FORUM   CHAT  REVISTA EUROPEEA  AJUTOR  CONTACT    
Nu meritati
Text postat de sters sters
desi nu meritati, fiindca m-ati usuit si m-ati sters, domnule Corbu-Emmanuil-Cristescu, pentru cate minute o sa va ia pana il stergeti, voi posta acest text in amintirea celui care a fost Radu Stefanescu, alias Stefan Radulescu, alias cine o mai fi. E adevarat ce spune Gh. Rechesan: fara el, fara singurul editor, Europeea se va duce dupa el. Deja vad ca nu mai posteaza nici naiba. Deja stiu pozitiv ca veti sterge acest text. Asadar, numai de dragul Stefanescului, intrai ca sa va exprim si eu regretul pentru disparitia unuia din stalpii centrali ai site-ului.
Parcurge cronologic textele acestui autor
Text anterior       Text urmator
Nu puteti adauga comentarii acestui text
DEOARECE AUTORUL ACESTUI TEXT NU PERMITE COMENTARII SAU NU SUNTETI LOGAT!

  Comentariile userilor    
         
 
  Eppur!
Si totusi, in spiritul respectului datorat de cei vii celor dusi, iata ce va propun, tuturor: pentru o perioada nelimitata de timp, pana cand il veti uita pe Radu, sa incercam, impreuna, o reinviere a site-ului, postand NUMAI texte literare si comentarii strict pe text, fara aluzii politice si fara atacuri si jigniri personale. Se poate! Exista destui scriitori adevarati, sau, ma rog, existau! Poate vor reveni, vazand atmosfera asanata. Iar cine va calca acest consemn, sa fie proclet si treclet si afurisit de cei trei sute si ceva de preoti ai conclavului de la Niceea! Si ignorat ca un bicisnic se s-ar afla. Dar, tare ma tem, nu voi avea ecou in inmile impietrite...
 
Postat de catre sters sters la data de 2020-06-29 18:01:41
         
 
  Nu va neserios. oi intra nicaieri. Asta pentru ca m-am maturizat, cred eu, suficient, incat sa nu-mi mai pese. De nimic. De cine sau ce imi sterge. Faptul ramane: postam, chestii care nu aduceau atingere cuiva si imi erau sterse. Este si motivul pentru care acum apar sub acest nume, "sters". Am postat dupa "usuirea" de pe site texte literare. De proba. Le-am gasit sterse. Asadar, e cineva neserios. Poate eu?  
Postat de catre sters sters la data de 2020-06-29 17:43:43
         
 
  PS. V-am ridicat, temporar, nivelul la 500. Puteți intra în ”Administrare” stânga jos și astfel aveți acces la editură. Și vedeți dacă v-am șters eu ceva.  
Postat de catre Emanuel Cristescu la data de 2020-06-26 11:09:39
Parcurge cronologic comentariile acestui autor
Text anterior       Text urmator
         
 
  Nu am șters nimic niciodată textele nimănui. Cu excepția acelora care mi-au căzut sub ochi și care conțineau expresii vulgare. Altfel nu.

Îmi tot faceți procese de intenție. Nu vă pot opri. faceți-le. E mai frumos a suferi o nedreptate decât a o provoca.

Cine oare mă tot certa că am încredințat funcția de editor lui Radu? Cine mă acuză de haștagism și de toate relele din lume? Conștiința mea este curată. Nu am făcut, nu fac și nu voi face rău nimănui. Asta nu înseamnă că sunt fără păcat.
 
Postat de catre Emanuel Cristescu la data de 2020-06-26 10:10:44
     
Pseudonim
Parola
Nu am cont!
Am uitat parola!

 
Texte: 23823
Comentarii: 120256
Useri: 1414
 
 
  ADMINISTRARE