FORUM   CHAT  REVISTA EUROPEEA  AJUTOR  CONTACT    
arbitraj. miza - curatarea site-ului
Text postat de Corneliu Traian Atanasiu
cu referire la problemele de aici :

http://www.europeea.ro/atelierliterar/index.php?afiseaza_articol_nelogat=21971

Exact ieri vroiam să dau pe un alt site literar ideea la care s-a gândit și domnul Peia. Asta trebuie de făcut, pt a avea un spațiu virtual de calitate : să concepi un sistem prin care omul să fie obligat să își asume identitatea. In spațiul virtual la care m-am referit, o tipă cu ,,nume,, de comedioară romantică nu îl mai lăsa pe un tip care are un volum scos, postează cu numele lui, e cunoscut, a făcut ceva până acum, etc. Și m-am gândit : de ce să se permită acest amestec grețos de persoane, personalități și anonimi la limita patologicului ? Cui servește ? Nici măcar numărului crescut de click-uri, fiindcă, până la urmă, site-ul parazitat de prea multe non-valori ajunge un cerc închis, de nivel cultural scăzut, o simplă mahala cu pretenții pseudo-literare.

Eu, dacă mi-aș face un site și nu aș urmări să câștig bani din el, cum e cazul acestuia, care nici măcar nu e înscris în trafic.ro and stuff, aș proceda așa : când vrei să te înscrii pe site, îmi trimiți pe mail copie de pe buletin, numele tău real, tot. Și, la cerere, să poți publica sub pseudonim DE OM, dar să știi mereu că nu poți sări calul fără să îți fie dată în vileag identitatea (cât timp îți vezi de literatură rămâi anonim, dar dacă te apucă puseuri belicoase / caterincoase și te iei ba de unul, ba de altul să îți asumi consecințele). Nu să își permită un oarecare să jignească, la nesfârșit, sau să strice imaginea unui scriitor, a unui om care chiar face ceva.

Domnule Corbu, ați văzut care a fost reacția mea la ce se întâmplă aici : am atras atenția, în câteva rânduri, că nu e ok și m-am cărat, între timp am scos o carte, mulțumesc editurii Vinea pt încredere și omului de cultură Nicolae Tzone, aici intru extrem de rar, iar acum chiar cred că e important să spun aceste lucruri, poate intențiile dumneavoastră bune nu se mai opresc în modalitățile discutabile de acțiune, de până acum.

Mai bine faceți curațenie, schimbați regulamentul, țineți oamenii de valoare care își asumă identitatea. Până una alta, iată că Ioan Peia e scârbit, Ionuț Caragea e scârbit, eu m-am cărat și cu ce rămâneți în schimb ? Cu un pseudonim care nu va fi niciodată nimic în literatura română, și care, în afară de un umor plafonat și dubios, nu are nimic ?

Nu vă supărați, e doar o supoziție : am bănuiala că dumnevoastră sunteți, în realitate, Ecsintescu și reușiți, astfel, să vă împliniți fațeta ludic-agresivă pe care v-o simt. Altfel nu se explică.

Îmi cer scuze dacă greșesc în supoziția mea, numai bine tuturor și atenție ce oameni pierdeți și scârbiți și mai ales pt cine și ce !
Parcurge cronologic textele acestui autor
Text anterior       Text urmator
Nu puteti adauga comentarii acestui text
DEOARECE AUTORUL ACESTUI TEXT NU PERMITE COMENTARII SAU NU SUNTETI LOGAT!

  Comentariile userilor    
         
 
  Eutanasiule, las-o mai moale cu galustile tale expirate!Nu esti detinatorul adevarului absolut!Prelegerile tale elucubrante sunt bune doar pentru cei lipsiti de sira spinarii!

Marele Maestru
Rudy
 
Postat de catre MARELE MAESTRU INTERGALACTIC la data de 2006-03-12 12:32:57
         
 
  ne refulate....  
Postat de catre ecsintescu virtual la data de 2006-03-12 10:41:08
         
 
  MAESTRE,
fixatia care ati facut-o pentru umilul meu nick imi da senzatia unei manii care nefulate poate incurca itele harului postator.
V-am dat un raspuns intr-un comm atasat textului meu.
Acum trebuie sa va anunt ca sunteti intr-o mare si perpetua eroare.
Textele postate de distinsa doamna nu sunt rele ba mai mult daca le cititi cu atentie o sa surprindeti ceva inefabil si anume o oarecare sclipire pura de imaturitate, o anumita structura copilaroasa a textelor. Pur si simplu mi-a placut.
Fireste ca aceste commuri nu se inscriu in ars comentaria dvs, pe care ati produs-o in 3 texte plus o fisa de lucru din care am retinut un adevar indubitabil care m-a linistit si anume ca textul precede comentariul ...Si eu vulgarul credam ca din contra e invers. Adica intai comentam si pe urma scriem textul. Aveti grija va rog cum uzitati butada lui Sartre existenta precede esenta ca daca mai alambicati mult textele sarim dracu in aer si ar fi pacat.
Astep in continuare postarile dedwaind (t) ale domniei voastre.....
 
Postat de catre ecsintescu virtual la data de 2006-03-12 10:40:45
         
 
 
Antologia bășcăliei, Lory, se pare că avem deja maeștri reputați, veneticilor le va fi greu să-i concureze pe băștinași.

 
Postat de catre Corneliu Traian Atanasiu la data de 2006-03-12 10:21:12
         
 
  Eu va apreciez și respect, pt. că dincolo de faptul că am ce citi când deschid un text semnat de dvs., vă văd cum citiți și analizați cu atenție aproape tot ce se scrie. Eu aș îndrăzni să spun că nu contează giumbușlucurile care se fac uneori pe texte(bune sau slabe), la fel ca și exaltarea altora în a ridica în slăvi anumite texte. Chestia pe care am citit-o, cu propunerea de a posta oricine critică, mi-a plăcut. Gândiți-vă ce bășcălie vom avea pe Europeea. Va fi destul sa accesezi situl și să deschizi ceva la întâmplare. La bună recitire domn' profesor:)
Lory
 
Postat de catre BBBB aaaaaa la data de 2006-03-12 10:18:07
     
Pseudonim
Parola
Nu am cont!
Am uitat parola!

 
Texte: 23847
Comentarii: 120187
Useri: 1416
 
 
  ADMINISTRARE