FORUM   CHAT  REVISTA EUROPEEA  AJUTOR  CONTACT    
Eveniment
Text postat de Emanuel Cristescu
Vă invit să vedeți link-ul de mai jos.

http://content.yudu.com/Library/A203ie/Onyxnr2/resources/index.htm?referrerUrl=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2F

Felicitări și succes!

PS. Nu uitați, mâine votați! Fiecare potrivit opțiunii sale.

Eu voi vota cu USL. Și sper ca distinsul nostru guvernator să nu aibă lașitatea de a-l desemna drept candidat pentru funcția de premier, pe domnul Ponta. Pentru ca astfel România să poată scăpa de Malus Bachus și revină la normalitate.Parcurge cronologic textele acestui autor
Text anterior       Text urmator
Nu puteti adauga comentarii acestui text
DEOARECE AUTORUL ACESTUI TEXT NU PERMITE COMENTARII SAU NU SUNTETI LOGAT!

  Comentariile userilor    
         
 
  scenă din pelicula remake ~ Cu voturile furate~

Blaga, MTU, Nuți, Tulcanu,Preda, etc.(numărînd pe dește voturile)
-Șefuuu, ne-au ciuruit!!!
băsel(în timp ce i se tatuează o ancoră pe umăr):
-Daaa, măh, nu știam că doare așa tare!
 
Postat de catre Gheorghe Rechesan la data de 2012-12-10 16:23:42
         
 
  "Am o veste bună și una rea pentru perioada de după alegerile parlamentare din 9 decembrie. Vestea bună este că, în ciuda lipsei oricărui program economic coerent, nu va fi haos"
http://www.capital.ro/detalii-articole/stiri/175295.html
 
Postat de catre Andrei Florian la data de 2012-12-10 15:46:53
         
 
  Un plagiator si un multiplu repetent nu isi pot gasi respectul decat printre cei de aceiasi plamada.  
Postat de catre Andrei Florian la data de 2012-12-10 15:44:51
         
 
  Eu am respectat intotdeauna rezultatul votului popular, chiar si pe vremea Regimului Criminal Comunist, dar nu imi cereti sa respect si alesul. Respectul este un sentiment pornit din raportul in care fiecare dintre noi se gaseste cu valorile obiectului supus respectului. In cazul de fata nu am ce sa respect, indiferent cati i-ar vota.  
Postat de catre Andrei Florian la data de 2012-12-10 15:42:40
         
 
  "Repet, dacă nu demisionează, măcar să nu-l desemneze pe Ponta candidat de prim-ministru. Ca să poată fi suspendat și, în sfârșit, demis!"
(profesorul universitar Emanuel Cristescu)

Stimate domnule profesor,
Tradatoru Traian Basescu era cat pe ce sa fie dat jos de omuletul de stiinta Ponta nu inainte ci dupa ce l-a numit prim-ministru de Ponta. Basescu este de toate, dar prost nu este ca nu degeaba poarta chelia aia mare cat o cupola.
-Pai dece sa fiu dat jos punandu-l din nou prim-ministru pe Ponta cand pot foarte bine sa fiu dat jos fara ca sa-l numesc inca odata prim-ministru, gandeste tradatorul.
Fiindca, domnule profesor, ca doi hoti sa poata conlucra, trebuie sa aiba incredere unul in altul.
Ori omul de stiinta Ponta a incercat sa-l dea in gat pe corsarul Basescu pentru a-si insusi si partea lui de prada incalcand astfel prima porunca din cartea sfanta a hotilor:
"Sa nu furi de la alt hot"
 
Postat de catre Dumitru Cioaca la data de 2012-12-10 15:24:59
         
 
  "Domnule Cristescu, :) este jenant sa sustineti ca papagalii astia sunt elitele puterii."

Domnule coleg, este jenant să nu respectați rezultatele votului. Poporul a votat și un inculpat. Poporul are dreptate. Poporul are întotdeauna dreptate. În plus, am mai spus-o de nenumărate ori: guvernărie sunt necesare pentru că oamenii nu sunt îngeri. Însă faptul de a nu fi îngeri nu înseamnă că toți ar fi demoni.
 
Postat de catre Emanuel Cristescu la data de 2012-12-10 15:16:34
         
 
  Pe niciunul. Pentru că unul este incult iar cel de-al doilea a fost printre cei mai grețoși turnători ai securității. Chiar și printre astfel de turnători trebuie să opereze niște valori. Una este să fii turnător și să participi la demantearea unor posibile acte teroriste și alta este să torni de dragul banilor. Și, mai ales să-ți torni familia, prieteni apropiați, etc. Grețos. Norc de faptul că, în domeniul culturii sunt mulți, extrem de mulți oameni integri. Nu lachei piramidaci și colaboraționiști, niu filospofi de doi bani plagiatori și legendați. Prin urmare, să nu ne îngrijorăm. Cultura înseși are anticorpii necesari să scape de resturile dezasimilației.

"Vreti sa dau toata lista parlamentarilor infractori" vedeți la ce paradox s-a ajuns? Vedeți ce efecte perverse a produs ciuma oranj? Dacă știți și aveți probe de parlamentari infractori aveți obligația civică fie să faceți publice aceste informații, fie, să le prezentați instituțiilor abilitate. Sper că nu vă referiți la "infractor" cu dosare prefabricate. Și nu uitați, operați cu ptrezumția de nevinovăție.

 
Postat de catre Emanuel Cristescu la data de 2012-12-10 15:12:55
         
 
  Dar gata cu lamentarile. Ce a fost a fost. Ce va trebui sa fie, va fi, iar noua, celor aproximativ 15% din populatia Romaniei, nu ne ramane decat speranta ca Gigeii de la USL vor deveni, intre timp, cinstiti. Exact acum, la televizor, Ponta tine acelasi discurs ca si dumneavoastra. "Ce daca sunt plagiator, lumea m-a votat". Crin Antonescu, si el, se simte santajat :)
Domnule Cristescu, :) este jenant sa sustineti ca papagalii astia sunt elitele puterii.
 
Postat de catre Andrei Florian la data de 2012-12-10 15:05:25
         
 
  Intrebare: intre PSD-istul Marean Vanghelie si ARD-istul Alex Stefanescu pe cine l-ati alege sa faca parte dintr-o comisie pentru cultura a parlamentului Romaniei?  
Postat de catre General Motors la data de 2012-12-10 15:00:38
         
 
  Vreti sa dau toata lista parlamentarilor infractori care au intrat in actualul Parlament? Cred ca mai degraba putem vorbi despre o retea infractionala ajunsa cu ajutorul acestui vot in legislativul Romaniei. Raportul de tara va fi devastator in aceasta privinta, iar noi, tara membra a Nato si a UE, ne-am compromis in modul cel mai umilitor.
Da, asta este situatia, iar efectele le vom plati cu totii, mai putin cei votati.
 
Postat de catre Andrei Florian la data de 2012-12-10 14:50:56
         
 
  Asta da vot negativ.Acuzat de trafic de influență, deputatul Ion Stan a câștigat cu 66,62% în Dâmbovița
http://www.puterea.ro/articol/acuzat_de_trafic_de_influenta_deputatul_ion_stan_a_castigat_cu_6662_in_damb
Despre ce fel de parlamentari vorbim?
 
Postat de catre Andrei Florian la data de 2012-12-10 14:40:43
         
 
  Din păcate, filosofia independenților nu a prins și văd că nu prinde la români!

Prin urmare, accederea la putere se face numai prin intermediul partidelor și, de cele mai multe ori, în baza votului negativ.

De exemplu, ura față de Năstase, a adus la putere un inculpat cu dosar penal. Acum ura față de Băsescu, a adus la putere un plagiator. Poporul iartă uneori greșeli mici pentru a sancționa greșeli mari și fărădelegi!

Când am spus că vi se va face bine cu forța am dorit să spun că veți beneficia de binefacerile noii guvernări deși sunteți împotriva ei. Însă, stau și mă întreb: de ce oare nu mai clamați filosofia de astă vară? Acum au ieșit la vot cca 42% dintre electori. Prin urmare, nu au ieșit la vot cca 58%. Nu-i așa că acești 58% au votat pentru PDL? Nu cumva, de fapt, PDL-ul a câștigat alegerile?

Dacă nici aici, nu este democrație, mă întreb unde ar mai putea fi? Eu nu numai că dioresc existența opoziției dar o vreau extrem de exigentă și de dură. Pentru ca nu cumva noua guvernare să devină o guvernare ticăloșită cum a fost cea pedelistă.

Eu nu doresc să vă trec strada. Vă spun doar că veți scăpa de mirosul pestilențial al gunoiului unei guvernări dezastruoase și veți beneficia de mirosul rondului de flori, plantat fără ca domnia voastră să-l doriți.
 
Postat de catre Emanuel Cristescu la data de 2012-12-10 14:29:37
         
 
  E foarte adevarat, insa, ca soarta Romaniei se gaseste in mainile plagiatorului, dar se pare ca mai mult de atat nu suntem in stare.  
Postat de catre Andrei Florian la data de 2012-12-10 14:11:48
         
 
  Asa ne-au facut si comunistii, domnule Cristescu. Ne-au facut bine cu forta :) Problema dumneavoastra este ca nu acceptati ideea existentei unei opozitii care sa fie si critice cu abuzurile, ci una cooperanta. Daca cei peste 550 de parlamentari ar fi fost alesi dintre elitele reale ale comunitatilor pe care le reprezinta, nu as fi avut nicio problema de raportare. Cand vad, insa, ca pana si secretara lui Dragnea culege peste 75 % din voturile colegiului sau, cand il vad pe Gigel si Abramburica, ce fel de legatura logica pot face?
Nu, multumesc! Nu vreau sa trec strada intr-o astfel de tovarasie. E numai problema dumneavoastra cum va raportati politic la cei cu care intrati in tovarasie, dar nu cred ca puteti convinge pe cineva de pe acest site sa se pupe cu Gigel.
 
Postat de catre Andrei Florian la data de 2012-12-10 14:07:48
         
 
  Cu locurile fizice rezolvă ei. Mai introduc niște băncuțe, poate fac strapontine, mai înființează parlamentari de lojă, de balcon 1, balcon 2 etc. Ori poate chiar parlamentari de sală anexă cu ecrane TV mari, etc. Problema este că noi suntem cca 20 mil și avem 550 parlamentari iar USA vreo 250 milioane și au cam tot atâți parlamentari. Este un lux pe care nu ni-l permitem.

Însă, iată, domnule coleg, ce înseamnă o Curte Constituțională politizată și pusă la dispoziția unui om de la care radiază răul în societatea românească. USL-ul propusese o lege pentru diminuarea numărului de parlamentari. PDL a refuzat-o. Acum adoptase o lege în sensul acesta dar CC a respins-o. Referendumul acela, ciudat, organizat cu ocazia altui referendum, încălca bunele practici europene respectiv prevederile Comisiei de la Veneția. A fost o șmecherie tipic băsistă. Prin urmare, deși scopul putea fi unul benefic, modul cum s-a încercat a fi impus l-a făcut rizibil și de neacceptat. De aceea, domnule coleg, realitatea se răzbună pe orice șmecherie, malversațiune, etc. De aceea s-a ajuns acum la această majoritate. Pentru că un om, un singur om, prin mijloace nedemocratice, și susținut de câțiva fanatici și de mulți ofițeri acoperiți, descoperiți, etc. a obturat dezvoltarea democratică a României.

Repet, dacă nu demisionează, măcar să nu-l desemneze pe Ponta candidat de prim-ministru. Ca să poată fi suspendat și, în sfârșit, demis!

PS Nu, nici vorbă, nu doresc să vă discreditez. De ce? Pentru că, domnia voastră nu sunteți credibil. Eu, cu amiciție dezinteresată, duioșie și înțelegere, ca de la adversar politic la adversar politic, doresc doar să vă ajut ca, și în viitor, să rămâneți un implicat politic respectat și respectabi. Înțelegeți? Mie îmi repugnă extremismele de orice tip. Eu respect și iubesc pe toți membrii europeici. Și știți de ce? Pentru că în cea mai mare parte, adică aproape în totalitate, membrii europeici, adică ai noștri, sunt mult mai greu de manipulat decât ai lor.

Nu fiți încrâncenat. Fiți mai relaxat. Din păcate, domnia voastră faceți parte dintr-un segment populațional căruia i se va face bine cu forța. O să observați domnule coleg. Vedeți că, doar în șapte lumi, guvernarea a devenit mai prietenoasă, mai umană. Vă amintiți de poliloghiile Kalașnibocului? Care nu suporta nicio replică, nicio idee contrară? Ce spunea el era mai tare decât Tablele lui Moise, Biblia și COranul, luate la un loc.

PS2. În timp ce scriu, aflu că domnul Cezar Preda și-a dat demisia. Mulți lideri pedeliști în frunte cu șeful, de facto, al acestei formațiuni, domnul guvernator, ar trebui să-i urmeze exemplul. Evident că, printre primii, ar trebui să fie și "eticista" Macovei. Că, nu-i așa, trebuie să-și asume cineva acest eșec.
 
Postat de catre Emanuel Cristescu la data de 2012-12-10 13:40:44
         
 
  Romanii au votat, intr-un procent chiar mai mare, ca Parlamentul sa aiba maxim 300 de locuri eligibile. Parlamentul are 512 locuri fizice in sala de plen. In viitorul Parlament vor fi peste 550 de parlamentari, adica vor fi mai multi decat au preconizat comunistii ca vor putea fi vreodata.
Spre comparatie, SUA are circa 300 milioane de locuitori si 535 parlamentari. Federatia Rusa are o populatie de 142 milioane de locuitori, 168 reprezentanti in Consiliul Federativ si 450 in Duma de stat, adica un total de 618.

 
Postat de catre Andrei Florian la data de 2012-12-10 13:11:53
         
 
  Asta e buna, acum. Incercati sa ma discreditati doar pentru ca o majoritate constituita dupa teoria multimilor enuntata de Costache Negruzzi intr-una din nuvelele sale a atins un scor care sfideaza bunul simt democratic.
Hai sa ne pastram cumpatul si sa recunoastem ca premierul este un personaj care nu ne reprezinta. Mi-as permite sa va intreb daca, in opinia dumneavoastra, Viorel este un plagiator care merita sa fie scutit de aceasta acuzatie doar pentru ca formatiunea sa politica s-a asociat cu Gigel Becali in vederea savarsirii de diverse chestii prin desavarsirea unei majoritati.
Altfel spus, pot fi considerat extremist daca constatat ca tinuta morala a actualului premier este nula?
 
Postat de catre Andrei Florian la data de 2012-12-10 11:42:18
         
 
  Domnule coleg, nu confund nimic. Voința majorității este suverană. Evident că nu va încălca nicio lege. Însă legile devenite caduce ori nefuncționale, ori făcute prost de majoritățile anterioare pot fi și trebuie să fie schimbate.

Au fost fraudate alegerile ori nu?

Dacă nu au fost, rezultatul votului trebuie respectat. A considera majoritatea rezultată în urma unui scrutin național, majoritate toxică, poate depăși cadrul social politic și sociologic și poate intra în zona extremismului, fanatismului ori patologicului. Eu zic să rămânem în domeniul rațional.

Și, mai sper ca domnul Băsescu să nu fie așa de laș și de fricos încât să nu se țină, mici de data aceasta de cuvânt, și să-l desemneze pe Victor Ponta candidat de premier. Nu de alta dar cu domnul Băsescu "președinte" nu se poate construi nimic în țara aceasta.

 
Postat de catre Emanuel Cristescu la data de 2012-12-10 11:06:58
         
 
  Confundati democratia, domnule Cristescu. Vointa majoritatii nu poate intra in contradictie cu Constitutia si legile tarii decat daca este o majoritate toxica sau infractionala, pentru ca si infractorii se asociaza in vederea savarsirii de infractiuni, ceea ce nu le legitimeaza faradelegile.
Sper ca domnul Basescu sa ne pastreze demnitatea romanilor curata si sa nu numeasca un premier dovedit a fi mincinos si plagiator.
In rest, va felicit si pe dumneavoastra si pe Gigel pentru victoria in alegeri.
 
Postat de catre Andrei Florian la data de 2012-12-10 10:44:01
         
 
  Una este preferința cuiva, și alta este voința majorității. Care în democrații devine decizie.  
Postat de catre Emanuel Cristescu la data de 2012-12-10 06:13:04
         
 
  Sincer, eu l-as prefera pe Gigi Becali ca prim-ministru, nu pe Ponta. Vorbeste la fel de multe prostii, dar e mult mai simpatic. Plus ca nu poate nimeni sa il acuze de plagiat, eventual sa dezvaluie ca a copiat la examenul de corigenta dintr-a opta.
Asta daca tot vrem sa punem bomboana pe coliva... :)

 
Postat de catre General Motors la data de 2012-12-10 06:00:33
         
 
  Greu se mai revine la democrație. Dar, iată, se poate. Să sperăm că, în final, totul va fi bine. Și că era ticăloșiei legalizate s-a sfârșit!

Sper ca domnul Băsescu să nu fie laș și fricos și să se țină de cuvânt. Măcar acum. Adică să nu-l desemneze pe Victor Ponta, candidat la funcția de prim ministru, în contextul în care USL, a câștigat alegerile iar Constituția și Legea Partidelor consfințesc faptul că Alianțele de partide sunt de fapt partide! [1]

Astfel se va putea face dreptate până la capăt. Cu domnul Băsescu "președinte" va fi în continuare instabilitate, vrajbă, ceartă, șantaj, dispute politice și multe altele.
[1] Dacă veți citi cu atenție art 103 din Constituție și art 3, 28 și 35 din Legea partidelor politice, veți observa că alianța de partide este de asemenea un partid. Prin urmare, la Cotroceni va trebui să invite USL-ul. Dacă nu o face încalcă grav Constituția și Legea partidelor, deturnează suveranitatea poporului și trebuie suspendat și apoi demis.

“ARTICOLUL 103
(1) Președintele României desemnează un candidat pentru funcția de prim-ministru, în urma consultării partidului care are majoritatea absolută în Parlament ori, dacă nu există o asemenea majoritate, a partidelor reprezentate în Parlament.”


Legea nr. 14/2003 a partidelor politice
(publicata in Monitorul Oficial nr. 25 din 17 ianuarie 2003)

“Art. 3.
(1) Pot functiona ca partide politice numai asociatiile cu caracter politic […]”

“Art. 28.
(1) Partidele politice se pot asocia pe baza unui protocol de asociere, constituind o alianta politica. (2) In protocolul de asociere a partidelor politice intr-o alianta politica trebuie sa se mentioneze denumirea integrala si denumirea prescurtata ale aliantei politice, precum si ale partidelor politice componente, semnul permanent al aliantei, obiectivele aliantei, modul de organizare si factorii de decizie.
(3) Prevederile art. 5 alin. (4) se aplica in mod corespunzator.
(4) Semnul permanent al aliantei politice poate fi unul propriu acesteia sau poate fi preluat de la unul dintre partidele politice componente.”

“Art. 35.
Obiectivele aliantelor politice, precum si modul lor de organizare trebuie sa se conformeze prevederilor art. 2 si 3, cu exceptia participarii cu candidati in alegeri, care este optionala.”
 
Postat de catre Emanuel Cristescu la data de 2012-12-10 05:54:55
         
 
  Cred ca Dragnea ajunge la 120% pana dimineata!  
Postat de catre Andrei Florian la data de 2012-12-10 02:41:39
         
 
  De un singur lucru mi-e ciuda: ca iar face UDMR-ul 5%.

 
Postat de catre General Motors la data de 2012-12-09 21:38:50
         
 
  Le Figaro: Victor Ponta, un contorsionist politic care a tranformat Romania in oaia neagra a Europei
Catalin Stoica, director CURS: Comparativ cu anii anteriori, refuzurile de a raspunde la exit poll-uri sunt mai mari si vor afecta estimarile
Sursa:Hotnews
 
Postat de catre Andrei Florian la data de 2012-12-09 21:35:31
         
 
  Distractia ar fi inceput de la pagina a patra :)  
Postat de catre Andrei Florian la data de 2012-12-09 21:19:45
         
 
  Iata o simulare valabila pentru cazul in care USL ar fi atins un procent de 60%
http://freepdfhosting.com/00eb125136.pdf
Repet, este o simulare care nu mai este valabila la aceasta ora. Dezastrul nu mai poate fi atat de mare.
 
Postat de catre Andrei Florian la data de 2012-12-09 21:13:26
         
 
  Planul este sa ramanem cu totii in tara, nu-i asa? Important este sa pastram fibra nationala sanatoasa. Copiii mei, nepotelele dumneavoastra, noi toti meritam si altfel de parlamentari decat cei din echipa lui Becali, a lui Catalin Voicu, a doctorului Ponta, a lui Antonescu si alti repetenti cu diplome de doctori sau de turnatori la securitate precum Voiculescu.
Chiar meritam.
 
Postat de catre Andrei Florian la data de 2012-12-09 21:05:05
Parcurge cronologic comentariile acestui autor
Text anterior       Text urmator
         
 
  Însă, nu-i așa, va trebui să așteptăm depozitarul interesului național să confirme sau să infirme. Pentru că potrivit filosofiei sale, poate desemna prima dată drept candidat de prim ministru, calul pe care-l călărește distinsa doamnă Băsescu, a doua oară pe Unguent iar a treia oară pe excpționala Udrea. Sigur nicio desemnare nu va avea majoritate astfel că urmează noi alegeri! Vrabia mălai visează.  
Postat de catre Emanuel Cristescu la data de 2012-12-09 20:32:19
         
 
  Distinse Andrei Florian, cum stăm cu fraudarea? Când credeți că se va lansa planul ZZ?  
Postat de catre Emanuel Cristescu la data de 2012-12-09 20:09:39
         
 
  CAMERA DEPUTATILOR
USL -59%
ARD -17%
PP-DD -13%
UDMR - 5%
PRM - 1%
PER - 1%
PPMT - 1%
Altul - 0%
Minoritati - 3%

SENAT
USL - 61%
ARD - 18%
PP-DD - 13%
UDMR - 5%
PRM - 1%
PER - 1%
PPMT - 15
Altul - 0%

Acestea sunt rezultate parțiale publicate de CCSB la ora 19.30 pentru 16.30

Sper ca nepoțelele mele să nu fie obligate să mai plece din România. Era ticăloșilor șlegalizați sper să fi luat sfârșit. Direcția? Europa, USA însă fără ticăloși.
 
Postat de catre Emanuel Cristescu la data de 2012-12-09 20:06:27
         
 
  Reprezentantii Ministerului Afacerilor Interne au informat ca cele mai multe contraventii la alegeri s-au inregistrat in judetele Dambovita si Gorj. Amenzile date de politisti au atins suma de 17.500 lei, in conditiile depunerii unui numar de 370 de sesizari.  
Postat de catre Andrei Florian la data de 2012-12-09 19:41:57
         
 
  Hotia poarta un nume cunoscut: În Vrancea, buletine de vot gata ștampilate pe USL

http://www.evz.ro/detalii/stiri/la-focsani-buletine-de-vot-gata-stampilate-pe-usl-1015055.html
 
Postat de catre Andrei Florian la data de 2012-12-09 19:15:50
         
 
  Felicitări, d-le latunski, este cel mai de bunsimț com pe care l-am citit aici!
Tai nouăzeci și nouă din cele o sută de păcate săvârșite față de mine.
Chiar dacă nu veți merge la vot, sau veți vota altfel decât ați spus public, com-ul
rămâne și îl mai citesc și alții…
Iată, dușmanule, că m-ai făcut să-mi scot pălăria și să-mi cer scuze pentru nouăzeci și nouă
din cele o sută de păcate săvărsite față de domnia ta.
Ce simplu e! Și asta, fără să schimb obrazul cu fața!...

 
Postat de catre Vasile Hurmuzache la data de 2012-12-09 18:54:47
         
 
  "Și sper ca distinsul nostru guvernator să nu aibă lașitatea de a-l desemna drept candidat pentru funcția de premier, pe domnul Ponta. Pentru ca astfel România să poată scăpa de Malus Bachus și revină la normalitate."
(domnul profesor Emanuel Cristescu)

Sa inteleg ca il vreti sacrificat pe patriotul Ponta numai de dragul de a-l vedea cu o pensie frumusica pe tradatorul Basescu?!
 
Postat de catre Dumitru Cioaca la data de 2012-12-09 17:46:41
         
 
  Ce treaba are Nicoleta Savin cu articolul de mai jos?
http://www.nasul.tv/2012/12/08/usl-poate-pierde-alegerile-telefonul-2/
 
Postat de catre Andrei Florian la data de 2012-12-09 17:29:28
         
 
  Stie cineva de aici care este diferenta dintre Melbourne si Tiraspol? Va spun eu, unul dintre cele doua este un oras civilizat. Se intreaba cineva cu cine a votat Tiraspolul? Desigur ca nu.
Despre Melbourne se stie deja.
 
Postat de catre Andrei Florian la data de 2012-12-09 17:04:41
         
 
  Mult stimate si si iubite tovarase comisar Latunski.
Dumneavoastra ca cetatean al Transnistriei sovietice nu cred ca aveti dreptul sa va amestecati in treburile interne ale Poporului Roman, mergand la vot. V-as recomanda sa faceti ca diasporezul transfug si Yankeu genuneanu care nu merge la vot. Domnule, pana unde s-a ajuns cu decaderea cadrelor de conducere ale clasei muncitoare! Sa fiu eu silit sa dau de exemplu pozit pe un Yankeu negativ si asta unui comisar cu state vechi in miscarea revolutionara.
 
Postat de catre Dumitru Cioaca la data de 2012-12-09 17:00:33
         
 
  latunski, daca n-as fi stiut cat de mult esti capabil sa minti, m-as fi obosit sa iti raspund in aceeasi maniera. Nu o fac, dar nu pentru ca n-as fi in stare. Nu o fac pentru ca vreau sa imi pastrez o tinuta eleganta.
Faptul ca te-ai simti bine mai degraba in Tiraspol, nu mai mira pe nimeni dintre cei care mai si stiu de ce. Altfel spus, preferinta pentru Tiraspol, orientarea procomunista si votul dat USL nu e o surpiza. De altfel, foarte multa lume stupida nu stie ca votul este uninominal si ca nu se voteaza partide. Ignoranta celor care au votat si voteaza intotdeauna cu partidul Iliescu este proverbiala.
 
Postat de catre Andrei Florian la data de 2012-12-09 16:48:31
         
 
  Nu cred că este o rușine să recunosc că în ultimii 12 ani nu am votat decît la referendum (pentru Constituție). Nici nu aveam de gînd să votez, nu am opțiuni nici simpatii politice. Cei care mă cunosc știu că în forul meu interior m-am autoexilat în Transnistria. Din frondă, din silă, din rușine de rușinea altora. Mai știu că cei care clamează partizanatul politic au sigur un interes: material, social, moral; sau sînt doar niște fanatici teleghidați. Mie (aceste simulacre fanariote), politicienii nu-mi mai pot face nici bine, dar nici rău. Așa că îmi permit să fiu degajat. Și totuși nu, atunci cînd măgăria, manipularea și agresivitatea întrec limitele bunului simț.
Așa că azi voi merge la vot și voi vota USL. Nu din convingere, din revoltă. Dacă aș vota cu Dan Diaconescu m-aș desconsidera de tot.
Și de ce voi vota USL, o să vă întrebați? Nu pentru că acest vechil de tarla, Andrei Florian, mi-a răscolit distonia neuro-vegetativă, nu! Dar citiți cu atenție următoarele pasaje, spicuite de pe Facebook, și intitulate: "USL POATE PIERDE ALEGERILE CU TELEFONUL"
..."Pe acest site, www.nasul.tv, vor intra miine vreo 5.000 de romani care pot posta acest articol pe alte site-uri romanesti sau pe FB unde vor mai citi inca 20-25.000. Daca fiecare dintre cititorii care sint de acord cu argumentele de mai sus da un telefon in strainatate si citeva mail-uri catre prieteni sau rude din strainatate, vom obtine o masa critica de romani care muncesc in Europa si in SUA de peste 200.000 de cetateni care, in proportie de 99% nu pot vota(...)Este foarte important ca mesajul acesta sa ajunga la cit mai multi romani din strainatate, prin telefon, prin mail, postari pe site-uri citite de diaspora sau prin Facebook. Asa cum, foarte important, toti romanii de pretutindeni trebuie sa sune acasa, la cel putin 2-3 adulti, rude, prieteni si chiar cunostinte! Nu-i asa ca totul depinde de noi?! Nu-i asa ca suna interesant?!"
SUNĂ INTERESANT DE JEGOS PROCEDEUL! Propus de Nicoleta Savin, colega lui Andrei Florian.

Așa că, VOI MERGE LA VOT! Fiecare matur are cîte o pornire copilărească de a face ce i se interzice.
Howgt!
 
Postat de catre latunski criticul la data de 2012-12-09 08:37:02
         
 
  Am votat acest text, domnule Cristescu, pentru ca fantezia dumneavoastra a depasit cu mult puterea mea de imaginatie. Pentru faptul ca sunteti un eminent profesor angajat in lupta politica condusa de un plagiator cu notorietate internationala, v-as mai fi votat inca o data, pentru acelasi motiv pentru care v-am acordat primul vot.
Pana la urma, dumneavoastra nu glumiti, nu-i asa? Adica votati cu unul pe care, in alte conditii, l-ati fi dat afara in suturi din facultate?
Ei bine, asta e politica si asta votam. Politicieni fara coloana vertebrala.
 
Postat de catre Andrei Florian la data de 2012-12-09 03:26:08
     
Pseudonim
Parola
Nu am cont!
Am uitat parola!

 
Texte: 23865
Comentarii: 120183
Useri: 1417
 
 
  ADMINISTRARE