FORUM   CHAT  REVISTA EUROPEEA  AJUTOR  CONTACT    
indemn la lupta (pamflet)
Text postat de Dumitru Cioaca
"Spânzurați-vă de limbă, în piața victoriei capitalismului, unde beculeați de zor, în semn de comunicație cu extratereștrii din mintea voastră seacă, paradiților!"
(Indemn la sinucidere luat din pamfletul "Către toți postacii pro/sereisto-kioveșiști, pe scurt!" postat de bardul Ioan Peia)

Domnule bard Peia,
Din partea dumneavoastra poporul obidit asteapta fapte mari si nu bocete de de baba stirba sau chelalaieli de maidanez care se hraneste numai cu mortaciuni si excremente umane. In urma cu zece ani v-am admirat un poem in care incercati sa gatuiti tradatorii de neam cu mainile propriului dumneavoastra tata. Daca aceste foste viguroase labe parintesti nu mai sunt in stare, din cauza varstei inaintate sau a reumatismului, de acte revolutionare este cazul sa treceti la mobilizarea propriilor brate, care, sunt convins, vor fi la fel de harnice, pricepute si neiertatoare la folosirea ghioagei si a iataganului cum sunt acum la manuirea condeiului. Numai cu vorbe, domnule bard, nu se fac revolutii si nu se castiga razbele. Luati ca exemplu pe marii inaintasi; Petofi Sandor mort pe campul de lupta de la Sighisoara al marelui an revolutionar 1848, lordul Byron mort cu mainile inclestate pe greutatile necredinciosilor otomani de dragul Eladei pe la 1821, marele Puschin ucis, la nici 40 de ani de ticalosul de Dantes, care, profitand de faptul ca ii era cumnat, atentase de nenumarate ori cu ochisorii lui hulpavi la funduletul extrem de poetic aflat in posesia consoartei marelui poet, ca sa nu mai vorbim de nemuritorul Lermontov care nici nu implinise 21 de primaveri cand s-a hotarat sa-si dea duhul, tot in duel, pentru a arata poporului rus ca exista decese mai demne decat cele cauzate de consumul excesi de basamac . Poporul Roman in momentul de fata nu duce lipsa nici de literati si nici de gainari domnule Peia ci de eroi adevarati ca sa-i arate drumul prin bezna acestor vremuri nenorocite. Cum rolul dumneavoastra atat in literatura cat si in avicultura acestei tari este nu numai adanc ancorat dar si de necontestat si de nezdruncinat a sosit timpul, zic eu, sa va strecurati in istoria milenara a acestui neam nu pe
ferestruica de la WC-u ci pe usa din fata. Gaura butoiul de pulbere care este in momentul de fata acest popor uitat de Dumnezeu nu are nevoie decat de un fitil ateu pentru a exploda. Si cine ar putea livra un fitil mai inflamabil decat dumneavoastra, care sunteti recunoscut nu numai ca mare carturar si gainar de succes, dar si ca unul dintre cei mai dotati fitilisti aparuti pe plaiurile mioritice?
Parcurge cronologic textele acestui autor
Text anterior       Text urmator
Nu puteti adauga comentarii acestui text
DEOARECE AUTORUL ACESTUI TEXT NU PERMITE COMENTARII SAU NU SUNTETI LOGAT!

  Comentariile userilor    
     
Pseudonim
Parola
Nu am cont!
Am uitat parola!

 
Texte: 23931
Comentarii: 120070
Useri: 1425
 
 
  ADMINISTRARE