FORUM   CHAT  REVISTA EUROPEEA  AJUTOR  CONTACT    
EDITORI
Text postat de Emanuel Cristescu
Se caută voluntari competenți și cu ceva timp liber pe care să-l dedice Europeei, pentru funcția de editor.

Sunt multe comentarii și texte, în editură, necitite. Probabil mulți editori vor fi fiind încă în vacanță.

Aștept oferte pe adresa [email protected] Selecția se va face pe baza ofertelor și a analizării paginilor personale ale ofertanților. Și a tactului de a fi editor.
Parcurge cronologic textele acestui autor
Text anterior       Text urmator
Nu puteti adauga comentarii acestui text
DEOARECE AUTORUL ACESTUI TEXT NU PERMITE COMENTARII SAU NU SUNTETI LOGAT!

  Comentariile userilor    
         
 
  Kosta Vianu- dvs mereu sustineti ideea autorului care se poate desprinde de viata personala atat de mult incat poate face credibila o traire care ii e sau ii devine straina. Chiar nu v-ati gandit nicio clipa ca... nici macar o clipa? hmm
am pus un semn de intrebare- a nu se intelege ca sustin pe cineva
 
Postat de catre . Fiinta la data de 2008-08-29 05:07:16
         
 
  Ei, nu mai spune!  
Postat de catre ioan peia la data de 2008-08-28 22:28:45
         
 
  Peia, scade-mi un punct din notă, dar acum, pînă nu te enervezi și începi să înghiți litere, Ori să uiți și alte semne de punctuație.  
Postat de catre latunski criticul la data de 2008-08-28 22:00:30
         
 
  Latunski,
Un critic așa mare, ca tine, se recomandă a ști, mai întîi, și oleacă de gramatică, ce zici?
"Așa, scriu despre mediocrii..." se scrie nearticulat, bebe!
 
Postat de catre ioan peia la data de 2008-08-28 21:51:33
         
 
  Alena,
Pentru că aș fi scris absolut imbecil, am ales varianta de a fi critic. Așa, scriu despre mediocrii și îmi păstrez intacte uriașele orgolii.
Pentru că sînt inteligent, pot să mă confrunt cu minuscula minoritate din care faci parte. Deci rămîn pe uliță pînă se face noaptea, apoi mă chiorăsc la monitor pînă mă dor ochii.
Și pentru că nu sînt doar critic, ci chiar Criticul Latunski, îl voi cita pe messire Woland: "- Ce să-i faci, răspunse meditativ magul, sînt oameni ca toți oamenii..ușuratici... ce să-i faci[...] oameni obișnuiți..."
 
Postat de catre latunski criticul la data de 2008-08-28 21:43:00
         
 
  exagerati , dle. K.
siteurile literare sint in principal pt cei care scriu absolut imbecil si pt cei care scriu mediocru dar au orgolii uriase

mai e si o exceptie, o minuscula minoritate :).. a celor care incearca, vor sa se confrunte cu pareri inteligente si apoi se retrag, inevitabil, in cochilia lor, ca doar ce e de gasit pe aici.., orgolii si micimi avem si pe ulita, nu tre' sa ne mai stricam si okii la monitor pt concluiza asta
 
Postat de catre alena haiduc la data de 2008-08-28 19:33:45
         
 
  Nu mai cautati aiurea editori, maestre! Nu-l aveti langa dumneavoastra pre talentatul exintescu? El, sarmanul, de-abia asteapta, iar de "voluntar" il stim cu totii cat de mult este!
Asemenea, si Lenutza, cred ca si domnia sa ar... De ce sa nu...? Ca doar de Vasile Munteanu ati scapat, de Aurel Ganea, asemenea, multi autori de valoare nu mai publica pe-aici din sentimente care le apartin, iar nonvalori ca mine, care mai mult va incurca, vor pleca in curand. Daca doriti cu adevarat asanarea morala a acestei pagini, urmati-mi sfatul dezinteresat. Un demon mic si urat imi sopteste in urechea stanga ca asta e un gand care nu va da pace de mult. De ce nu i-ati da curs? In fond, cei care scriu prost, cei cu scrisul in continua degradare, cei tinzand spre non-valoare, cum prea-bine v-ati exprimat in luminatorul editorial, merita improscati, nu-i asa, cu invectiva stenica a valorosului colaborator. La rigoare v-ati mai putea scarpina buzunarul de cativa leuti, acolo, de-o votca. Merita! La mai mare, spre o cat mai curata si mai spalata Europee! Kostanu
 
Postat de catre sters sters la data de 2008-08-28 07:32:07
         
 
  sint ferm interesata :)  
Postat de catre alena haiduc la data de 2008-08-28 01:30:46
         
 
  Poate e interesat Radu Stefanescu.  
Postat de catre Danuz Daniel la data de 2008-08-27 22:59:21
     
Pseudonim
Parola
Nu am cont!
Am uitat parola!

 
Texte: 23793
Comentarii: 120206
Useri: 1414
 
 
  ADMINISTRARE