FORUM   CHAT  REVISTA EUROPEEA  AJUTOR  CONTACT    
Statistici
Text postat de Emanuel Cristescu
Statisticile pentru 2016 pot fi consultate aici

Statistici Europeea
Parcurge cronologic textele acestui autor
Text anterior       Text urmator
Nu puteti adauga comentarii acestui text
DEOARECE AUTORUL ACESTUI TEXT NU PERMITE COMENTARII SAU NU SUNTETI LOGAT!

  Comentariile userilor    
         
 
  Surpriza mea este că citiți 118 vizitatori unici fără să puneți accentul pe sensul cuvîntului: vizitatori. Le puneți prea multe-n cîrcă. Ei vizitează, nu participă. Încercați să vă dați seama și ce numără statisticile. Altfel, întîi vă lăudați și pe urmă vă lamentați.

 
Postat de catre Corneliu Traian Atanasiu la data de 2016-09-19 23:44:07
         
 
  fiindca trebuie sa-si faca cont si sa urmeze toti pasii aia plicticosi...
 
Postat de catre Radu Stefanescu la data de 2016-09-19 23:38:59
         
 
  Surpriza mea este aceea că, iată, astăzi, până la această oră, site-ul a fost accesat de 118 vizitatori unici. Este un lucru bun. Însă nu-mi explic de ce nu lasă și texte sau comentarii!  
Postat de catre Emanuel Cristescu la data de 2016-09-19 21:29:23
         
 
  Statistic: nu mai fiți încăpățînat!

 
Postat de catre Corneliu Traian Atanasiu la data de 2016-09-18 20:09:18
         
 
  - o faceti, dar ineficient, dupa cum se vede.
- am explicat
- cititi carti tiparite. in general consacratii nu publica online
- ca sa va puteti concentra pe literatura
- gandim aproximativ la fel, diferenta e ca intotdeauna gasim (si vom gasi) alti vinovati
- nu sunt pe lista dvs de prieteni, asta nu ma impiedica sa citesc ce postati pe wall.
- de ex, vedeti ultimul poem postat, ce feedback a avut, etc; intamplator, sunt si exceptii
- ca avem viziuni diferite (si mai ales ca le putem exprima) e o sansa si calitate (probabil singura majora) a europeii. pentru mult mai putin decat ce-am scris aici din agonia as fi fost trecut la -10, apoi spanzurat.
- ma bucur.
 
Postat de catre Radu Stefanescu la data de 2016-09-18 19:47:54
         
 
  „intr-adevar, retelele de socializare si blogurile scad interesul pt site-urile online, dar pot fi folosite pt promovarea propriului site.”
Eu o fac în mod sistematic. Dacă ar face-o și alții ar fi și mai bine.

imprieteniti-va cu nume de mare notorietate, Ca să ce? Să cresc traficul?

cititi ce posteaza lumea. cititi literatura contemporana. multa. Sugerați că nu aș citi? Comentariile mele care merg la detaliu și conotație nu v-au convins că eu citesc toate textele la care las un semn? Fac selec’ie ]n ceea ce citesc. Nu am timp să citesc maculatură sau nonecoliteratură!

reduceti motoarele propagandei pe FB, Ce legătură are?

cu orientarea dvs ideologica indepartati, contrariati. Eu cred total în orientarea mea. Și am postulat și postulez: „toate strategiile și programele care au fost aplicate asupra României în ultimii 26 de ani au fost greșite. Și dacă nu se va schimba paradigma viziunii, România se va depopula și riscă să dispară din istorie!” Trebuie o nouă viziune inovativ managerială cu ideea fundamentală dezvoltarea, reindustrializarea și utilizarea resurselor în interes național. Toate ca premise fundamentale pentru creșterea accelerate a salariilor și pensiilor și alinierea lor în 10-12 ani la mediile europene. În octombrie și noiembrie m-am întâlnit cu Misiunea FMI pentru România. Le-am spus-o și lor cu toată forța și fermitatea.

vreti tribuna politica, faceti cont separat. Am cont separat pe FB. Că ați preferat să ieșiți din lista mea a fost opțiunea dumneavoastră!
dati linkuri catre texte de calitate, Ce vă face să credeți că mi-ar plăcea lipsa calității?
stiu ce postati si credeti-ma, nu e ok. nu ma credeti, intrebati-i pe altii. De unde știți că nu mai sunteți în lista mea? Cât privește dacă este OK sau nu avem viziuni diferite. Din fericire!

schimbati designul site-ului, pastrati ecoliteratura, ok, dar macar reformulati regulamentul, cu diacritice si tot ce trebuie, e scris aiurea... Abia aici sunt dea acord cu domnia voastră!
 
Postat de catre Emanuel Cristescu la data de 2016-09-18 15:46:49
         
 
  intr-adevar, retelele de socializare si blogurile scad interesul pt site-urile online, dar pot fi folosite pt promovarea propriului site. imprieteniti-va cu nume de mare notorietate, in jurul lor roiesc amatorii, posibilii debutanti. cititi ce posteaza lumea. cititi literatura contemporana. multa. reduceti motoarele propagandei pe FB, cu orientarea dvs ideologica indepartati, contrariati. vreti tribuna politica, faceti cont separat. dati linkuri catre texte de calitate, daca le dati, stiu ce postati si credeti-ma, nu e ok. nu ma credeti, intrebati-i pe altii. schimbati designul site-ului, pastrati ecoliteratura, ok, dar macar reformulati regulamentul, cu diacritice si tot ce trebuie, e scris aiurea...
 
Postat de catre Radu Stefanescu la data de 2016-09-18 09:16:08
         
 
  "administrarea aerian-optimistă." Cârcotașul de serviciu a găsit vinovatul! Și ce simplu era! Cum de nu mi-o fi trecut prin minte?
 
Postat de catre Emanuel Cristescu la data de 2016-09-18 07:50:52
         
 
  Pasajul "Cât privește cantitatea de membri este și nu este importantă. Ca trafic și număr de lectori, da este impresionant. Sper că nu și ca număr de autori! Că, atunci, producția literară ar depăși-o pe aceea a Combinatului Mital!"

se va citi:

"Cât privește cantitatea de membri este și nu este importantă. Vorbea aici distinsul CTA despre cinci mii de vizitatori unici! Ca trafic și număr de lectori, da, este impresionant. Sper că nu și ca număr de autori! Că, atunci, producția literară ar depăși-o pe aceea a Combinatului Mital!"

PS. Nu știu de ce l-a calificat "detestat" Europeea nu detestă nicio activitate literară. Este loc sub Soare pentru toți, cyberspațiul este nelimitat. Iar eu cred în complementaritate și valori individuale și de grup.
 
Postat de catre Emanuel Cristescu la data de 2016-09-18 07:46:02
         
 
  O primă cauză ar putea fi rețelele de socializare. Unde oamenii își publică producțiile. Este adevărat este mai dificilă de gestionat regăsirea textelor, comentariile sunt simpliste dar acesta pare a fi trendul. Eu primesc pe "Mesaj" de la Facebook, diverse texte, link-uri către texte cu rugămintea de a le comenta. Le indic să-și facă un cont pe Europeea.

Apoi, apariția blogurilor personal. În care oamenii își publică scrierile, Și mi se pare firesc.

Europeea rămâne un loc de întâlnire și confruntare a celor pasionați și care nu se mulțumesc numai cu superficialitatea de pe rețelele de socializare.

Însă, cred eu, cauza cea mai importantă o reprezintă lipsa unor facilități informatice ale site-ului-aici îmi asum vina- și nefinalizarea proiectelor de realizare a unor volume care ar fi putut defini mai bine și mai personalizant "curentul europeic". Aceasta mi se pare a fi cea mai importantă cauză. Sunt curente în literatura română în care au fost implicați câteva zeci. Dar care au lăsat urme.

Cât privește cantitatea de membri este și nu este importantă. Ca trafic și număr de lectori, da este impresionant. Sper că nu și ca număr de autori! Că, atunci, producția literară ar depăși-o pe aceea a Combinatului Mital!

Ar mi fi și formatul. Care permite mai mult anticoeziunea decât realizarea unei coeziuni de grup. Aici tot realizarea informatică proastă este de vină. Pentru că "Revista Europeea" care ar fi trebuit să realizeaze aceasta este sofisticată informatic și, se pare, dificil de utilizat. Altfel nu-mi explic faptul că, iată, rămâne neutilizată. Ea își avea rolul ei foarte important. Efectiv de valorizare a apoarițiilor din "Atelierul literar"

Cu toate acestea, pe Europeea s-au scris și se scriu texte extrem de valoroase. Pe care ar trebui să le valorificăm mai mult.

Să sperăm în vremuri mai bune.
 
Postat de catre Emanuel Cristescu la data de 2016-09-18 07:37:04
         
 
  Și în perioada ianuarie mai a funcționat același regulament care funcționează din mai până în prezent. Prin urmare nu dreptul de a posta direct de la înscriere este cauza!

Altele sunt cauzele. Și, cred, printr-un efort comun de gândire le-am putea depista. Pe unele, cu siguranță mi le asum, pe altele le intuiesc. Și, poate, de multe habar nu am.

Ce alte păreri mai aveți?
 
Postat de catre Emanuel Cristescu la data de 2016-09-18 07:11:59
         
 
  explicatii ar fi mai multe, s-a tot vorbit pe tema asta.
revin cu o propunere mai veche: de ce nu acordati din start nivel de postare directa noilor veniti? de ce nu functioneaza prezumtia de nevinovatie? e foarte enervant sa-ti dai datele personale in schimbul dreptului de a raspunde instant la comentarii, si de-a dreptul frustrant sa astepti ore, zile, sa-ti apara textul. dupa stiinta mea, niciun alt site literar nu procedeaza asa. ok, daca noul venit incalca regulamentul, va fi trecut la nivel 10, daca recidiveaza, va fi banat, pentru asta exista editori.
 
Postat de catre Radu Stefanescu la data de 2016-09-17 23:40:34
Parcurge cronologic comentariile acestui autor
Text anterior       Text urmator
         
 
  Dacă-mi permiteți: administrarea aerian-optimistă.

 
Postat de catre Corneliu Traian Atanasiu la data de 2016-09-17 21:35:18
         
 
  Este adevărat, din mai, anul acesta, numărul vizitatorilor unici, lunar, a scăzut mult. Nu am o explicație. Poate aveți ceva idei.  
Postat de catre Emanuel Cristescu la data de 2016-09-17 11:00:13
     
Pseudonim
Parola
Nu am cont!
Am uitat parola!

 
Texte: 23930
Comentarii: 120070
Useri: 1425
 
 
  ADMINISTRARE