EUROPEEA

Uniunea Europeana nu mai este un vis. A devenit o realitate care se contureaza pe zi ce trece. Daca nenumaratele proiecte de unire imaginate de-a lungul secolelor, începând cu Hesiod, au avut darul de a imagina o astfel de uniune, iata, mileniul al III-lea ne aduce împlinirea acestei frumoase întreprinderi.

Astfel Europa devine o mare familie. O familie care a uitat ororile razboaielor, ale resentimentelor si, de ce nu, ale disputelor si urii si care, iata, a gasit resursele necesare sa treaca peste tot ce a dezbinat-o si sa alega numai ce o uneste.

De acum încolo putem vorbi de o noua entitate si anume de "cetateanul european". "Europeea" vine neconditionat în slujba acestuia. Ea se constituie într-un proiect integrat de a aduce în aceasta "agora electronica" preocuparile si problemele acestui cetatean, aspiratiile sale, dorinta de cunoastere si cooperare reciproca precum si tot ceea ce prezinta interes pentru el. De la Atlantic pâna la Marea Neagra, de la Marea Nordului pâna la Marea Mediterana.

Directiile mari de abordare ale acestor preocupari se situeaza în sfera culturii, literatura, arta, în sfera politicii, a economicului, stiintei, tehnologiei, ecologiei, sanatatii si nu în ultimul rând în domeniul civic si social. Personalitati ale vietii culturale, artistice, politice, economice si altele, din diversele colturi ale Europei, vor fi, împreuna cu cetateanul european obisnuit, realizatorii si beneficiarii acestei publicatii. Înca de la acest numar pilot o serie de personalitati care reprezinta membrii de onoare ai publicatiei si-au exprimat adeziunea fata de acest proiect si pe aceasta cale le multumim tuturor.

Ne dorim un schimb viu de opinii, puncte de vedere schimb de informatii, analize comparative, pe scurt tot ce poate fi pus în slujba cetateanului european ca experienta pozitiva si realizari demne de interes. Nu vor fi evitate aspectele critice ale diverselor stari de lucruri care îl nemultumesc pe acest cetatean.

Forumul si caracterul interactiv al publicatiei vor fi la dispozitia cititorilor non stop. Li se permite astfel tuturor celor care vor accesa adresa "www. europeea.ro" , sa discute în direct si în timp real cu cetateni din diverse colturi ale Europei, care vor putea astfel dialoga nestingherit si care îsi vor putea transmite unul altuia gândurile si preocuparile cotidiene.

Intentia noastra este ca, pe viitor, aceasta publicatie sa fie tradusa în limba tuturor tarilor membre astfel încât pentru toti comunicarea sa fie facila.

Ne exprimam convingerea ca aceasta publicatie, prin formatul si structura sa precum si tematica abordata va trezi interes în rândul cetatenilor europeni si ca multi dintre acestia îsi vor face un obicei din a accesa zilnic adresa acestei publicatii.
Ne dorim ca "Europeea" sa devina o punte de legatura la dispozitia "cetateanului" european.

Presedinte fondator: Ion Corbu
Bucuresti 11.04.2003

 
EUROPEEA
Revista cetateanului european
© 2003
Revista lunara multilingva
ISSN 1583 – 8234

REDACTIA

Director: conf. univ. dr. Ion Corbu
Redactor sef: vacant
Secretar general de redactie : vacant
Redactori : vacant
Marketing – Publicitate: vacant.

Web :   www.europeea.ro
Tel :   0040.722.598240
Fax:   0040.21.7713932
E-mail :   [email protected]
Adresa :   Bucuresti

Colaboratori externi :
Flavia Cosma – Canada
Wahl Francoise – Elvetia
Georgius Huxwell – Franta
Costel Grigoras – Paris, Franta
Anna Santoliquido – Italia
Despina Gheorghiu -Eindhoven ,Olanda
Adrian Sahlean – New York

Potrivit art. 206 Cod Penal, responsabilitatea
juridica pentru continutul articolelor apartine
autorilor. De asemenea in cazul citarii unor
agentii de presa, publicatii sau personalitati
responsabilitatea juridica le apartine.


Webdesign &
Webmasteri:
Dragos Rosca & Felix Fotici ([email protected])

ADMINISTRATIE

Director : Ec. Ioan Emanuel Corbu
Contabilitate : Ing. Ec. Dragos Vlascianu
Resurse umane : Ec. Andreea Vlascianu

Conturi deschise la BCR Sucursala Sect 6
Bucuresti B-dul Timisoara nr.6C.
Contul in lei 2511.31-8841.10 / ROL:
Contul in EUR :2511.31- 8841.11 / EUR
Contul in USD: 2511.31- 8841/ 12 / USD

Pentru posturile vacante care sunt de
tipul « home work » asteptam înscrieri. Trimiteti CV + propunere de salariu
(exceptie voluntarii ) pe
adresa : [email protected].
Conditii minime obligatorii :
-Cunostinte in domeniu, (vezi sectiunile revistei)
-minim o limba straina
-operare PC, Word, Outlook, Netmeeting, etc.
-obligatoriu candidatul trebuie sa dispuna de un PC si sa aiba instalat Netmeeting si Yahoo Messenger.

 
| MEMBRI DE ONOARE | SPONSORI | SUMAR | PRIMA PAGINA | PUBLICITATE |  
| CAUTA | CONTACT| COPYRIGHT | REDACTIA | ARHIVA | LINKURI | WEB-CAM |
Nr. Pilot
  *** VA INVITAM: ATELIER LITERAR **** *** *** VA INVITAM: ATELIER LITERAR **** *** *** VA INVITAM: ATELIER LITERAR **** *** *** VA INVITAM: ATELIER LITERAR **** *** *** VA INVITAM: ATELIER LITERAR **** *** *** VA INVITAM: ATELIER LITERAR **** *** *** VA INVITAM: ATELIER LITERAR **** *** *** VA INVITAM: ATELIER LITERAR **** *** *** VA INVITAM: ATELIER LITERAR **** *** *** VA INVITAM: ATELIER LITERAR **** *** *** VA INVITAM: ATELIER LITERAR **** *** *** VA INVITAM: ATELIER LITERAR **** *** *** VA INVITAM: ATELIER LITERAR ****