FORUM   CHAT  REVISTA EUROPEEA  AJUTOR  CONTACT    
Romani, treceti Dambovita!
Text postat de Dumitru Cioaca
Pentru a scapa tara de tradatorul Traian Basescu, pentru a-i freca chelia cu glaspapirul pe care il merita, pentru a-i arunca limba spurcata in haznaua pe care o merita:
Romani, treceti Dambovita!

Pentru ca laptele Mioritei sa fie supt de Poporul Roman si nu de alte lepadaturi de popoare, pentru ca lana ei de aur sa ramana la Rosia Montana,
pentru ca mierea albiutelor romanesti sa nu mai fie furata de trantorii straini:
Romani, treceti Dambovita!

Pentru ca uzurpatoarea Elena Udrea sa nu mai poata pangarii cu pasii ei murdari urmele sfinte lasate de stramoasa noastra Elena Lupescu in praful buduarului princiar din palatul Cotroceni:
Romani, treceti Dambovita!

Pentru ca de pe si pe aeropoartele daruite Poporului Roman, numai pentru uzul Poporului Roman, de gloriosii diasporezii Traian Vuia, Aurel Vlacu si Henry Coanda sa nu mai poata decola si ateriza dupa bunul lor plac diasporezii tradatori precum Olariu, Cercel si Cioaca:
Romani, treceti Dambovita!

Pentru ca gatul marelui om politic Adrian Nastase sa nu mai fie obligat sa mearga la spital pe targa, pentru ca teza de doctorat a si mai marelui condei politic Victor Ponta sa nu-si mai simta existenta pusa in pericol:
Romani treceti Dambovita!

Pentru ca toti dulaii maidanezi de pe strazile scumpei noastre capitale sa nu mai latre in pustiu pe la usile hengherilor tradatorului Traian Basescu:
Romani, treceti Dambovita!

Pentru ca tara marelui rege Decebal sa fie scapata o data si pentru totdeauna de cea mai mare anomalie a istoriei pe numele ei Traian:
Romani, treceti Dambovita!

Pentru a dovedi ca sabia marelui sfant Stefan Cel Mare nu a cazut de pomana pe mana turcilor, pentru a dovedi ca Mihai Viteazul nu si-a depus in zadar capul la Manastirea Dealu, pentru a dovedi ca pandurul Tudor Vladimirescu nu s-a coborat pentru nimic in fantana:
Romani, treceti Dambovita!

Cei care citesc acest manifest si se simt chemati, sa vina!
Cei care citesc acest manifest si nu se simt chemati, inseamna ca nu au chemare!

Semneaza:
General de armata Giony Paiosul

Parcurge cronologic textele acestui autor
Text anterior       Text urmator
Nu puteti adauga comentarii acestui text
DEOARECE AUTORUL ACESTUI TEXT NU PERMITE COMENTARII SAU NU SUNTETI LOGAT!

  Comentariile userilor    
         
 
  rectifică d-le Cioaca, Aurel Vlaicu, sireacu, n-a fost și n-o să fie, cît istoria inventicii romînești o scriu românii, niciodat' diasporez!  
Postat de catre Dragoș Iovan la data de 2012-06-29 11:13:48
         
 
  Stimate domnule profesor
In vederea frumoasei Maria, aveti dreptate. Se pare ca monstruasa coalitie in noaptea cand l-a arestat pe marele domnitor era cat pe ce sa dea chix. Nu dadeau pur si simplu de el! L-au cautat prin toate ministerele si nimic. L-au cautat si in iatacul doamnei Elena Cuza si iarasi nimic. Noroc ca lui Ion Bratianu conducatorul conjuratie si cel care l-a adus prin contrabanda, mai tarziu, pe marele Carol Intai, i-a venit idea sa-l caute si in modestul patuc al Mariei Obrenovici. Si acolo l-au gasit!

Stimate domnule general,
Aveti prfecta dreptate. Greseli peste greseli! Dar in asfel de clipe revolutionare cui ii mai arde gramatica? In momentul de fata, domnule general, istoria nu se face buchisind cartea de gramatica ci numai fortand fluviul Dambovita si luand cu asalt Palatul Cotroceni. Asa cum ne indeamna maretul general Giony Paiosul.
 
Postat de catre Dumitru Cioaca la data de 2012-06-29 08:53:05
         
 
  Unii spun că epoca amantelor portocalii s-ar fi sfârșit. Da cu un manifest ca acesta, de mai sus, mă îndoiesc. Ați uitat-o, distinse coleg, pe Maria Obrenovici! Iar pe sanngviavis Vuitoneea ați citat-o incorect. Ea nu pângărește! Sfințește!

Să înțelegem că sunteți un uzurpator? Că nu vă vedem bastonul de mareșal de Dâmbovița care să vă îndrituiască la un asemenea ordin! Da mai insistați!
 
Postat de catre Emanuel Cristescu la data de 2012-06-29 07:09:50
         
 
  Doamna educatoale, plemielul Ponta a scos limba și m-a împedicat să iau avionuuuuu….oooof. În opt ani de când sunt la glădiniță n-am mai pățit așa ceva. Vleau la mamiiiii…  
Postat de catre Emanuel Cristescu la data de 2012-06-29 07:00:47
         
 
  Mă, și i-am spus, și i-am repetat, și iar i-am repetat: mai pune, mă redactore, mîna pe carte, că mă faci de rușine. Uite, cum crezi că pot eu să accept distribuirea manifestului ăsta, mîzgălit de tine? Cine, dracu, crezi că, citind tîmpeniile tale infantile, care, culmea! mai sunt și împănate de greșeli gramaticale, sare din fotoliu și vine la revoluție? El nu și nu: beeetmen, beeetmen!


 
Postat de catre ioan peia la data de 2012-06-29 00:54:33
         
 
  Mda, la Roma sau Madrid
Merg, ca orice individ,
Doar că eu, față de voi,
Știu și drumul înapoi!
 
Postat de catre ioan peia la data de 2012-06-29 00:44:09
         
 
  Dac-o treceti mai grabiti,
Cum ar trece un bolid,
S-ar putea sa va treziti
Pe la Roma sau Madrid !


 
Postat de catre Valeriu Cercel la data de 2012-06-28 19:00:51
         
 
  cine-i penibil e penibil pîn' la capăt n-ai ce-i face!  
Postat de catre Dragoș Iovan la data de 2012-06-28 18:11:43
     
Pseudonim
Parola
Nu am cont!
Am uitat parola!

 
Texte: 23952
Comentarii: 120166
Useri: 1424
 
 
  ADMINISTRARE