FORUM   CHAT  REVISTA EUROPEEA  AJUTOR  CONTACT    
arbitraj. miza - curatarea site-ului
Text postat de Corneliu Traian Atanasiu
cu referire la problemele de aici :

http://www.europeea.ro/atelierliterar/index.php?afiseaza_articol_nelogat=21971

Exact ieri vroiam să dau pe un alt site literar ideea la care s-a gândit și domnul Peia. Asta trebuie de făcut, pt a avea un spațiu virtual de calitate : să concepi un sistem prin care omul să fie obligat să își asume identitatea. In spațiul virtual la care m-am referit, o tipă cu ,,nume,, de comedioară romantică nu îl mai lăsa pe un tip care are un volum scos, postează cu numele lui, e cunoscut, a făcut ceva până acum, etc. Și m-am gândit : de ce să se permită acest amestec grețos de persoane, personalități și anonimi la limita patologicului ? Cui servește ? Nici măcar numărului crescut de click-uri, fiindcă, până la urmă, site-ul parazitat de prea multe non-valori ajunge un cerc închis, de nivel cultural scăzut, o simplă mahala cu pretenții pseudo-literare.

Eu, dacă mi-aș face un site și nu aș urmări să câștig bani din el, cum e cazul acestuia, care nici măcar nu e înscris în trafic.ro and stuff, aș proceda așa : când vrei să te înscrii pe site, îmi trimiți pe mail copie de pe buletin, numele tău real, tot. Și, la cerere, să poți publica sub pseudonim DE OM, dar să știi mereu că nu poți sări calul fără să îți fie dată în vileag identitatea (cât timp îți vezi de literatură rămâi anonim, dar dacă te apucă puseuri belicoase / caterincoase și te iei ba de unul, ba de altul să îți asumi consecințele). Nu să își permită un oarecare să jignească, la nesfârșit, sau să strice imaginea unui scriitor, a unui om care chiar face ceva.

Domnule Corbu, ați văzut care a fost reacția mea la ce se întâmplă aici : am atras atenția, în câteva rânduri, că nu e ok și m-am cărat, între timp am scos o carte, mulțumesc editurii Vinea pt încredere și omului de cultură Nicolae Tzone, aici intru extrem de rar, iar acum chiar cred că e important să spun aceste lucruri, poate intențiile dumneavoastră bune nu se mai opresc în modalitățile discutabile de acțiune, de până acum.

Mai bine faceți curațenie, schimbați regulamentul, țineți oamenii de valoare care își asumă identitatea. Până una alta, iată că Ioan Peia e scârbit, Ionuț Caragea e scârbit, eu m-am cărat și cu ce rămâneți în schimb ? Cu un pseudonim care nu va fi niciodată nimic în literatura română, și care, în afară de un umor plafonat și dubios, nu are nimic ?

Nu vă supărați, e doar o supoziție : am bănuiala că dumnevoastră sunteți, în realitate, Ecsintescu și reușiți, astfel, să vă împliniți fațeta ludic-agresivă pe care v-o simt. Altfel nu se explică.

Îmi cer scuze dacă greșesc în supoziția mea, numai bine tuturor și atenție ce oameni pierdeți și scârbiți și mai ales pt cine și ce !
Parcurge cronologic textele acestui autor
Text anterior       Text urmator
Nu puteti adauga comentarii acestui text
DEOARECE AUTORUL ACESTUI TEXT NU PERMITE COMENTARII SAU NU SUNTETI LOGAT!

  Comentariile userilor    
         
 
  D-le atanasiu,
nici nu am vrut sa insinuez ca va-ti fi asumat intreaga =opera= de postare.
am lasat un semn de dragul lui Blaga pe care stiti cat de mult il admir si pt textul dmv.

Multumesc.
 
Postat de catre xx xx la data de 2006-06-11 22:38:42
         
 
 
IVS n-a fost niciodată prea subtil. Nu degeaba l-ai ales ca pseudonim.

 
Postat de catre Corneliu Traian Atanasiu la data de 2006-06-11 19:34:55
         
 
 
Dana, am consemnat, cum știi, că am fost colaboratori:

"În acest an, din ambiția mea, cu ajutorul lui Dumnezeu și al Danei Mușat, care s-a oferit să mă ajute, dar și al celor ce au acționat singuri, au mai fost introduse încă 352 de poeme." (http://www.agonia.ro/index.php/article/140481/index.html)

Îți mulțumesc încă o dată pentru susținere.

 
Postat de catre Corneliu Traian Atanasiu la data de 2006-06-11 17:27:50
         
 
 
Dana, am consemnat, cum știi, că am fost colaboratori:

"În acest an, din ambiția mea, cu ajutorul lui Dumnezeu și al Danei Mușat, care s-a oferit să mă ajute, dar și al celor ce au acționat singuri, au mai fost introduse încă 352 de poeme." (http://www.agonia.ro/index.php/article/140481/index.html)

Îți mulțumesc încă o dată pentru susținere.

 
Postat de catre Corneliu Traian Atanasiu la data de 2006-06-11 17:26:59
         
 
  si mie [daaa??] , dar ce legatura are cu lorelai ?
nene Corneliu, semn de slabiciune din partea dvs.
 
Postat de catre Rotaru Alexandra la data de 2006-06-11 17:25:50
         
 
  D-le Atanasiu, cu drag de Blaga si de frumosul itinerariu in poeziile sale, las aici un semn.
multe din poeziile de pe site-ul ala sunt puse si de mine. Nu asa multe cate ati postat dmv., dar sunt.
Pentru ca si mie imi place Blaga.
 
Postat de catre xx xx la data de 2006-06-11 17:19:26
         
 
  Ialin, ai și n-ai dreptate. Dacă ai să te uiți pe agonie, peste jumătate din poeziile lui Blaga (acum toate pe site) sînt introduse de mine. Și nu degeaba, vreau să-mi ajut cititorii să poată accesa și poate și gusta în viitor poezia lui Blaga care mie îmi este la suflet. De suflet.

Cuvintele spun multe și de toate. Unele o spun cu accente gigea, altele caca.

 
Postat de catre Corneliu Traian Atanasiu la data de 2006-06-11 13:42:10
         
 
  Domnule Atanasiu, trebuie sa recunosc faptul ca cel mai tare site e acela care-l promoveaza pe altul punandu-se pe sine in umbra. Felicitari...Intr-o lume de lupte si polemici si intepari intre membrii unor siteuri eu l-as numi "sabotaj"...:)
Just Kidding!!!
Ialin
 
Postat de catre nicaieri nimeni la data de 2006-06-11 10:38:05
     
Pseudonim
Parola
Nu am cont!
Am uitat parola!

 
Texte: 23823
Comentarii: 120255
Useri: 1414
 
 
  ADMINISTRARE