
iarta-ma!
 
Postat de catre Octavian Sergiu Ciurtin la data de 2006-12-04 14:48:25
         
 
  Romanul este Roman unde-l pui si e si nationalist chiar daca nu o recunoaste.
sufleteste este permanenta in legatura cu conationalul sau oriunde-i plecat si tramura, traieste si spera in mai binele lui si al aproapelui.
dar legile pamantene il marginalizeaza il indobitoceste (prin prizma materialului...)
este nevoit sa-si paraseasca tara ,familia, pe cei dragi doar pentru o farama de bunastare.
prin el si mama Romanie este fericita si spera.
multumesc draga Mariana de popas vot si zambet!
cu drag tavy
 
Postat de catre Octavian Sergiu Ciurtin la data de 2006-12-04 14:46:25
         
 
  Înciudat rău mai ești, maestre. Românul e doar visător, cred că cel mai visător balcanic. Visează încă să fie bine, deși, drept cugetând, s-a cam dus încornuratului totul. Mă uit doar cum scade nefericita asta de valută pe care și-o câștigă săracul muncind departe de ai săi cu anul. Cum se apropie sărbătorile, parcă intră la gheață. E și aceasta o măsură de a da fiecărui român dreptul de a trăi demn într-o țară a tuturor posibilităților. Votez. O zi mai fericită.  
Postat de catre Mariana Fulger la data de 2006-12-04 05:42:43
     
Pseudonim
Parola
Nu am cont!
Am uitat parola!

 
Texte: 23889
Comentarii: 120201
Useri: 1420
 
 
  ADMINISTRARE