FORUM   CHAT  REVISTA EUROPEEA  AJUTOR  CONTACT    
arbitraj. miza - curatarea site-ului
Text postat de Corneliu Traian Atanasiu
cu referire la problemele de aici :

http://www.europeea.ro/atelierliterar/index.php?afiseaza_articol_nelogat=21971

Exact ieri vroiam să dau pe un alt site literar ideea la care s-a gândit și domnul Peia. Asta trebuie de făcut, pt a avea un spațiu virtual de calitate : să concepi un sistem prin care omul să fie obligat să își asume identitatea. In spațiul virtual la care m-am referit, o tipă cu ,,nume,, de comedioară romantică nu îl mai lăsa pe un tip care are un volum scos, postează cu numele lui, e cunoscut, a făcut ceva până acum, etc. Și m-am gândit : de ce să se permită acest amestec grețos de persoane, personalități și anonimi la limita patologicului ? Cui servește ? Nici măcar numărului crescut de click-uri, fiindcă, până la urmă, site-ul parazitat de prea multe non-valori ajunge un cerc închis, de nivel cultural scăzut, o simplă mahala cu pretenții pseudo-literare.

Eu, dacă mi-aș face un site și nu aș urmări să câștig bani din el, cum e cazul acestuia, care nici măcar nu e înscris în trafic.ro and stuff, aș proceda așa : când vrei să te înscrii pe site, îmi trimiți pe mail copie de pe buletin, numele tău real, tot. Și, la cerere, să poți publica sub pseudonim DE OM, dar să știi mereu că nu poți sări calul fără să îți fie dată în vileag identitatea (cât timp îți vezi de literatură rămâi anonim, dar dacă te apucă puseuri belicoase / caterincoase și te iei ba de unul, ba de altul să îți asumi consecințele). Nu să își permită un oarecare să jignească, la nesfârșit, sau să strice imaginea unui scriitor, a unui om care chiar face ceva.

Domnule Corbu, ați văzut care a fost reacția mea la ce se întâmplă aici : am atras atenția, în câteva rânduri, că nu e ok și m-am cărat, între timp am scos o carte, mulțumesc editurii Vinea pt încredere și omului de cultură Nicolae Tzone, aici intru extrem de rar, iar acum chiar cred că e important să spun aceste lucruri, poate intențiile dumneavoastră bune nu se mai opresc în modalitățile discutabile de acțiune, de până acum.

Mai bine faceți curațenie, schimbați regulamentul, țineți oamenii de valoare care își asumă identitatea. Până una alta, iată că Ioan Peia e scârbit, Ionuț Caragea e scârbit, eu m-am cărat și cu ce rămâneți în schimb ? Cu un pseudonim care nu va fi niciodată nimic în literatura română, și care, în afară de un umor plafonat și dubios, nu are nimic ?

Nu vă supărați, e doar o supoziție : am bănuiala că dumnevoastră sunteți, în realitate, Ecsintescu și reușiți, astfel, să vă împliniți fațeta ludic-agresivă pe care v-o simt. Altfel nu se explică.

Îmi cer scuze dacă greșesc în supoziția mea, numai bine tuturor și atenție ce oameni pierdeți și scârbiți și mai ales pt cine și ce !
Parcurge cronologic textele acestui autor
Text anterior       Text urmator
Nu puteti adauga comentarii acestui text
DEOARECE AUTORUL ACESTUI TEXT NU PERMITE COMENTARII SAU NU SUNTETI LOGAT!

  Comentariile userilor    
         
 
 
Mulțumes, Tavi, știi să guști spiritul de calitate. Munca e de multe ori o voluptate, te răsplătește.

De ce scrii comentarii, întrebi, flăcău: îți place zăngănitul tastelor și vrei să te admiri în oglinda lor. Și produsul nu te iartă, te arată - simptomatic - chiar așa cum ești: incoerent, mereu trivial, frustrat, încercînd să vinzi inutil castraveți - și ăia putrezi - la grădinar. Dă-i în continuare cu clitorisul, ca la dicționar. Prostia aia a spus-o demult un ins libidinos: Voican-Voiculescu. Îl pastișezi.


 
Postat de catre Corneliu Traian Atanasiu la data de 2006-07-16 09:31:40
         
 
  Lingvistica maestre este o stiinta.
Textul domniei voastre e sublim ca si o compilatie. Ca un rezumat facut de doi copii imberbi care inca nu stiu semnificatia cuvantului procreere. Sau procreiere dracu mai stie. Sa pendulezi intre metafizica si clitoris ba sa si mai sari la creasta pintenog cu agilitatea unei curvane batrane nu ma asteptam maestre. Am crezut ca ludicul este inocent. Mereu. Orgoliile se sparg uneori de valuri. Numai uneori insa.
Cineva vorbea de limite la dracu . Poate ca le-am incalcat asa ca si cum as depasi geamandura.
Dar Tu Maestre ti-ai dovedit nu numai tararea unei generatii ci handicapul unui individ sufocat de acea tarare. Si inca ceva. John Fowles e atat de complex pentru gospodari incat doar sa-ti predau Viata la 40 de grade mai poti fi salvat.
Am spus xa lingvistica e o stiinta. Literatura e insa o arta. Acest site este bisexual cumva. Si european. De ce crezi ca am spus asta mare lingvist si zoolog si pedagog?
 
Postat de catre ecsintescu virtual la data de 2006-07-15 22:06:15
         
 
  Ai dreptate Maestre
"Numai că dicționaul nu ne lasă liniștiți și ne mai face o surpriză"
mai multe Maestre doar ca numai intamplator le putem gasi...
si e o munca sa cauti.
felicitari
cu drag tavy
 
Postat de catre Octavian Sergiu Ciurtin la data de 2006-07-15 21:01:05
     
Pseudonim
Parola
Nu am cont!
Am uitat parola!

 
Texte: 23884
Comentarii: 120213
Useri: 1418
 
 
  ADMINISTRARE