FORUM   CHAT  REVISTA EUROPEEA  AJUTOR  CONTACT    
Jale mare în hăul hașrezist
Text postat de Emanuel Cristescu
Să nu te întrebi ce este cineva, ci să te întrebi ce devine? Crește, stă pe loc sau dă înapoi?

Jale mare că Legile Justiției au trecut. Cei care vor menținerea abuzurilor, a înscenărilor, a dosarelor comandate, a condamnărilor selective și distrugerea totală și definitivă a capitalului românesc sunt în sevraj. Sunt în stare să dea foc la țară numai și numai să blocheze aceste legi.

Interesant este studiul de caz al sloganiștilor. Care, în naivitatea lor preiau clișee, rețete prefabricate fără să gândească. Susțin că aceste legi ar afecta independența Justiției, ar afecta democrația și câte alte grozăvii care, în noaptea minții lor, ar naște monștri! Nimeni, însă, nu este în stare să ia cu copy paste, unul sau mai multe articole din aceste legi și să spună: iată acest articol permite următorul sacrilegiu democratic. Nimeni.

Deși sunt dezamăgit de PSD că a cedat foarte mult, totuși, aceste legi reprezintă un pas important pe calea revenirii la democrație și la o Justiție mai dreaptă. În principal pentru noi, pentru cetățeni.

Pseudosocietatea civilă, mai degrabă în civil, ne oferă o caricatură de democrație și chipurile, apără statul de drept prin încălcarea chiar a legilor acestui stat.

Auzeam cum un șef peste procurori argumenta că, dacă vor fi promulgate legile Justiției, o mare parte dintre dosarele lor s-ar închide! Și că, vezi doamne, acesta ar fi un lucru rău! Știți cum se spune în popor? Gura păcătosului adevăr grăiește. Ei bine, spunând ceea ce a spus, distinsul șef, tocmai s-a autoacuzat și a aucuzat tagma din care face parte. Pentru că toată acea mare parte de dosare care vor trebui închise, nu reprezintă altceva decât expresia abuzurilor, a încălcării legilor și a drepturilor omului precum și a Directivei europene privind consolidarea prezumției de nevinovăție. Prin urmare, acea necesară închidere a dosarelor este un lucru, cu adevărat bun.

Cel mai mult îi deranjează că și această castă supraconstituțională, potrivit noilor legi, va trebui să răspundă pentru actele lor greșite, ilegale accidental sau premeditat.

Sloganiștii, probabil, găsesc firesc faptul că, un doctor care operează greșit un judecător trebuie să răspundă! Dar un judecător care bagă la pușcărie un doctor nevinovat, probabil, la fel de firesc, ei găsesc că nu trebuie să răspundă.

În concluzie, monștrii sunt născuți nu de aceste legi ci de de somnul rațiunii.
Parcurge cronologic textele acestui autor
Text anterior       Text urmator
Nu puteti adauga comentarii acestui text
DEOARECE AUTORUL ACESTUI TEXT NU PERMITE COMENTARII SAU NU SUNTETI LOGAT!

  Comentariile userilor    
         
 
  Câteva considerații (pe care le-am făcut și ]ntr-un alt spațiu internautic)


Aici este vorba, rațional vorbind, despre legile Justiției. Adică despre modul în care spețele care, cu voia sau fără voia noastră, vor ajunge în fața Justiției.

Luați un exemplu, din legi, și arătați cum afectează independența ori corectitudinea Justiției.

Eu am prezentat în PND, inclusiv în Congres, materialele și viziunea în care am crezut și cred. Și nimeni nu le-a contestat. În continuare sunt fidel acelor valori și principii. Văd și știu și cum se poate face o Rpmânie a bunăstării și demnității pentru toți românii. Văd o Românie întregită.

Pentru principii și valori am demisionat din PNL. Când am văzut că nu se mai poate face nimic pentru a împiedica mizerabila fagocitoză oranjgutaniană.

Prin urmare, nu mă pot situa acum de partea PNL. Și am tot așteptat să ne distanțăm de această mezalianță pragmatică. Ultima promisiune pe care am primit-o într-o ședință, a fost 17 iunie 2017. Suntem în decembrie și, iată, nu s-a întâmplat nimic. Se naște întrebarea: cine pe cine a trădat?

Depășind aspectele partinice, pe care fiecare și le rezolva sau nu, în funcție de posibilele conflicte de natură ideologică între valorile și principiile în care crede și realitatea pragmatică în care, vrând-nevrând, faci anumite compromisuri dar fără a te compromite, subiectul de aici este scoaterea legilor justiției din gheara politico-securiostoido-judecătorească.

Pentru cine nu este orb sau pătimaș politic, abuzurile, înscenările și atrocitățile care s-au săvârșit în epoca rejectatului național, l-am numit aici pe acela care a primit 7,4 milioane de flegme în freză și a avut nesimțirea să mai stea la Cotroceni, se văd și din Proxima Centauri.

Nu am fost nu sunt și nu voi fi pesedist. Sunt însă un democarat și un patriot. Încă din 23 august 2017, când am citit propunerile domnului prof. Tudorel Toader, m-am entuziasmat și am intuit ce va urma. Un atac furibund al celor cărora urma să li se ia jucăria monstruoasă cu care au îngenuncheat România. De aceea am inițiat petiția de susținere.

Da, a fost o oră astrală a României. Să aibă șansa unui cărturar, tobă de carte, calm, neimpresionabil în fața niciunei presiuni, așezat, rațional și în spiritul justiției.

Ei bine, PSD, dacă vă amintiți, în prima fază a ezitat. Însuși Dragnea era total circumspect și nehotărât. Când au analizat și au văzut ce a propus Toader, în sfârșit, l-au temperat și pe gălăgiosul Codrin Ștefănescu, acela care îi cerea deja demisia și au început să-l susțină. Și deși PSD a cedat în multe puncte, deși legile nu au ieșit așa cum le imaginase TT, sunt un mare pas înainte.

Că ignoranții, manipulații, cei fără coloană vertebrală sunt împotrivă este ușor de explicat. Iar după jalea care i-a cuprins, se pare, inima mușuroiului a fost atinsă. Se urlă ca din gură de șarpe dar nimeni nu este capabil să ia un articol din legi și să spună: iată cum primejduiește acesta independența justiție.

Prin urmare, voi susține în continuare aceste legi până le voi vedea publicate în M. Of. Și le-aș fi susținut oricine le-ar fi promovat. Chiar și individul pe care îl detest cel mai mult, pentru răul provocat României, rejectatul național.

În concluzie, aquila non capit muscas și, vorba lui Trump, pe care am mizat încă de pe când nu era cool să-l susții, Romania First.

 
Postat de catre Emanuel Cristescu la data de 2017-12-24 06:18:29
         
 
  Verosimila disertatie !
 
Postat de catre Mihail Buricea la data de 2017-12-23 20:29:40
Parcurge cronologic comentariile acestui autor
Text anterior       Text urmator
     
Pseudonim
Parola
Nu am cont!
Am uitat parola!

 
Texte: 23931
Comentarii: 120070
Useri: 1425
 
 
  ADMINISTRARE