FORUM   CHAT  REVISTA EUROPEEA  AJUTOR  CONTACT    
arbitraj. miza - curatarea site-ului
Text postat de Corneliu Traian Atanasiu
cu referire la problemele de aici :

http://www.europeea.ro/atelierliterar/index.php?afiseaza_articol_nelogat=21971

Exact ieri vroiam să dau pe un alt site literar ideea la care s-a gândit și domnul Peia. Asta trebuie de făcut, pt a avea un spațiu virtual de calitate : să concepi un sistem prin care omul să fie obligat să își asume identitatea. In spațiul virtual la care m-am referit, o tipă cu ,,nume,, de comedioară romantică nu îl mai lăsa pe un tip care are un volum scos, postează cu numele lui, e cunoscut, a făcut ceva până acum, etc. Și m-am gândit : de ce să se permită acest amestec grețos de persoane, personalități și anonimi la limita patologicului ? Cui servește ? Nici măcar numărului crescut de click-uri, fiindcă, până la urmă, site-ul parazitat de prea multe non-valori ajunge un cerc închis, de nivel cultural scăzut, o simplă mahala cu pretenții pseudo-literare.

Eu, dacă mi-aș face un site și nu aș urmări să câștig bani din el, cum e cazul acestuia, care nici măcar nu e înscris în trafic.ro and stuff, aș proceda așa : când vrei să te înscrii pe site, îmi trimiți pe mail copie de pe buletin, numele tău real, tot. Și, la cerere, să poți publica sub pseudonim DE OM, dar să știi mereu că nu poți sări calul fără să îți fie dată în vileag identitatea (cât timp îți vezi de literatură rămâi anonim, dar dacă te apucă puseuri belicoase / caterincoase și te iei ba de unul, ba de altul să îți asumi consecințele). Nu să își permită un oarecare să jignească, la nesfârșit, sau să strice imaginea unui scriitor, a unui om care chiar face ceva.

Domnule Corbu, ați văzut care a fost reacția mea la ce se întâmplă aici : am atras atenția, în câteva rânduri, că nu e ok și m-am cărat, între timp am scos o carte, mulțumesc editurii Vinea pt încredere și omului de cultură Nicolae Tzone, aici intru extrem de rar, iar acum chiar cred că e important să spun aceste lucruri, poate intențiile dumneavoastră bune nu se mai opresc în modalitățile discutabile de acțiune, de până acum.

Mai bine faceți curațenie, schimbați regulamentul, țineți oamenii de valoare care își asumă identitatea. Până una alta, iată că Ioan Peia e scârbit, Ionuț Caragea e scârbit, eu m-am cărat și cu ce rămâneți în schimb ? Cu un pseudonim care nu va fi niciodată nimic în literatura română, și care, în afară de un umor plafonat și dubios, nu are nimic ?

Nu vă supărați, e doar o supoziție : am bănuiala că dumnevoastră sunteți, în realitate, Ecsintescu și reușiți, astfel, să vă împliniți fațeta ludic-agresivă pe care v-o simt. Altfel nu se explică.

Îmi cer scuze dacă greșesc în supoziția mea, numai bine tuturor și atenție ce oameni pierdeți și scârbiți și mai ales pt cine și ce !
Parcurge cronologic textele acestui autor
Text anterior       Text urmator
Nu puteti adauga comentarii acestui text
DEOARECE AUTORUL ACESTUI TEXT NU PERMITE COMENTARII SAU NU SUNTETI LOGAT!

  Comentariile userilor    
         
 
  eu nu abandonez niciodata un om in care cred, asta just!!...indiferent cum este filtrat prin optica snobismului...ai facut afirmatii, prin care ai jignit sau depreciat persoane...si crede-ma, viata asta este mult mai condimentata, mai necajita, mai imbecila, mai exuberanta, mai ne-ortodoxa, mai jegoasa, decat doresti tu sa lasi impresia- subiectiv- snob- artificial...si cat sunt in viata, stau langa cel mai mizerabil om, in vazul tuturor, atat timp cat cred in el...si viata in pantecul ei, este cea simtita, suferita, iubita, traita...de cele mai multe ori, sau 99%, in afara f...lui de condei, asta just...goia  
Postat de catre nula nada la data de 2006-08-22 08:25:29
         
 
 
Gina, abandonează și tu partizanatul cu un ins decăzut, aici nu este azil. Și chiar și în unele azile pentru cei ce intră în criză se folosesc mijloace de a-i calma. Și dacă zici că îți aparține, creștinește ar fi să-l iei acasă.

Și, mă rog, cine sîntem "noi", pe cine zici că reprezinți cu atîta aplomb? Pe cei care scriu comuri în genul pe care îl agreezi?

 
Postat de catre Corneliu Traian Atanasiu la data de 2006-08-22 08:15:41
         
 
  si mai mult de atat...abandoneaza ideea, este mai decent si mai crestineste...nu, nu ne intereseaza, goia  
Postat de catre nula nada la data de 2006-08-22 07:23:52
         
 
  istoria, este atat de scurta, incat se chiar termina...adica, Kaput, finish, gata!!...asta e, nu ne intereseaza, nu suntem dependenti de ea, gata...adica o...

goia, serios
 
Postat de catre nula nada la data de 2006-08-22 04:24:52
     
Pseudonim
Parola
Nu am cont!
Am uitat parola!

 
Texte: 23948
Comentarii: 120155
Useri: 1424
 
 
  ADMINISTRARE