FORUM   CHAT  REVISTA EUROPEEA  AJUTOR  CONTACT    
arbitraj. miza - curatarea site-ului
Text postat de CUM SE VEDE
cu referire la problemele de aici :

http://www.europeea.ro/atelierliterar/index.php?afiseaza_articol_nelogat=21971

Exact ieri vroiam să dau pe un alt site literar ideea la care s-a gândit și domnul Peia. Asta trebuie de făcut, pt a avea un spațiu virtual de calitate : să concepi un sistem prin care omul să fie obligat să își asume identitatea. In spațiul virtual la care m-am referit, o tipă cu ,,nume,, de comedioară romantică nu îl mai lăsa pe un tip care are un volum scos, postează cu numele lui, e cunoscut, a făcut ceva până acum, etc. Și m-am gândit : de ce să se permită acest amestec grețos de persoane, personalități și anonimi la limita patologicului ? Cui servește ? Nici măcar numărului crescut de click-uri, fiindcă, până la urmă, site-ul parazitat de prea multe non-valori ajunge un cerc închis, de nivel cultural scăzut, o simplă mahala cu pretenții pseudo-literare.

Eu, dacă mi-aș face un site și nu aș urmări să câștig bani din el, cum e cazul acestuia, care nici măcar nu e înscris în trafic.ro and stuff, aș proceda așa : când vrei să te înscrii pe site, îmi trimiți pe mail copie de pe buletin, numele tău real, tot. Și, la cerere, să poți publica sub pseudonim DE OM, dar să știi mereu că nu poți sări calul fără să îți fie dată în vileag identitatea (cât timp îți vezi de literatură rămâi anonim, dar dacă te apucă puseuri belicoase / caterincoase și te iei ba de unul, ba de altul să îți asumi consecințele). Nu să își permită un oarecare să jignească, la nesfârșit, sau să strice imaginea unui scriitor, a unui om care chiar face ceva.

Domnule Corbu, ați văzut care a fost reacția mea la ce se întâmplă aici : am atras atenția, în câteva rânduri, că nu e ok și m-am cărat, între timp am scos o carte, mulțumesc editurii Vinea pt încredere și omului de cultură Nicolae Tzone, aici intru extrem de rar, iar acum chiar cred că e important să spun aceste lucruri, poate intențiile dumneavoastră bune nu se mai opresc în modalitățile discutabile de acțiune, de până acum.

Mai bine faceți curațenie, schimbați regulamentul, țineți oamenii de valoare care își asumă identitatea. Până una alta, iată că Ioan Peia e scârbit, Ionuț Caragea e scârbit, eu m-am cărat și cu ce rămâneți în schimb ? Cu un pseudonim care nu va fi niciodată nimic în literatura română, și care, în afară de un umor plafonat și dubios, nu are nimic ?

Nu vă supărați, e doar o supoziție : am bănuiala că dumnevoastră sunteți, în realitate, Ecsintescu și reușiți, astfel, să vă împliniți fațeta ludic-agresivă pe care v-o simt. Altfel nu se explică.

Îmi cer scuze dacă greșesc în supoziția mea, numai bine tuturor și atenție ce oameni pierdeți și scârbiți și mai ales pt cine și ce !
Parcurge cronologic textele acestui autor
Text anterior       Text urmator
Nu puteti adauga comentarii acestui text
DEOARECE AUTORUL ACESTUI TEXT NU PERMITE COMENTARII SAU NU SUNTETI LOGAT!

  Comentariile userilor    
         
 
  cred că s-a uitat imediat după discuția aceea. :(  
Postat de catre Stan Papusa la data de 2007-10-30 08:29:49
         
 
 
Mulțumesc, păpușă, spune-i persoanei să citească ea însăși despre ce-i vorba și să vadă produsul finit (vorba vine, de fapt, rebutat) al meșterului Corbu. Internetul permite oricui să ajungă la sursă. De ce să folosim telefonul fără fir.

 
Postat de catre CUM SE VEDE la data de 2007-10-30 08:12:37
         
 
  se spune ca sunteti domnul Corneliu Traian Atanasiu. Nu stiu daca este asa, dar daca da vreau sa va spun o chestiune: cunosc o persoana care va stie si cand i-am spus care e conduita dumneavoastra pe site a ramas paf. Avea impresia ca sunteti un ganditor, un om foarte serios, parca nici nu ma credea.Trageti singur concluziile.  
Postat de catre Stan Papusa la data de 2007-10-30 07:06:26
         
 
 
Sînteți admirabili toți trei, produse get-beget ale site-ului. Adevărată școală. Patronul se poate lăuda cu voi. De fapt, o și face. Vă merită.

 
Postat de catre CUM SE VEDE la data de 2007-10-29 22:34:36
         
 
 
'un corp cufundat într-un fluid este împins de către fluid, de jos în sus, cu o forță proporțională cu greutatea volumului de lichid dezlocuit.'

nu numai ca ati invalidat acest principiu... mai mult de atat /desi/ constient de propria scufundare, asfixiat si cu nivelul oxigenului sub minimum continuati o sarada in/existentiala...ati inchis odata 'mustaria' in pragul toamnei!!!...esec dupa esec este greu sa mai gasiti punctul de echilibru.../sincer/ ati ratat momentul cand inca se mai putea reabilita centrul de greutate...va compatimesc donn proffessore!...oricat de generos este semenul in situatia dvs. aveti doua alternative: continuati cu aceste texte care nu au nicio relevanta / nu fac altceva decat sa va descalifice ca persoana (si care inevitabil vor atinge un punct cu sens de lehamite personala!)...ori va opriti si lasati timpul sa ne ajute sa uitam / ceea ce nu este garantat!

parere personala: nu o sa va opriti fiindca nu aveti nici tinuta nici inteligenta nici blandetea!...si cand ma gandesc la textele publicate anterior de dvs. pot sa afirm ca sunteti o persoana bolnava de ipocrizie!...traiti intr-o 'bula cu aer fals'...invatati sa traiti!

goia

 
Postat de catre nula nada la data de 2007-10-29 21:29:02
         
 
  Umorul tău este lipsit de detentă, adipos și fleșcăit ca slănina rîncedă pe care-ți tîrîi brișca boantă.

postat de chiar asa

Maestre, ești beton la secțiunea autoportret. Umorul meu e fix ca matale. Doar nu voiai să scot din ladă sculele de zile mari.

Mai am doar o nedumerire: ca să-mi tîrîi brișca pe slăninile rîncede-ți, de ce ar trebui să fie mai ascuțită? Taie brici... Atîta doar că, după aia, mi-e silă s-o curăț.

Am încercat și o clonă, după cum vezi. Cu brișca boantă. Puah!...


 
Postat de catre Liviu S. Bordas la data de 2007-10-29 18:29:41
         
 
  CTA ... sa iti dezvalui sursa esecului tau puturos pe acest site: esti nesimtit. Ce ura te trece prin vintre de nu doresti decat distrugere si folosesti toata forta eseistica in aceasta directie? Semeni cu un caine sa miroasa acolo unde a urinat mai devreme. Nimeni nu se fereste de critica atata vreme cat ea este constructiva... Nu ne spui nimic interesant, doar latrii fara noima aproape paranoid dupa clone, ne sacai si ne enervezi. Daca asta ti-ai propus ei bine ti-ai atins scopul in cazul meu (Liviu, Cristescu sunt prea domni pentru tine). Sigur nu se ascunde in spatele acestei incrancenari o tara ascunsa: o prostata netratata, un sfincter slab, probleme cu ficatul (iti cam duhneste gura) etc...? In acest caz exista o explicatie (nu o justificare) si putem fi intelegatori. Dar altfel nu poti sustine parada de nihilism cu care ne improsti...

Dixit
Cristian Vasiliu

PS Imi propun sa te ignor. Si ca sa nu crezi ca am (sau am avut ceva personal) cu tine recunosc ca intr-o vreme gaseam eseurile tale interesante (in celelalte domenii: epigrama, etc... insa erai si esti submediocru)... Pacat...
 
Postat de catre Cristian Vasiliu la data de 2007-10-29 17:41:44
Parcurge cronologic comentariile acestui autor
Text anterior       Text urmator
         
 
 
Umorul tău este lipsit de detentă, adipos și fleșcăit ca slănina rîncedă pe care-ți tîrîi brișca boantă.

Chiar așa, schimonoseala asta e doar o mască? Îi tare urîcioasă. Zău. De ce nu încerci o clonă? Știi doar că 80% din membri sînt clone. Surîzătoare.

 
Postat de catre CUM SE VEDE la data de 2007-10-29 15:18:02
         
 
  Îmi pare realmente rău pentru suferința unei ființe atît de suave ca dragul de Liviu.
chiar asa

Ce pot să spun? Cam ce spunea Dabija.
Mă gîtuie emoția...
Ție-ți pare rău de suferința mea, mie-mi pare rău de neputința ta. Mai că am putea fi prieteni. Ce mă împiedică oare?...

Mirosul de nesuportat vine de la clonele intrate deja în putrefacție. Îngroapă-le creștinește, maestre. Inclusiv pe cea de față. Oricum știe toată lumea cine e sub masca ei.

 
Postat de catre Liviu S. Bordas la data de 2007-10-29 14:35:48
     
Pseudonim
Parola
Nu am cont!
Am uitat parola!

 
Texte: 23815
Comentarii: 120249
Useri: 1414
 
 
  ADMINISTRARE