|
|
|
|
|
|
|
|
|
FEMEIA - UN REBUT (II)? |
|
|
Text
postat de
nino ionica |
|
|
FEMEIA - UN REBUT AL LUI DUMNEZEU (II)?
SANDU ALEXANDRA
șefa resurselor umane la Universitatea din Craiova și mare profesor universitar
Așa cum am promis în prima parte a acestui capitol voi continua cu SANDU ALEXANDRA, această femeie al cărei parșivism și obediență față de clanul mafiot al lui Popescu Dan de la Universitatea din Craiova sunt ieșite din comun. Apucăturile neo-comuniste fac din această femeie un model care trebuie prezentat în orice manual de religie atunci când se vorbește de forțele răului. Minciuna, manevrele dolosive utilizate pentru a-și atinge scopurile și a-și dovedi slugărnicia și servilismul față de orice structură care este la putere aruncă această cetățeană la periferia societății, motiv pentru care ar trebui ștearsă din istoria Universității din Craiova. Nu regret vremurile apuse dar pe vremea comunismului când un idiot avea ceva cu mine și trecea la o acțiune nelegală, cea sau cel care se opunea nelegalității era șefa sau șeful de personal și oficiul juridic. Acum interesele de clientelism fac să dispară minimul de rezistență al unei șefe de resurse față de abuzurile unei conduceri de tip mafiot.
Ce face Sandu Alexandra pentru a convinge Senatul Universității de a vota sancțiunea stabilită aprioric de clanul mafiot al lui Popescu Dan? Minte prin omisiune, practică însușită de la structurile mafiote la care este afiliată. Soțul ei, fost general SRI probabil că a învățat-o aceste practici mârșave. Voi ilustra un singur element din acțiunile criminale ale numitei Sandu Alexandra. Ca șefă a comisiei a întocmit un raport de cercetare pe care l-a înaintat Senatului pentru a-l vota, raport prin care cerea să fiu dat afară din învățământ. Acest raport este un fals ordinar.
La data de 1 oct.2010 am sesizat Senatul Universității din Craiova (sesizare înregistrată la Universitate cu cu nr. de intrare 4793/01.10.2010) că Marian Gheorghe în stilul arhicunoscut de a face ce vrea, el fiind un slugoi al clanului, a trecut la acțiuni mai vechi împotriva mea. Faptul că am sesizat că ia mită, faptul că am dovedit cu înscrisuri că este un individ care nu are discernământul unor acțiuni, că este un laș ordinar și mincinos, l-a înfuriat în așa măsură că omul nu mai știe ce face. Eu scriam în sesizarea mea:
In cazul în care nu mi se stabilește o normă de Programarea calculatoarelor în condițiile în care există ore la această disciplină,am sentință definitivă și irevocabilă de a fi încadrat pe asemenea discipline, sunt în imposibilitate de a-mi desfășura obligațiile de serviciu referitoare la norma didactica. Voi sta la catedră dar nu voi merge să predau discipline pe care nu le cunosc și care n-au legătură cu specializarea mea pe care m-am titularizat prin concurs .
Sandu Alexandra, malefică în apucăturile ei, scoate din context formularea mea și scrie în raportul de cercetare înaintat Senatului această frază:
D-l S.L Cârstea Ion mai afirmă că întrucât sunt în imposibilitatea de a-mi desfășura obligațiile de serviciu referitoare la norma didactica, voi sta la catedră dar nu voi merge să predau discipline pe care nu le cunosc.
Femeia aceasta așa a învățat de pe vremea comunismului: să minți prin formulări în care apar cuvintele reclamantului dar care să inducă un alt înțeles. Si o asemenea femeie se consideră deșteaptă pentru că a reușit să manevreze o grupare de papagali care înghit cuvintele furajere ale aceste femei fără să le mai rumege.
Dumnezeu să te ajute după inima ta, femeie care nu știi decât să lingi tălpile celor care te-au propulsat și te mențin într-o funcție în care faci de rușine nu numai funcția. Sunt multe fapte urâte săvârșite de această femeie protejată și tolerată în manifestările sale de clanul mafiot al lui Popescu Dan.
GAVRILA MARIANA JUDECATOARE LA TRIBUNALUL DOLJ
Dacă judecătorii ar fi imparțiali și ar judeca după lege și probe, și ar plăti din propriul buzunar atunci când voit acoperă abuzurile unor clanuri, nu s-ar întâmpla atâtea abuzuri și magistrații ar fi respectați. Dar logica este simplă: magistrații trăiesc dacă există încălcări ale legii iar tergiversarea unor cauze este modul lor de existență altfel le-ar dispare obiectul muncii. Este același sistem mafiot și defectuos din învățământ: băgăm toți neaveniții în licee și facultăți pentru că interesul este și al profesorilor. Nu ai elevi, nu ai studenți înseamnă că nu ai ore deci norme pentru profesori și pentru odraslele lor căci nepotismul este unul din atributele acestor vremuri.
Mafia universitară este în strânsă legătură cu mafia din justiție. La instanțele craiovene aceste legături sunt extrem de puternice: judecătorii sunt cadre didactice asociate la Facultatea de Drept a Universității din Craiova, unii au copii studenți, grefierele fac și ele o facultate la ID și toți la un loc se unesc ca să-și servească pe cei cărora le-au dat sau le dau o diplomă. Cunosc atâtea cazuri de judecători incompetenți și slugarnici încât pot scrie dacă voi avea timp un roman. Mergi în instanță și de plângi de o faptă iar judecătorul judecă altceva, adică stai uneori și te întrebi ce legătură are Prefectura cu Greva pentru că într-un dosar recent eu vorbeam de prefectură iar judecătoarea vorbea de grevă.
Două cazuri distanțate în spațiu arată că între mafia universitară și mafia din justiție este o strânsă legătură care arată că țara asta este pierdută dacă această a treia putere în stat nu este curățită de toți neaveniții și impostorii.
Cazul Gavrilă Mariana, judecătoare la Tribunalul Dolj merită o atenție deosebită întrucât are legătură cu povestea mea și arată până unde poate merge o femeie judecător care este legată de interese personale de clanul mafiot din Universitatea din Craiova. Pentru această judecătoare funcționează un principiu: pentru ea CONSTITUTIA este MUMA iar pentru mine CIUMA. Ca să-i desfund urechile la plângerea mea i-am cerut acestei judecătoare să desfășoare ședința de judecată în LIMBA ENGLEZA. Mi-a respins cererea invocând CONSTITUTIA ROMANIEI, art. 128 al. 1. In aceeași ședință publică am invocat excepția de nelegalitate a Statului de funcțiuni referitoare la încadrarea mea pe un post cu predare în limba engleză. Nu a vrut să consemneze cererea mea verbală iar ulterior nici scrisă.
La decizia 4840A/2010 a clanului mafiot Ion Vladimirescu- Popescu Dan am făcut contestație conform legii, la Tribunalul Dolj, secția litigii de muncă. S-a format dosarul 19332/63/2010 iar președinta completului a fost aleasă aleator Gavrilă Mariana, cea care m-a judecat și-n alt dosar cu aceleași părți.
Iată faptele:
1. La data de 8 dec. 2010 clanul mafiot al cuplului Ion Vladimirescu Popescu Dan de la Universitatea din Craiova (numit în continuare CLAN) mi-a desfăcut contractul de muncă sub pretextul că nu mi-am îndeplinit sarcinile didactice din postul 7 impus abuziv subsemnatului printr-un act administrativ nelegal numit STAT DE FUNCTIUNI PENTRU ANUL UNIV. 2010/2011, Facultatea de Automatică, Calculatoare și Electronică, catedra de ingineria calculatoarelor și comunicațiilor. Postul cu nr. 7 pe care am fost încadrat nelegal, fără concurs, era post cu predare în limba engleză iar eu am refuzat să execut un ordin nelegal pentru că prin lege nu am voie să predau în limba engleză. Legile care îmi interzic predarea în limba engleză sunt:
CONSTITUTIA ROMANIEI ART. 32, AL. 2
LEGEA 84/1995 (Legea învățământului) art. 154:
LEGEA 128/1997 ART. 55 AL. 9
2. Senatul Universității din Craiova controlat de CLAN a emis decizia 4340 A din 8 dec. 2010 prin care am fost sancționat cu desfacerea disciplinară a contractului de muncă.
3. La data de 16 dec. 2010 am contestat decizia la Tribunalul Dolj, secția conflicte de muncă. S-a format dosarul 19332/63/2010.
4. Primul termen de judecată a fost stabilit pe 13 ian. 2011. Completul de judecată a avut ca președinte pe judecătoarea Gavrilă Mariana, o judecătoare notorie prin modul jalnic în care judecle atunci când are interese personale ca și în cazul meu. La acest termen judecătoarea Gavrilă Mariana a transformat ședința de judecată într-o comedie jalnică. Astfel:
Lipsa de imparțialitate, obediența acestei judecătoare Gavrilă Mariana față de CLAN am dovedit-o printr-un scenariu în care i-am arătat judecătoarei Gavrilă Mariana că este coruptă și incompetentă. I-am cerut verbal și în scris acestei judecătoare să desfășoare ședința de judecată în limba engleză. Mi-a respins cererea invocând Constituția României art. 128 al. 1.
I-am invocat și eu excepția de nelegalitate a actului numit STAT DE FUNCTIUNI PENTRU ANUL UNIV. 2010/2011, Facultatea de Automatică, Calculatoare și Electronică, catedra de ingineria calculatoarelor și comunicațiilor care încalcă Constituția României, art. 32 al. 2 . Fiind prinsă cu mâța în sac nu a avut ce face și a dat ordin: se amână cauza pe 10 febr. 2011 și nu a consemnat cererea mea în Incheierea de ședință.
Intr-un exces de slugărnicie față de CLAN, judecătoarea mi-a cerut să precizez cu cine mă judec și ce cer. Am făcut-o verbal deși cererea mea scrisă era fără echivoc.
In ședință consilierul pârâtei a depus prima Intâmpinare.
5. La data de 10 febr. 2011 același circ în care se amână cauza la 10 martie 20111 pentru ca pârâta să depună completare la Intâmpinare. Judecătoarea Gavrilă Mariana a refuzat să consemneze înscrisurile pe care le-am depus; a refuzat să oblige pe pârâtă să depună tot dosarul de cercetare disciplinară; a refuzat să oblige pe pârâtă să depună actul contestat de mine: STAT DE FUNCTIUNI PENTRU ANUL UNIV. 2010/2011; mi-a înmânat a doua Intâmpinare și într-o prefăcătorie jalnică a cerut pârâtei să depună toate actele din dosarul de cercetare disciplinară. A amânat iar cauza.
6. La data de 10 martie 2011 judecătoarea Gavrilă Mariana își arată slugărnicia față de clan bătându-și joc de legi, de proceduri și amână din nou cauza pentru 7 apr. 2011. La acest termen:
Pârâta nu a depus ce a cerut judecătoarea adică dosarul de cercetare disciplinară.
Pârâta nu a depus actul care a stat la baza deciziei de sancționare iar judecătoarea s-a prefăcut că nu vede acest refuz: STAT DE FUNCTIUNI PENTRU ANUL UNIV. 2010/2011, Facultatea de Automatică, Calculatoare și Electronică, catedra de ingineria calculatoarelor și comunicațiilor
Judecătoarea Gavrilă Mariana a refuzat să consemneze cererea mea privind excepția de nelegalitate a actului STAT DE FUNCTIUNI PENTRU ANUL UNIV. 2010/2011, Facultatea de Automatică, Calculatoare și Electronică, catedra de ingineria calculatoarelor și comunicațiilor
Intr-un circ care avea drept scop tergiversarea judecării cauzei, judecătoarea primea maculatura consilierului Ciobanu Laurențiu din anii 1994,1998 , 2000 etc. care nu avea legătură cu obiectul acțiunii.
Judecătoarea Gavrilă ca sa-și arate cine este ea, a trecut o minciună în Inchierea de ședință menționând că eu am insistat asupra nulității deciziei. Este o minciună ordinară întrucât eu am insistat asupra nelegalității actului numit STAT DE FUNCTII care făcea ca decizia contestată să fie nulă de drept iar competența stabilirii nelegalității actului administrativ este secția de contencios administrativ
7. La termenul din 7 apr. 2011 are loc alt spectacol de circ. Judecătoarea Gavrilă Mariana a refuzat să consemneze înscrisurile depuse de mine prin serviciul registratură la data de 21 martie 2011. Aceste înscrisuri au fost înregistrate astfel:
Cererea privind excepția de nelegalitate cu nr. 11696/21.03.2011
Criticile la Intâmpinări înregistrată cu nr. 11697/21.03.2011
Cererea de despăgubiri înregistrată cu nr. 11698/21.03.2011
8. LA DATA DE 7 APRILIE 2011 DOSARUL ESTE STRAMUTAT LA TRIBUNALUL TIMIS. PRIMUL TERMEN DE JUDECATA ESTE 30 SEPT. 2011. Dosarul a fost înregistrat cu același nunăr: 19232/63/2010.
9. La data de 25 mai 2011 am solicitat Tribunalului Timiș preschimbarea termenului de judecată având în vedere urgența măsurii. Prin sentintă civilă nr. Tribunalul Timiș a refuzat preschimbarea termenului.
10. La data de 25 mai 2011 am am solicitat Tribunalului Timiș prin Ordonanță președențială să dispună suspendarea deciziei de sancționare. Până la această dată nu s-a soluționat.
LEGISLAȚIE RELEVANTĂ:
Judecătoarea Gavrilă Mariana, în dorința ei morbidă de a mă distruge a devenit susținătoarea Universității din Craiova, a devenit avocata cuplului mafiot Ion Vladimirescu (rector) și Popescu Dan (prorector), și au încălcat legi fundamentale și anume:
CONSTITUTIA ROMANIEI ART. 32, AL. 2
(2) Învățământul de toate gradele se desfășoară în limba română. În condițiile legii, învățământul se poate desfășura și într-o limbă de circulație internațională.
LEGEA 84/1995 (Legea învățământului) art. 154:
(1)In invatamantul de stat si particular posturile didactice se ocupa prin concurs. Conditiile pentru ocuparea functiilor de conducere se stabilesc prin Statutul personalului didactic.
(5) Candidatul la concursul pentru ocuparea unui post didactic cu predare in alta limba decat cea in care si-a facut studiile superioare sustine in fata unei comisii de specialitate un test de cunoastere a limbii in care urmeaza sa faca predarea.
LEGEA 128/1997 ART. 55 AL. 9
(9)Candidatul la ocuparea unui post didactic cu predare in alta limba decât cea in care si-a făcut studiile superioare susține proba practica sau, după caz, prelegerea publica in limba in care urmează sa facă predarea. Aceasta condiție ramane in vigoare si in cazul in care un cadru didactic este propus ulterior titularizării prin concurs sa desfasoare activitati didactice in alta limba decât cea in care si-a făcut studiile.
LEGEA 53/2003( CODUL MUNCII) ART. 286, 287, 288:
1. Art. 286.
(1) Cererile referitoare la solutionarea conflictelor de munca se judeca in regim de urgenta.
(2) Termenele de judecata nu pot fi mai mari de 15 zile.
2. Art. 287. - Sarcina probei in conflictele de munca revine angajatorului, acesta fiind obligat sa depuna dovezile in apararea sa pâna la prima zi de infatisare.
3. Art. 288. - Administrarea probelor se face cu respectarea regimului de urgenta, instanta fiind in drept sa decada din beneficiul probei admise partea care intârzie in mod nejustificat administrarea acesteia.
LEGEA 554/2004 art.4:
(1) Legalitatea unui act administrativ unilateral poate fi cercetată oricând în cadrul unui proces, pe cale de excepție, din oficiu sau la cererea părții interesate. În acest caz, instanța, constatând că de actul administrativ depinde soluționarea litigiului pe fond, va sesiza prin încheiere motivată instanța de contencios administrativ competentă, suspendând cauza.
(2) Instanța de contencios administrativ se pronunță, după procedura de urgență, în ședință publică, cu citarea părților.
(3) Soluția instanței de contencios administrativ este supusă recursului, care se declară în 48 de ore de la pronunțare ori de la comunicare și se judecă în 3 zile de la înregistrare, cu citarea părților prin publicitate.
(4) În cazul în care instanța de contencios administrativ a constatat nelegalitatea actului, instanța în fața căreia s-a ridicat excepția va soluționa cauza, fără a ține seama de actul a cărui nelegalitate a fost constatată.
Legalitatea unui act administrativ unilateral poate fi cercetată pe cale de exceptie numai în situatia in care de acest act administrativ depinde solutionarea litigiului pe fond. Asadar, legea prevede ca o conditie prealabila, obligatorie, ca actul ce formeaza obiectul cauzei pe fond sa fie emis in aplicarea actului administrativ a carui nelegalitate este invocata pe cale de excepție .
(VA URMA)
|
|
|
Parcurge cronologic textele acestui autor
|
|
|
Text anterior
Text urmator
|
|
|
Nu puteti adauga comentarii acestui text DEOARECE
AUTORUL ACESTUI TEXT NU PERMITE COMENTARII SAU NU SUNTETI LOGAT! |
|
|
|
|
|
Comentariile
userilor |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Texte:
23973 |
|
|
Comentarii:
120095 |
|
|
Useri:
1426 |
|
|
|
|
|
|