FORUM   CHAT  REVISTA EUROPEEA  AJUTOR  CONTACT    
arbitraj. miza - curatarea site-ului
Text postat de Corneliu Traian Atanasiu
cu referire la problemele de aici :

http://www.europeea.ro/atelierliterar/index.php?afiseaza_articol_nelogat=21971

Exact ieri vroiam să dau pe un alt site literar ideea la care s-a gândit și domnul Peia. Asta trebuie de făcut, pt a avea un spațiu virtual de calitate : să concepi un sistem prin care omul să fie obligat să își asume identitatea. In spațiul virtual la care m-am referit, o tipă cu ,,nume,, de comedioară romantică nu îl mai lăsa pe un tip care are un volum scos, postează cu numele lui, e cunoscut, a făcut ceva până acum, etc. Și m-am gândit : de ce să se permită acest amestec grețos de persoane, personalități și anonimi la limita patologicului ? Cui servește ? Nici măcar numărului crescut de click-uri, fiindcă, până la urmă, site-ul parazitat de prea multe non-valori ajunge un cerc închis, de nivel cultural scăzut, o simplă mahala cu pretenții pseudo-literare.

Eu, dacă mi-aș face un site și nu aș urmări să câștig bani din el, cum e cazul acestuia, care nici măcar nu e înscris în trafic.ro and stuff, aș proceda așa : când vrei să te înscrii pe site, îmi trimiți pe mail copie de pe buletin, numele tău real, tot. Și, la cerere, să poți publica sub pseudonim DE OM, dar să știi mereu că nu poți sări calul fără să îți fie dată în vileag identitatea (cât timp îți vezi de literatură rămâi anonim, dar dacă te apucă puseuri belicoase / caterincoase și te iei ba de unul, ba de altul să îți asumi consecințele). Nu să își permită un oarecare să jignească, la nesfârșit, sau să strice imaginea unui scriitor, a unui om care chiar face ceva.

Domnule Corbu, ați văzut care a fost reacția mea la ce se întâmplă aici : am atras atenția, în câteva rânduri, că nu e ok și m-am cărat, între timp am scos o carte, mulțumesc editurii Vinea pt încredere și omului de cultură Nicolae Tzone, aici intru extrem de rar, iar acum chiar cred că e important să spun aceste lucruri, poate intențiile dumneavoastră bune nu se mai opresc în modalitățile discutabile de acțiune, de până acum.

Mai bine faceți curațenie, schimbați regulamentul, țineți oamenii de valoare care își asumă identitatea. Până una alta, iată că Ioan Peia e scârbit, Ionuț Caragea e scârbit, eu m-am cărat și cu ce rămâneți în schimb ? Cu un pseudonim care nu va fi niciodată nimic în literatura română, și care, în afară de un umor plafonat și dubios, nu are nimic ?

Nu vă supărați, e doar o supoziție : am bănuiala că dumnevoastră sunteți, în realitate, Ecsintescu și reușiți, astfel, să vă împliniți fațeta ludic-agresivă pe care v-o simt. Altfel nu se explică.

Îmi cer scuze dacă greșesc în supoziția mea, numai bine tuturor și atenție ce oameni pierdeți și scârbiți și mai ales pt cine și ce !
Parcurge cronologic textele acestui autor
Text anterior       Text urmator
Nu puteti adauga comentarii acestui text
DEOARECE AUTORUL ACESTUI TEXT NU PERMITE COMENTARII SAU NU SUNTETI LOGAT!

  Comentariile userilor    
         
 
 
Știi că sînt în armistițiu. Ai răbdare, nu te consuma de-acum. Punctul tău de vedere este, după cum ți-ai ales pseudonimul: fics. Înțepenit, anchilozat, ca și imaginația - în ghips. Incontinența nu ți-o egalează decît incoerența. Cred că ai început să delirezi de unul singur. Puneți cămășuța. Știi tu care.

 
Postat de catre Corneliu Traian Atanasiu la data de 2006-10-16 00:23:24
         
 
  Stimate postatorus Corneliu S Atanasiu ,
Am citit sonetul d-lui Florin Radulescu...
E superb si asumat. Adica publicat. Vegetatia care va trimitea cu gandul la telina facea referire la vaca.
Cuvantul stimate d-le Atanasiu care v-a mirosit urat cred ca nu malignizeaza olfactivul atat de reanimar. Emil Brumaru va spune ceva?
Si mai e o poveste...
Va dezlantuiti patologic si ...patocritic...hi hi ...fata de autori care datorita cenzurii nu-si pot argumenta punctul de vedere.
Din punctul meu de vedere sunteti un eseist clasele I-IV, superb si simpatic, ca un bunic literar.
Un fel de circumcizie stilistica v-a facut dezinvolt in fata duhului cel paratoriu.
Jalnic maestre....
Florin Radulescu este suberb.
Atat pentru mine cat si pentru dvs.
Nu va suspectez de prostie sa negati acest lucru.
Putin imi pasa de ce comenteaza Fl Radulescu. Scrie al dracului de viril literar. Si asta e totul aici.
Domnule Cristescu, nu cred ca un cuvant fie el si a ecoliterar poate claustra un poet. Pentru ca ,,MARELE MAESTRU INTERNATIONAL" este poet.
Dar alegerea va apartine.....

 
Postat de catre ecsintescu virtual la data de 2006-10-15 23:51:35
         
 
 
Aș fi rămas neconsolat s-o fi făcut din cauza mea. Îmi pare nespus de rău că a fost nevoie să comiți atîtea porcării pentru un fleac de măgărie. Dar știu că tu ești tare, îmi amintesc cît de glorios mărturiseai că ai mai fost dat afară de pe atîtea site-uri. Și știu cît ai ținut să scapi și de aici. Nu te lăsa. Măestria e totdeauna răsplătită.

 
Postat de catre Corneliu Traian Atanasiu la data de 2006-10-15 23:07:18
         
 
  FLORIN RADULESCU

"magaria pe care a facut-o "onorabilul" nea Cristescu,"

Aștept și alte afirmații din partea domniei voastre, care să vă consolideze personalitatea.

PS. După ce veți depăși starea emoțioală veți înțelege că ați greșit, ați fost sancționat în limitele regulamentului pentru că autointitularea de tip șahist "mare maestru internațional" pe care eu am luat-o ca pe o glumă nu vă situează deasupra regulamentului.
Vă doresc succes și dacă aveți fair play aștept scuze pentru afirmația de mai sus.

Eu nu sunt ranchiunos și vă aștept cu texte interesante și lipsite de vulgarități. Nu de alta dar cunoașteți politica sitului, nu sunteți un nou venit, așa că, publicând acel text în Europeea, presupun că ați făcut-o conștient, adică asumându-vă riscurile de rigoare.
 
Postat de catre Emanuel Cristescu la data de 2006-10-15 23:04:39
         
 
  Amice Atanasiu, avand in vedere magaria pe care a facut-o "onorabilul" nea Cristescu, te anunt si pe matale pe aceasta cale, stiind ca esti cam surd,(deh,varsta!) ca m-am retras de pe site!Sper sa jubilezi(juisezi) acum, la un pahar de apa cu prostamol si apoi sa-ti expui, iar si iar, in discursuri paranoide, exemplificate prin interminabile link-uri catre alte eseuri( semnate evident tot C.Atanasiu ) bucuria ca ai scapat,in sfarsit, de Marele Maestru!

Rudy Valentino
 
Postat de catre MARELE MAESTRU INTERGALACTIC la data de 2006-10-15 22:32:54
         
 
 
Recunosc, la vîrsta mea am puține bucurii. Faptul că o ființă de obrăznicia lui Flooooorinache primește, cum bine spune chiar el, UN SUT ACOLO UNDE MERITA îmi mai alină reumatismele articulare. Pe cele sufletești, dobîndite prea devreme de unii inși posaci nu le mai vindecă nici necuratul (doamne, iartă-mă).

 
Postat de catre Corneliu Traian Atanasiu la data de 2006-10-15 21:19:10
         
 
  Nu! Domnule Atanasiu! Nu! Ati repostat doar pentru ca jubilati! Iar o bucurie atat de perversa spune destule despre caracterul unei persoane! Imi pastrez p o urma de respect (din buna crestere) pentru a nu va apostrofa cu "Batrane!" sau "Mosule!". Atat.
Josephine as rade, dar acum nu e nimic de ras!
 
Postat de catre Cristian Vasiliu la data de 2006-10-15 20:56:53
         
 
 
Tinere, se scrie găoază. Am postat disputa pentru că există o defecțiune și textul nu apărea în prima pagină deși comentariile existau. Ia-o ca pe o remediere pur tehnică. Nu vroiam să se piardă ceea ce spune cineva de talia lui Floooooooorin Găunescu.

 
Postat de catre Corneliu Traian Atanasiu la data de 2006-10-15 20:41:49
         
 
  rușine domn' profesor, zău așa!
să repostezi chiar scriitura mea
șocat cum sunt, de filmele de groază
am scris sonete chiar despre găoază

să nu considerați, totuși, că-s varză
mai am destule ,,perle''-încă, la bază
 
Postat de catre hhhhhhhhhhhhh hhhhhhh la data de 2006-10-15 20:40:03
         
 
  Am uitat : am folosit si cuvantul neaos: gaoza!... :)
Oricum, incalificabil gestul de a reposta exultand aceasta discutie. Rusine!
 
Postat de catre Cristian Vasiliu la data de 2006-10-15 20:31:42
         
 
  ,,In unele din sonetele mele am folosit cuvinte precum: puta, tata, etc.(Pe alte site-uri le-am marcat cu eticheta "expresii vulgare") Si am de gand sa le folosesc si in alte sonete.``


am de gând, eu, Făt Frumos cu săbiuță
să folosesc în continuare , tată, p-uță
literatura duce lipsă mare
de-un autor cu r(â)ima-ntre picioare

p.s. am înțeles, de-aia făcui popasu'
dar nu-nțeleg, ce vină are tat'su?
 
Postat de catre hhhhhhhhhhhhh hhhhhhh la data de 2006-10-15 20:24:32
     
Pseudonim
Parola
Nu am cont!
Am uitat parola!

 
Texte: 23814
Comentarii: 120248
Useri: 1414
 
 
  ADMINISTRARE