FORUM   CHAT  REVISTA EUROPEEA  AJUTOR  CONTACT    
Basescu este bolnav pentru sanatatea lui Geoana
Text postat de ecsintescu virtual
Cristian Sutu a lansat ieri un tsunami mediatic: Traian Basescu este bolnav si este internat la terapie intensiva in izolare. Pana aici nimic neobisnuit. Cristian Sutu vine cu o stire in intampinarea unor vechi supozitii.

Sa facem un exercitiu de imaginatie si de scenarita. Cine este castigatorul convalescentei acestei stiri?
Fara discutie Mircea Geoana. Sa ma explic.

Mircea Geoana a ramas ,dupa caderea cortinei violet, numai cu presedintia Senatului. In rest a pierdut absolut tot. Respect, puterea executiva in PSD, presedintia Romaniei si posibil dragostea Mihaelei si a Margaretei.

Noua conducere a PSD se pregatea cu absolut orice risc sa-i dea un sut in dos si din aceasta functie. Adrian Nastase scria pe blogul domniei sale:

’’Reactia lui Mircea Geoana este insa nu doar nepotrivita ci si jignitoare. Dupa ce cu totii am
afirmat categoric ca dorim sa pastram functia de la Senat pentru Mircea Geoana, indiferent de cat de simpatic ni se pare domnia sa, vad ca domnul Geoana continua sa se comporte ca o victima. Punctul meu de vedere, de sustinere, a fost clar exprimat, desi, in 2006, daca imi aduc bine aminte, domnul Geoana a fost cel care a cerut retragerea sprijinului politic pentru presedintele Camerei.

Postarea domniei sale este datata 25 februarie 2010.

Mircea Geoana contrataca pe blogul sau personal: ’

’Ceea ce mă îngrijorează însă este insinuarea subtilă pe care o face colegul meu, Adrian. Îmi transmite de fapt „să stau cuminte, dacă mai vreau funcția de la Senat”, mesaj pe care de altfel l-am primit și pe alte canale. Ei bine, răspunsul meu este foarte simplu: îmi pun mandatul de președinte al Senatului la dispoziția partidului. Dacă decizia PSD va fi că trebuie să demisionez, voi demisiona. Nu am nicio problemă în acest sens. Am însă o problemă când se încearcă cumpărarea tăcerii, oferindu-se la schimb funcții.’’

Cristian Sutu este considerat un ziarist care are vechi surse in cadrul PSD. S-a vorbit si de o prietenie a lui cu Hrebenciuc, seful de campanie al lui Mircea Geoana si promotorul flacarii violet.

La o zi dupa articolului lui Sutu:

’’Președintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, că membrii Comitetului Executiv Național (CExN) au reconfirmat decizia luată de Biroul Permanent Național (BPN) în urmă cu o săptămână de a-l sprijini pe Mircea Geoană la președinția Senatului ’’

Sa nu uitam ca aceste decizii sunt statutare si au putere de lege interna in PSD.

Geoana nu ar fi avut curaj toata viata lui, si a Mihaelei, sa-i dea o replica lui Nastase. Sau sa-si puna mandatul pe masa. El stia ceva si anume ca Hrebenciuc vegheaza pentru el. Intrebat despre starea sanatatii lui Basescu nea Viorel a spus :
’’ Ii doresc sanatatea care mi-o doresc si mie’

Daca un castigator ar fi Geoana,in urma acestei stiri, suntem siguri de beneficiar, Viorel Hrebenciuc!

Up date: O intrebare: Pentru cunoscatori. Afirmatia lui Ponta: Ce vrea Geoana, sa aduc bani de-acasa? are vreo consistenta?

Aviz editorilor: Fiind in carantina va pot virusa prin simpla atingere a butonului "publicabil"
Eu si cu Label Black suntem supusi urgiei.
Dar nu plecam in bejenie.
Vom ramane aici.
Parcurge cronologic textele acestui autor
Text anterior       Text urmator
Nu puteti adauga comentarii acestui text
DEOARECE AUTORUL ACESTUI TEXT NU PERMITE COMENTARII SAU NU SUNTETI LOGAT!

  Comentariile userilor    
         
 
  Nu e gluma aceasta. Am informatii ca s-au produs atacuri de cea mai jegoasa spetza asupra calculatoarelor unor postatori care au deranjat unele mici creiere fierbinti. A se vedea ce inseamna razbunarea si a cui arma este. Pacat de prestigiul acestui site. Urma de jeg duhnitor care s-a prelins aici de pe unele mintzi bolnave nu se va sterge nici cu cel mai al dreac detergent.
 
Postat de catre sters sters la data de 2010-03-05 10:15:18
Parcurge cronologic comentariile acestui autor
Text anterior       Text urmator
         
 
  ecs, nu sunteti supusi niciunei urgii.
ti-am validat textul, dar fii dragut si intra la "modifica textul meu" si scoate "avizul catre editori".nu da bine la imagine. la imaginea ta, of course.

mersi,
sabina
 
Postat de catre Sabina Datcu la data de 2010-03-04 19:32:17
     
Pseudonim
Parola
Nu am cont!
Am uitat parola!

 
Texte: 23818
Comentarii: 120251
Useri: 1414
 
 
  ADMINISTRARE